Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Se hvordan du kan gi huden din et skikkelig løft ved hjelp av skinbooster

En Skinbooster-behandling er hudforyngelse i ordets rette forstand

Skinbooster er den ultimate anti-age-behandlingen fordi den gir fukt, spenst og stimulerer hudens egne reparasjonsprosesser som bidrar til økt kollagenproduksjon og generell styrking av huden. Skinbooster er virkelig noe av det beste som finnes for å forebygge aldring og holde huden sunn og elastisk. For å få det beste resultatet anbefaler vi 2-5 behandlinger med ca 2-4 ukers mellomrom, men start nå med gi deg selv en liten boost på vårparten.

 

Les også vår artikkel om skinboostere: “Få flottere hud med skinboostere”. 

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.