Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Mesoterapi – hudbehandlingen som virker i dybden og lenge

En Mesoterapibehandling blir tilpasset din hud og dine hudutfordringer og vil gi huden din ny vitalitet og glød.
Mesoterapi ligner på en Aquagold-behandling men ved mesoterapi setter vi sammen en spesialblandig av aktive ingredienser tilpasset din hud. Det er også en helt egen injeksjonsteknikk for mesoterapibehandling. 

Den kan bestå av ulike ingredienser for å oppnå hudforbedringer som: – forbedret hudstruktur, oppstramming, glød, reduserte fine linjer, dehydrert hud, tynn hud, poreforbedring, arr og strekkmerker. 

Mesoterapi gir huden ny vitalitet. I denne behandlingen setter man sammen ingredienser som vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktgivende ingredienser ut fra ditt behov.

Dette er en ren hudbehandling så mesoen blir injisert svært grunt, rett under hudoverflaten med mange små nålestikk. Ved å injisere disse produktene ned i huden får de jobbet mer aktivt og sparket igang collagenproduksjonen. Produktene fortsetter også å jobbe i huden din lenge etter behandlingen. Det beste resultatet ser du først etter ca et par uker. Din nye glød ser du nesten umiddelbart, men det tar litt lenger tid før du ser resultatet av økt collagenproduksjon. Vi anbefaler minst 6-8 behandlinger med et pars ukers mellomrom for et langvarig resultat. Men det er også en flott behandling å ta for å få ekstra glød nå frem mot jul og årets julebordsesong. 

Denne behandlingen har ingen «nedetid», men det er vanlig med litt rødhet i en dag.

Vi behandler ansikt, hals og bryst. Denne behandlingen kan fint kombinres med andre behandlinger som fillers, dermapen og medisinsk peeling. 

Aquagold er Hollywoods nye favorittbehandling og et alternativ til Mesoterapi. Du kan lese mer om Aquagold her ved å klikke på denne lenken. 

 Book time her online. 

 
Comments

Trackbacks for this post

Comments are closed.

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.