Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Sliter du med overdreven svetting under armene?

Dette er en ufarlig men plagsom lidelse kalt hyperhidrose og kan enkelt behandles med botulinumtoksin.

Svette er kroppens måte å regulere vår kroppstemperatur på men noen ganger går den helt av hengslende og produserer mye mer svette enn nødvendig. Man får overaktivitet i svettekjertlene. Når man lider av overdreven svetting kalles dette for hyperhidrose og rammer 1-2% av befolkningen. Dette kan utløses av flere årsaker.  Det er utrolig plagsomt i sosiale sammenhenger for ikke å snakke om upraktisk. Flotte Amanda har vært plaget av dette og stilte som demomodell for en svettebehandling. Dere kan se hennes historie og resultat i videoen ovenfor.

Den gode nyheten er at denne tilstanden kan enkelt behandles med botulinumtoksin. En slik behandling er meget effektiv og gir langvarig effekt. En behandling varer i gjennomsnitt fra 6 til 12 mnd. avhengig av hvordan du responderer og hvor mange behandlinger du har tatt fra før av.

Slik virker behandlingen
Botulinumtoksin blokkerer nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene slik at svettingen enten helt opphører eller reduseres kraftig. En behandling tar fra 20 – 40 minutter og du kan fortsette dagen din akkurat som normalt rett etterpå.

Det tar 2 – 3 dager før behandlingen begynner å virke og 1 til 2 uker før du får full effekt av behandlingen, og ved gjentatte behandlinger varer effekten lengre.

Spørsmål og svar om botulinumtoksin-behandling av svette under armene:

Q: Vil jeg svette mer andre steder når jeg ikke svetter under armene lengre?

A: Vanligvis vil man ikke svette mer andre steder på kroppen selv om man ikke svetter under armene lengre. Hvis dette skjer, som er en uvanlig bivirkning, er det kortvarig, mildt og forbigående. Noen ganger er det motsatt, at man svetter mindre også på andre deler av kroppen etter en slik behandling.

Q: Må ikke svetten ut et annet sted etter en slik behandling?

A: Nei det må den ikke. Hyperhidrose er svetting som er ute av kontroll. Svetting er ikke en del av kroppens renselsessystem som lever og nyrer. Svettens funksjon er å være et kjølesystem for kroppen. En slik behandling påvirker verken kroppens kjølefunksjon eller rensefunksjon.

Q: Kan en botulinumtoksin-behandling skade nervene mine?

A: Nei, botulinumtoksin skader ikke nerver men hindrer nervesignalene å komme frem til svettekjertelen i 3 – 12 måneder. Virkestoffet er et protein som nyrene bryter ned og skiller ut. Dette er en langsom prosess. Det er veldig få bivirkninger knyttet til botulinumtoksin.

Du kan lese mer om botulinumtoksin her:

Om å behandle seg med botulinumtoksin, verdens mest utprøvde kosmetiske behandling. 

Vil du se flere video fra oss finner du dem på vår Youtube-kanal

FRØKEN DINGS YOUTUBE KANAL

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.