Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Kjøp årets beste julegave hos oss ;) Få med eksklusiv Lipstick verdi 350,- ved kjøp av gavekort over 1000,-

Så er det den tiden igjen. Vi gleder oss allerede masse, hvem kan la være, det er snart jul! 😀

I år har vi fått laget nye flotte gaveesker så du kan gi bort gavekortet med stil.gaveeskemedlogo3y

I tillegg til injeksjonsbehandlinger tilbyr Frøken Dings IPL-behandlinger av sprengte blodkar i ansiktet, medisinske peelinger og Dermapen-behandlinger. Vi er lidenskapelig opptatt av sunn hud og fører den aktive serien Elixir Cosmoceuticals som har beviselig effekt på huden.

Kjøper du gavekort med verdi 1000,- og oppover får du også med en Restylane Lipstick verdi 350,-.

Restylane lipstick forsterker og tilpasser seg din personlige farge på leppene, og gir et naturlig resultat. Den kan også benyttes som rouge i kinn, hvor den også tilpasser og forsterker din egen hudtone.
Dette er en eksklusiv lipstick med bra holdbarhet på fargen, laget spesielt for Restylane. Den inneholder nøye utvalgte og naturlige ingredienser som arganolje og aloe vera, som både er hudforbedrende,fuktighetsbevarende og revitaliserenden. lipstain-new-1-copyLipsticken inneholder også antioksidanten vitamin E.

Kom inkom klinikken vår i Lille Markeveien 1, (inngang fra Østre Muralmenningn), og få juleshoppingen unna på 5 minutter. 😉

nytt-gavekort-2016-utkast-1

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.