Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Vi søker demomodeller – 2017

Vi søker nå mange demomodeller for en rekke behandlinger vi skal Instagram-demomodell-bruk-2017dokumentere. Behandlingene skal dokumenteres med bilder og video. Som demomodell får du alle behandlingene vi utfører, samt alle kosmetiske produkter vi mener vil forbedre din hud gratis.

Noen demomodeller vil få tilbud om flere enn en, eller en mer omfattende (bli-ny type) behandlingsrekke som kan inkludere flere behandlingsmetodikker. Her vil vi følge behandlingene og dokumentere endringene over en litt lengre periode. Andre vil få tilbud om ett enkelt behandlingsområde og da vil vi dokumentere selve behandlingen og etter-bilde/video etter et par uker etter avsluttet behandling.

Videoene og stillbildene vi lager i forbindelse med disse behandlingene skal brukes til å informere, og til vår markedsføring. Alt materialet Frøken Dings produserer i forbindelse med en modellbehandling kan bli brukt til infovideoer og markedsføring.

HVA KREVES DET AV EN DEMOMODELL?:

Ønsker du å bli demomodell for oss må du kunne stille på klinikken vår i Bergen, både til avtalte behandlingstidspunkt og ca 2 uker etter avsluttet behandling så vi kan dokumentere effekten med etter-bilder/videoer.

Du må være villig til å ta de behandlingene våre dyktige medarbeidere mener ville vært gunstige og flott for akkurat deg. (Ingen av behandlingene våre er ”permanente” i den forstand at de vil gradvis forsvinne). Men den positive effekten på for eksempel hudforbedringer som: mer fuktet hud, mer fresh hud, mindre pigmenteringer og lignende er varige inntil livsstil eller naturlig aldring ”tar dem igjen”.

Du må være innforstått med, og godkjenne på forhånd at video-opptak og bilder som vi lager av din/dine behandlinger kan bli brukt til både informasjonsvideoer og markedsføring.

*Om noen av forskjellige grunner skulle ønske å trekke seg fra avtalen etter at alle behandlinger er utført og alle videoopptak er gjort, blir avtalen at man da betaler i sin helhet for de behandlingene samt produktene man har mottatt. Kostnadsmessig vil dette variere en stor del fra hvor omfattende behandling man har mottatt. Det kan dreie seg om alt fra et par tusen kroner for de enkleste behandlingene til ett sted mellom 30 – 60 000,- kroner hvis man har gjennomgått en mer omfattende behandlingsrekke. Dette vil man bli informert om før eventuell avtale inngås.

SLIK MELDER DU DIN INTERESSE:

Synes du dette høres interessant ut så send oss en epost til: paamelding@frokendings.no

Du må sende med to bilder av deg selv. Det er viktig du ikke smiler på disse. Ett bilde forfra og ett i profil. (Ikke legg filter og lignende på bildene.) (Se bildet i artikkelen her som eksempel).

For best mulig lys kan du stille deg foran et vindu når du tar bildene.

I tillegg ønsker vi at du skal sende litt informasjon om deg selv:

  • Navn, adresse, alder, telefon og epost vi kan nå deg på.
  • Fortelle oss om du allerede er kunde hos oss.
    • Fortell oss om tidligere behandlinger du har tatt som Sinnarynke og lignende, (hos oss eller andre).
  • Fortell oss også gjerne om det er noe spesifikt du er interessert i av behandlinger, eller du har spesielle utfordringer du ønsker hjelp med som for eksempel acne hud, mørke ringer under øynene og lignende.

Til slutt vil vi gjerne at du skriver at du har lest og forstått det som står i denne artikkelen her, ”Vi søker mange demomodeller”. – Som er en formell bekreftelse til oss på at du har lest all infoen som er oppgitt her. =)

SLIK VELGER VI UT VÅRE DEMOMODELLER:

  1. Vi vil gå gjennom alle påmeldingene og lete etter kandidater som passer til akkurat de behandlingsteknikkene og metodene som vi skal i gang og dokumentere akkurat nå. Om du ikke blir kontaktet i første rekke vil vi gjerne beholde din kontaktinformasjon en stund, for vi vil stadig fremover ha behov for demomodeller til forskjellige behandlingsteknikker.
  1. De aktuelle kandidatene vil bli innkalt til en konsultasjon/møte før en avtale inngås. Det er vanskelig å kun se ut av et par bilder hvor egnet eller vellykket en tenkt behandling kan bli. Våre behandlere må møte noen ansikt til ansikt for å ta en god vurdering av både hva som vil bli best både for deg, og for oss i den hensikt å få dokumentere behandlingen/(e) på best mulig måte.
  1. Får du et tilbud om å være demomodelle, vil vi inngå en avtale for din/dine behandlinger.

Meld deg på, så sees vi snart på Frøken Dings. =)

Vi søker Demomodeller

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.