Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Dermapen – en hudforbedrende behandling som går i dybden

Dermapen er et microneedling-apparat hvor 12 små vibrerende nåler penetrerer huden for å stimulere huden. Den skaper et kontrollert «traume» slik at man trigger huden til reperasjon og ny cellevekst. Dette resulterer i mindre synlige arr, forminskede porer. Det vil også gjøre at pigmentering, fine linjer og rynker forbedres. 

Hva behandler man med dermapen?
Arr
Linjer og rynker
Rosacea
Store porer
Akne og comedoner
Pigmentering
Slapp og ujevn hud 

Hvor mange behandlinger?
Dermapen krever omkring 4-6 behandlinger med 2-8 ukers mellomrom, avhengig av hvilken indikasjon som behandles. 

Når ser man resultater?
Noen føler ofte de kan se resultat etter noen uker, men det resultatene kommer gradvis etter omkring 8 uker. Huden vil fortsette å forbedre seg i 6-12 måneder etter endt behandling. 

Er det smertefullt?
Man må være forberedt på at det ikke er en smertefri behandling. Det er individuelt hvor smertefult og ubehagelig det oppfattes. Områder som overleppe, hake og panne er ekstra ømt. 

Hvor lang tid tar en behandling?

Ca. 10-30 min for ett område.

Hva skal man gjøre etter behandlingen?
Man kan ikke gå med makeup før dagen etter, da det er infeksjonsfare. Det anbefales ikke å utøve fysisk aktivitet samme dag som behandling. Solbeskyttelse er viktig for å unngå hyper pigmentering. 

Du får med deg en ansiktsmaske som virker beroligende, avkjølende og fuktighetsgivende. Denne skal du bruke enten på kvelden samme dag som behandling, eller morgenen etter. 

Når er huden normal igjen etter behandling?
Rett etter dermapen behandling er man ganske rød og øm i huden. Det er forskjellig fra person til person, men rødheten gir seg ofte etter noen timer til et par dager. 

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.