Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Vårhalvåret er den perfekte årstiden for hudforbedring

De siste 2 til 3 årene har vi sett en positiv endring av spesielt yngre kvinners tilnærming til anti-aging. Forebygging har heldigvis fått mer og mer oppmerksomhet, og stadig flere kvinner er opptatt av å fremme og ivareta en sunn hud fremfor at målet skal være glatt og rynkefri.

Forskning viser også at den aller viktigste faktoren vi mennesker ubevisst bruker når vi vurderer andres alder, vitalitet og utstråling, er hudkvaliteten og ikke linjer og rynker.

Nå ønsker vi oss et naturlig og friskt utseende som står til vår alder og som harmonerer med resten av kroppen, (som gjerne ikke har vært like eksponert for soling og solskader som ansikt, utringning og hender).

En Skinbooster-behandling er hudforyngelse i ordets rette forstand

Skinbooster er den ultimate anti-age-behandlingen fordi den gir fukt, spenst og stimulerer hudens egne reparasjonsprosesser som bidrar til økt kollagenproduksjon og generell styrking av huden. Skinbooster er virkelig noe av det beste som finnes for å forebygge aldring og holde huden sunn og elastisk. For å få det beste resultatet anbefaler vi 2-5 behandlinger med ca 2-4 ukers mellomrom, men start nå med gi deg selv en liten boost på vårparten.

Slik virker en Skinbooster-behandling

Fibroblastene er de cellene som produserer kollagen og elastiske fibre. Her dannes også hudens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann og i takt med at den forandres blir huden tørrere, tynnere og slappere. Restylane® Skinboosters™ eller Juvederms er stabilisert hyaluronsyre med en unik evne til å trekke til seg vann. En behandling med Skinboosters består av mikroinjeksjoner av stabilisert hyaluronsyre som legges rett under huden. Hudens kvalitet bedres ved at hydreringen i huden boostes, og dermed gjenopprettes fuktbalansen. Resultatet er en mykere, mer elastisk og motstandsdyktig hud med bedret spenst, struktur og glød. Flere behandlinger må gjennomføres for optimalt resultat.

 

Hva man kan gjøre hjemme for å få et enda bedre resultat.

Skinboosters kan brukes som en egen behandling, men kan også kombineres med andre estetiske behandlinger som Restylane Fillers, eller et hudpleieprogram.

Et hjemmeprogram med gode hudprodukter vil gi huden et boost uten i fra og resultatene vil komme enda raskere.

Det bør bestå av hudrens, peeling og så ut fra din hudtilstand og alder enten av svært aktive produkter som cellekommuniserende ingredienser som fruktsyrer og retinol, (a-vitamin), eller produkter som adresserer dine hudutfordringer.

Skal vi velge et produkt som vi synes er utrolig bra og som passer for alle uavhengig av kjønn og alder blir det Niactil 4% fra Elixir. Den gir alt huden trenger til daglig og passer alle hudtyper og tilstander. Motvirker urenheter, reduserer store porer og gir jevnere hudoverflate, fjerner døde hudceller, gir fukt, forbedrer fine linjer og pigmentering. Den kan til og med brukes under øynene.

Smør deg yngre

A-vitamin (retinol) er vitenskapelig bevist å være den topiske ingrediensen som gir størst antialdringsfordeler. Retinol har lenge vært brukt i forskjellige ansiktskremer, og egner seg selvsagt ypperlig for å forynge huden på hals og bryst også. Ved jevnlig og riktig bruk av retinolkremer økes cellefornyelsen og bindevevsproduksjonen i huden, og resultatet er en fastere, klarere og jevnere hud med forbedret struktur.

 

Vi anbefaler alle å ta med seg et hjemmepeelingsprogram som består av Elixir Glycolsyre krem og pads 15% og et serum med aktive ingredienser. Du vil bli overrasket over hvor flott huden din kan bli!

 
Comments

Trackbacks for this post

Comments are closed.

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.