Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Nå kan du hjemmebehandle med supereffektive Retinext fra Elixir

retinextVi har de supereffektive a-vitaminproduktene til hjemmebehandling fra Elixir. Retinext er produkter med høy konsentrasjon av retinol som omdannes til A-vitamin når det kommer på huden. Retinolet er liposomalt, så effekten blir dermed sterkere.Retinol er et av de best dokumenterte virkestoffene mot hudaldring. Studier viser at konsentrert Retinol (A-vitamin) øker produksjonen av friske hudceller. Langtidsbruk av retinol gir merkbar hudforbedring.

Vi har både Retinext Daily anti-aging gel og Retinext Eye Contour cream. Få råd av vår hudpleiespesialist hvordan du best kan inkludere disse i ditt hudpleieprogram.

RETINEXT DAILY ANTI-AGING GEL

Retinext Daily Anti-aging gel er en meget aktiv og virkningsfull gel som virker reparerende og forebyggende på områder som linjer og rynker, ujevn hudtone, solskader, store porer og urenheter. Dette er en gel som tar anti-aging på alvor. Ingrediensene er pakket inn i liposomer, noe som gjør produktet enda mer virkningsfullt. Retinext Anti-aging gel har også en blekende, beroligende og fuktighetsgivende effekt.

 

Anbefalt bruk:

Brukes kun på kveld og annen hver kveld som et utgangspunkt. NB! Vær nøye med gradvis tilvenning. Start med 2-4 kvelder pr uke. Noen vil tåle hyppigere bruk fra starten av , andre reduserer til 2 ganger pr uke. Gjennom tilvenning kan hyppigheten økes. Elixir pads med 10, 15 eller 20% glycolsyre kan brukes før påføring for sterkere effekt. Unngå bruk av Retinext Anti-aging gel i perioder du tar kurer med klinikkbehandling som Retinext Peel 11% eller kjemisk peel. Bruk dagkrem med solbeskyttelse samtidig som du bruker Retinext-produktene. Kan kombineres med for eksempel Niactil og Ultradefence for økt fukt.

Virkestoff

Retinol (A-vitamin): Et av de best dokumenterte virkestoffene mot hudaldring. Studier viser at konsentrert Retinol øker produktsjonen av sunnere og friskere hudceller. Gir en sterkere hud. Glatter ut fine rynker, bleker pigmentforandringer, gir hudforbedring til solskadet hud.
Hyaluronsyre: Virkestoffet fungerer som et smøremiddel som gir huden form, volum og øker evnen til å holde på fuktigheten. Et av de mest effektive fuktighetsgivende substanser som finnes.
Niacinamide og Lakris Ekstrakt: Virker blekende, beroligende og fuktighetsgivende.

 

RETINEXT EYE CONTOUR CREAM

Passer en voksen hud. Mot fine linjer. Sterk anti-aging effekt. Beskyttende.
En øyenkrem med lett konsistens, trekker godt inn. Inneholder konsentrert retinol og peptider som motvirker rynker og tynn hud. Virker oppstrammende og forebygger tørr hud gjennom at den stimulerer til økt kollagenproduksjon. Motvirker ujevn pigmentering. Beroligende og motvirker mørke ringer. Fordi virkestoffene er pakket inn i liposomer trenger de lettere inn i huden og går dypere. Dette gir en forsterket effekt.
Anbefalt bruk
Du vil oppleve denne øyenkremen mer aktiv enn tidligere øye kremer. Begynn gradvis, annen hver dag kun på kvelden. Alterner gjerne med Ultimate Eye Formula de andre dagene. Tilpasses individuelt. Brukes den for ofte i starten kan det føre til forbigående tørre linjer og sårhet rundt øye partiet. Dette vil gå tilbake i løpet av et par dager når huden venner seg til kremen eller ved sjeldnere bruk. Det er en vanlig reaksjon på konsentrert retinol (A-vitamin) i overgangen å oppleve en lett peelende effekt. Dette er et tegn på cellefornyelse og hudforbedring.

Virkestoff
Retinol (A-vitamin): Et av de best dokumenterte virkestoffene mot hudaldring. Studier viser at konsentrert Retinol øker produksjonen av sunnere og friskere hudceller. Gir en sterkere hud. Glatter ut fine rynker, bleker pigmentforandringer, gir hudforbedring til solskadet hud.
C-ester: En antioxidant som nøytraliserer frie radikaler, forebygger tørr hud og ujevnt pigment.
Boswellic og Antactincine: Urter som virker oppstrammende, samt beroligende og dermed motvirker mørke ringer.

 
Comments

Trackbacks for this post

Comments are closed.

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.