Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Vi åpner opp klinikkene for timebestilling lørdag 17. desember og gir hele dagsomsetningen til Rudos Hjem

Det var med stor glede vi kunne overrekke Agathe Gill Larsen en sjekk til Rudos Hjem i Zimbabwe i desember 2015. I år gjør vi det samme igjen. Vi åpner opp klinikkene i Bergen og Haugesund for timebestilling lørdag 17. desember og gir hele dagsomsetningen til Rudos Hjem. Du som er kunde hos oss den dagen får med deg en Goodie-bag verdi: 1190,- (Goodiebag gjeld. kun avd. Bergen).
Goodie-bagen inneholder en Restylane Night serum, verdi 695,-Restylane Lipstick verdi 350,-, solid Vestlandstilbehør (Frøken Dings egen paraply), verdi 145,-
(NB! Julekampanjen er over så julekampanjen med 20% rabatt er ikke gjeldende denne lørdagen. Vi tar heller ikke gratis konsultasjoner denne dagen da målet er å samle inn mest mulig penger til Rudos hjem.)

Bakgrunnen for denne innsamlingen og historien til Rudos hjem
Zimbabwe er et av de landene i verden som er hardest rammet av HIV. Som en følge av dette, er antallet foreldreløse barn nådd 1 million! Dette i et land med 12 millioner innbyggere. Frøken Dings AS har støttet Rudos Hjem med faste månedsbeløp i flere år, men ønsker i i tillegg å gi et ekstra bidrag til jul.

Agathe Gill Larsen, fra Bergen, sammen med mannen sin Matthew fra Leeds i England, startet opp Rudos hjem i Zimbabwe i 2011. De bestemte seg faktisk for å starte opp dette hjemmet på sin bryllupsreise i 2010.

Rudo betyr kjærlighet på Shona som er hovedspråket i Zimbabwe

Rudo var også en liten jente som bodde i det samme området hvor Rudos Hjem nå ligger.

Rudo mistet begge foreldrene sine som følge av AIDS da hun var bare 8 år gammel. Hun hadde ingen søsken eller øvrig familie som kunne ta seg av henne, og hun var overlatt til seg selv.

Hun bodde alene, hadde ingen jobb, og ingen penger. De andre i landsbyen gav henne litt mat når de hadde noe å avse, men alle hadde lite, og mange munner å mette. Hun ble kraftig underernært, og var nesten alltid sulten. Rudo måtte gå langt i den brennende solsteiken for hente vann, den nærmeste brønnen lå et godt stykke unna. Hun bar den tunge bøtten med vann på hodet med seg på den lange veien tilbake til hytten. Dette var et tungt arbeid for en liten, utmattet jente.

På landsbygden blir den afrikanske natten helt svart. Svært få har innlagt strøm, og lyktestolper finnes heller ikke. Med mindre man har et stearinlys, eller en lykt ser man ingenting. Rudo hadde hverken stearinlys eller lommelykt. Om kveldene lå hun på jordgulvet i hytten, og lyttet til alle de skumle lydene ute i den mørke, afrikanske natten.

Rudo ble svært syk to år etter hun mistet foreldrene sine. Hun hadde ingen som kunne ta henne med til sykehuset, eller stelle med henne. Rudo døde alene 10 år gammel.

Rudos Hjem er grunnlagt til minne om lille, modige Rudo

Rudos Hjem er grunnlagt til minne om lille, modige Rudo, og skal være et «kjærlighetens hjem» for barn som er i samme situasjon som Rudo.

Det er så alfor mange av dem som ligger der i mørket og lytter til lydene i den Afrikanske natten, ensom, sulten og redd….

Zimbabwe er et av de landene i verden som er hardest rammet av HIV. Som en følge av dette, er antallet foreldreløse barn nådd 1 million! Dette i et land med 12 millioner innbyggere.

Det finnes mange små veldedige organisasjoner der ute som blir drevet av ildsjeler som Rudos Hjem. Disse kan ikke konkurrere med de store internasjonale som har ressursene til å markedsføre seg og blir kjent over hele landet. Disse små som Rudos Hjem er avhengig av bidragsytere i sitt eget lokalmiljø, der ildsjelene bruker sitt eget nettverk for å samle inn penger til sine hjertesaker.

Du kan finne mer informasjon om Rudos Hjem her på deres egne nettsider.

Bestill din time på frokendings.no, og få med deg en Goodie-bag verdi: 1190,- som takk for besøket.
Hele dagsomsetningen går uavkortet til Rudos Hjem denne dagen.

Timebestilling

goodiebag

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.