Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Aquagold – behandlingen som tar Hollywood med storm

Aquagold har tatt Hollywood med storm og er den nye «it»-behandlingen. En Aquagold-behandling gir huden din et skikkelig løft og ny glød. 

Denne behandlingen gir fornyet spenst, bedre fuktighet, forminsker porer og forbedrer hudstrukturen. Den reduserer også fine linjer, regulerer talgproduksjon, forbedrer pigmenteringen og gir huden din glød. 

Aquagold er mikroinfusjon av en blanding av aktive ingredienser spesialtilpasset deg.

Sandra med Aquagold

Dette er en ren hudbehandling og utføres med Aquagold som er klassifisert som medisinsk utstyr med 20 gullbelagte nåler som leverer microinjeksjoner 0,66 mm ned i huden. 

Det fine med Aquagold er at vi kan lage våre egne blandinger tilpasset deg og din hudtype så denne behandlingen passer for alle. 

Dette er den perfekte behandlingen for å gi huden din fornyet glød og det beste er at det er ingen nedetid kun litt rødhet i en dag.

Full effekt av behandlingen kommer etter ca 14 dager og vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 3-6 måneder for et godt resultat året rundt.

Denne behandlingen kan fint kombineres med andre behandlinger som fillers, dermapen og medisinsk peeling. 

Pris fra 5 500,-

En annen veldig fin hudforbedrende behandling som ligner er Mesoterapi. Du kan lese mer om Mesoterapi ved å klikke på denne lenken her. 

GRATIS KONSULTASJON!  Book time her online. 

 
 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.