Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Lørdag 19. desember gir vi hele dagsomsetningen til Rudos barnehjem

Rudos-Hjem-(17)– Alle som behandler seg hos oss den dagen får 20%

Vi åpner opp klinikken både i Bergen og Haugesund siste lørdagen før jul for å støtte Rudos Barnehjem i Zimbabwe. Vi gir deg 20% og Rudos Hjem hele dagsomsetningenFrøken Dings Bergen har vært fadder for Rudos Hjem og støttet med faste månedsbeløp i to år. I år ønsker vi og Frøken Dings Haugesund å gi barna der en ekstra god jul med en større pengegave.

Rudos Hjem er en liten organisasjon som ble startet opp i 2011 av Matthew og Agathe i Bergen. Rudos Hjem tilbyr et trygt og omsorgsfullt hjem for foreldreløse barn og blir drevet som et familiehjem med to fast lokalt ansatte ”mødre”. Hjemmet kan ta i mot 8-10 barn støtter i tillegg tre barn som bor hos fattige slektninger med mat og skolegang. I tillegg til at barna vokser opp i et trygt og kjærlig hjem blir det også lagt stor vekt på at barna skal få seg en god utdannelse.

Hjemmet finansieres ved hjelp av faddere som betaler inn en fast sum hver måned, og av pengegaver fra privatpersoner og bedrifter. Vi kjenner godt til barnehjemmet og er trygg på at pengene når frem dit de skal.

Rudos Hjem har ingen administrative kostnader, så hver krone de får inn går direkte til prosjektet i Zimbabwe.

Du kan lese mer om Rudos Hjem på nettsidene deres. http://www.rudoshjem.com/

Bestill online eller ring: Bergen: 955 29 365, Haugesund: 906 32 300  =)

Bilder fra barnehjemmet

 
 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.