Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

7 Ting du bør vite før du tar en leppefiller-behandling

Kylie-lepper-3Drømmer du om Kylie Jenner-lepper? Eller kanskje bare fukt og forynging av leppene? Se hva en leppebehandling kan gjøre for deg og de viktigste tingene å tenke på før du bestemmer deg for en leppefiller-behandling.

Vi viser hvordan en leppebehandling kan forandre et utseende. En leppefiller-behandling kan også bare forynge, fukte og hente tilbake lepper man hadde når man var yngre. Se de aller viktigste tingene du bør tenke på og finne ut av før du bestemmer deg for leppefiller.

Vi anbefaler også at du leser artikkelen: Alt du ikke visste om leppebehandlinger

Se filmen: 7 Ting du bør vite før du tar en leppefiller-behandling

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.