Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Hvordan har din hud det?

Vår fantastiske Visia-hudskannermaskinen gir deg svaret. 

Hvorfor skal man skanne huden med Visia-hudskanneren?

Uansett hvor mye vi leser om virkestoff i de enkelte hudpleieproduktene gir det ikke svar på hva akkurat min hud trenger. Nå tilbyr Frøken Dings gratis hudskanning med hudanalyse.

De fleste hudskader ligger nede i huden og mange av dem er usynlige fra utsiden. En hudanalyse med Visia hudskanningmaskin leser huden din i dybden og gir målinger av rynkedybde og mengde, fuktighetsnivå, pigmentskader, porer og acne- og karsprengninger mm. Du får et ærlig svar på hvordan det egentlig står til med huden din.

Slik ser ett av bildens ut som viser de forskjellige problemområdene for din hud.

Slik ser ett av bildene ut som viser de forskjellige problemområdene for din hud.

En hudanalyse med den nye Visia hudskanneren vår kan avdekke det som øyet ikke klarer å se. Visia vil til og med fortelle deg hvor gammel den mener din hud er i forhold til din alder.

På bakgrunn av denne analysen får du anbefalt hvilke produkter som er best for din hudtilstand og du vil oppnå raskere resultater. Skanner du deg igjen om en stund får du konkret svar på hvor godt produktene har virket. Lene som er kosmetisk sykepleier og vår hudspesialist har lang erfaring med hudpleie og sammen med en dyptgående hudanalyse kan hun sette opp et behandlingsprogram for dine behov. Vi fører blant annet den effektive og virksomme serien Elixir cosmeceuticals som vi som jobber i Frøken Dings  kan anbefale på det varmeste.

Marianne Hverven i Beautyblogg.com har skrevet en god og lang artikkel om hudskanning. Du finner artikkelen her: ”Hva starter jeg med”

NB! Husk å møte til hudskanning uten sminke/foundation i ansiktet. (Litt øyesminke går fint =) )

 
Comments
 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.