Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

om oss

Hvem er Frøken Dings

Hos Frøken Dings har vi spesialisert oss kun på injeksjonsbehandlinger. Vi tilbyr det nyeste innen rynkereduksjon med botulinumtoksin, (populært kalt Botox), Restylane og medisinske peelinger. Vi er alltid oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene og har gjennom årene utført tusenvis av behandlinger.

Vår erfaring og spesialisering gjør at du kan føle deg trygg på at du får den aller beste behandlingen som kan tilbys i dag.

All behandling blir utført av offentlig godkjent helsepersonell.
Les mer om våre behandlinger her->

Frøken Dings er en Autorisert Restylane-klinikk
For å bli autorisert Restylane-klinikk må behandlerne være autoriserte av Q-MED AB. En autorisert behandler må gjennomgå og bestå alle teoretiske og praktiske produkt- og injeksjonskurs i regi av Q-MED AB og være oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Autorisasjonsbeviset må fornyes hvert å og sertifiseringsgraden beskriver hvor erfaren en behandler er.

Vi er stolt over at daglig leder for Frøken Dings i Bergen, Yvonne Rouppert,  har som en av få i Norge ekspert-autorisering, den høyeste sertifiseringen som kan oppnås.

Daglig leder for Frøken Dings AS avdeling Haugesund, Anne Grethe Hevrøy har erfaren-autorisering.

Ansvarlig lege ved Frøken Dings
Kenneth Press er medisinsk ansvarlig lege ved Frøken Dings.
Kenneth-Press-1

Ansvarlig sykepleier ved
Frøken Dings Bergen

yvonne_port

Yvonne Rouppert er daglig leder for Frøken Dings avd. Bergen, og har lang erfaring og stor ekspertise som sykepleier innen kosmetisk medisin. Yvonne har den høyeste sertifiseringen som kan oppnås, ”Ekspert”, og har utført tusenvis av behandlinger med Restylane og botulinumtoksin.  Yvonne har alltid brent for dette faget og synes noe av det som gir henne mest er å se endringene hos kundene sine og dele deres glede over behandlingsresultatene.
Tlf: 955 29 365

Sykepleier ved
Frøken Dings Bergen

Lene_port

Lene Ottzen Rasmussen er utdannet sykepleier med 1 års videreutdanning innen kosmetisk sykepleie fra Senzei Akademiet, og godkjent Restylane-behandler. I tillegg til Frøken Dings jobber hun også for hudpleiemerket Elixir. Elixir er det merket vi i Frøken Dings har valgt å satse på etter selv å ha testet ut produktene og sett at dette er veldokumenterte produkter som gir synlige og gode resultater. Lene har meget god kunnskap om hudens aldringsprosess og kan hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha om hud og hudpleie.
tlf: 915 72 752

Ansvarlig sykepleier ved
Frøken Dings Haugesund

Anne_Grethe_port

Anne Grethe Hevrøy har lang og allsidig erfaring som sykepleier med både anestesi- og intensivutdanning. Anne Grethe har oppnådd sertifiseringen avansert-autorisering, og jobber tett sammen med Frøken Dings i Bergen. Anne Grethe brenner for hudhelse og kosmetisk sykepleie.
Tlf: 906 32 300

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone