Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Sint eller bare konsentrert? – 2018

sinnarynke-3Sint eller bare konsentrert?

Blir du ofte beskyldt for å se sint ut når du faktisk bare konsentrerer deg eller tenker hardt på noe? Har du fått høre at du ser streng ut? Mange av oss har arvet en veldig sterk muskelbruk/mimikk i området mellom øyenbrynene, (på fagspråket kalt glabella-området). Det er denne som forårsaker sinnarynken, (av noen kalt bekymringsrynken). Musklene i dette området blir ofte veldig sterke og det blir etter hvert linjer og hos noen dype furer.

En botulinumtoksin- eller Botox-behandling på folkemunne, er førstevalget når en skal behandle rynker som har oppstått i dette området. En Botox-behandling får musklene til å slappe av og dermed glatter ofte rynkene seg ut. I tillegg forebygger Botox mot videre utvikling av sinnarynken.

Disse stadig sammentrekningene av musklene kan komme av at vi konsentrerer oss om noe eller spenninger, hodepine, lysskyhet, dårlig syn eller vanlig jobbing foran PC. Når linjene setter seg er det mange som føler de ser slitne og strenge ut. Har rynkene i dette området fått tid til å feste seg eller furene blitt dype, kan det være aktuelt å sette en liten mengde Restylane i tillegg for å fylle ut rynkene.

Botox varer i ca 3 mnd, men vil ved gjentatt bruk vare lenger for hver gang. Restylane har ca 6 mnd varighet.

Noen tror at botox er synonymt med å ”lamme” hele ansiktet. Dette henger kanskje sammen med at man på 80- og 90 tallet kunne se Hollywoodskuespillere som hadde gått alt for langt. Botox ble også satt på en helt annen måte i enn i dag. I dag er målet et så naturlig utseendet som mulig der Botox blir satt i små doser i utvalgte muskler. Man beholder for øvrig all annen mimikk i ansiktet, og dosene man bruker i utvalgte musklene er så små at man fortsatt beholder litt av bevegelsen. Med en sinnarynkebehandling er det kun sinnarynken som blir påvirket og får slappe av og gjør at linjen glatter seg ut.

Visste du at man også kan behandle linjer og rynker på overleppen, linjer rundt øynene, Gummy smile (Tannkjøttsmil), tanngnissing og svetteproblematikk med botulinumtoxin? At ca 40% av dem som sliter med migrene forårsaket av spenningshodepine kan få stor hjelp av botox-behandling? Vi har flere faste kunder som får hjelp med sin migrene her hos oss. (NB! Det er viktig at ny hodepine av ukjent årsak først blir undersøkt hos egen lege før en evt. behandling).

Du kan lese mer om botox-behandlinger her på denne lenken:
Spørsmål og svar om botulinumtoksin/Botox.

 

Facebook: Frøken Dings facebookside

 
Comments

Trackbacks for this post

Comments are closed.

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.