Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Nytt i Norge: Restylane Keyhole Lips

keyholemedlogo

Restylane Keyhole Lips – definerte, sensuelle og myke lepper, på en naturlig og subtil måte. Har du sett det lille mellomrommet mellom øvre og nedre leppe? Ikke overdrevent, men akkurat nok til at det gir det lille ekstra. Det kaller vi ”Keyhole Lips”. En helt egenutviklet teknikk med Restylane sine leppeprodukter. Noe helt nytt!

Julie Horne hos Eger Skin Clinic er leppespesialisten som utviklet denne helt spesielle teknikken, og har gjort den til sin egen signaturbehandling. ”Jeg synes det er veldig vakkert med det bitte, lille mellomrommet mellom øvre og nedre leppe. Det er sensuelt på en naturlig og classy måte», sier Julie Horne. Julie har vært på klinikken vår og holdt kurs.

Du kan nå få denne behandlingen hos Frøken Dings.

Du kan lese mer om denne teknikken på Restylanes egne nettsider:
Restylane Keyhole Lips 

 

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.