Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Hva er forskjellen på Botox og Restylane?

Det vanligste spørsmålet vi får er:

”Hva er forskjellen på Botox og Restylane?”

Botox er et legemiddel som demper muskelaktivitet og får huden til å slappe av.

Restylane er en hyaluronsyrebasert filler som er 99,9% lik hudens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyre er noe vi alle har i huden som skal hjelpe den til å holde på fuktigheten. Restylanes hyaluronsyre kommer som en steril gjennomsiktig gele i forskjellige partikkelstørrelse avhengig av hvor den skal brukes. Noen er for å fylle ut linjer og lage volum, andre er til for å fukte opp huden, hjelpe huden til å holde på fuktigheten, og bevare og øker hudens egen collagen-produksjon.

Det finnes mange fillermerker på markedet. Vi bruker Juvederm og Restylane – som begge har vært på markedet i over 20 år og er gjennomprøvd gjennom millioner av behandlinger verden over.

Hvordan brukes de?

Rynker oppstår når huden blir ”brettet” om og om igjen, som når vi myser eller smiler. Botox demper slike ”brettelinjer” i pannen, sinterynke og rundt øyene. Når vi blir eldre så taper huden også fukt og elastin og det blir gradvis vanskeligere for huden å sprette tilbake, og mimikken setter seg fast i huden.

Botox reduserer de kraftigste muskelsammentrekningene slik at huden ikke blir fullt så voldsomt brettet. Botox kan dermed både brukes forebyggende slik at bretten ikke får satt seg, og som behandling av allerede oppståtte linjer i øvre del av ansiktet som for eksempel i Sinterynken.

sinnarynke1

Aldringstegn og det at man ser sliten og trøtt ut, har langt i fra bare med rynker å gjøre

Alderstegn er langt i fra bare rynkedannelse. Alderen bringer også med seg volumtap i ansiktet og fettdepoter under huden som blir redusert og flytter seg nedover. Vi får også mer løs hud i ansiktet. Volumtap kan gjøre at en ser mer sliten og trøtt ut og kan gi inntrykk av at man ser eldre ut enn man er.  Tyngdepunktet i ansiktet forflytter seg nedover. Fillere som Restylane og Juverderm brukes for å gi tilbake det volumet som er forsvunnet. De blir også brukt for å behandle mørke søkk under øynene som kan gjøre at man ser trøtt ut, og dempe linjene fra nese ned mot munnvikene som kan gjøre at man ser ekstra sliten ut. I tillegg hjelper hyaluronsyren huden til å holde på fuktighet slik at man ser “freshere” ut.

På bildet under er det tydelig å se hvor tyngdepunktet var i ansiktet før behandling, og etter en behandling for å gjenskape det tapte volumet.

for-ettertrekant

Enkelt oppsummert kan vi si at vi behandler i hovedsak øvre del av ansiktet med botox, og nedre del av ansiktet med fillere. Men gjerne helst en kombinasjon av begge for å gi det beste resultatet. Vi er alle veldig forskjellige så det blir en individuell vurdering for å finne beste løsning for akkurat deg.

Klikker du på linken nedenfor kommer du til en side vi har samlet de vanligste spørsmålene om å behandle seg med botulinumtoksin (btx), og fillere. Og mer om behandlingsområder og mulighetene disse produktene gir.

Om å behandle seg hos oss. 

Vil du se det på video i stedet? 

Her finner du filmer som viser noen av de mulige behandlingene samt før og etterbilder. Klikk på linken under.

Frøken Dings YouTube-kanal.

 

 
Comments

Trackbacks for this post

Comments are closed.

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.