Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

20% på alle Hudbehandlinger!

Gi huden din en skikkelig boost! Vi har nå 20% på alle hudbehandlinger men kun de neste 14 dagene! (Fom mandag 10/2 tom fre 21/2)
Gå for en rask og effektiv mer kortvarig behandling som Mesoterapi og få glød og vitalitet, eller velg den ultimate anti-age behandlingen og start din reise med Skinboosters. Nedenfor finner du litt info om noen av våre hudbehandlinger. 
MESOTERAPI – En rask hudbehandling som gir huden din glød og vitalitet

Mesoterapi gir huden din ny vitalitet og glød. Dette er en rask behandling som kan tas flere ganger for eksempel foran en viktig anledning eller bare for å gi huden din et ekstra boost når du føler for det. I denne behandlingen setter vi sammen ulike ingredienser som f.eks. vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktgivende ingredienser tilpasset din hud og dens behov.

En slik behandling kan ut fra valgte ingredienser forbedre hudstrukturen, gi oppstramming, gi glød, redusere fine linjer, hydrere, forbedre tynn hud, forbedre arr og strekkmerker. Mesoterapi gir en mer kortvarig effekt enn de andre hudbehandlingene.

DERMAPEN-BEHANDLING – Hudforbedrende behandling som går i dybden.

Dermapen er en behandling som strekker seg over lengre tid og krever 4-6 behandlinger avhengig av hva man ønsker å jobbe med. Dermapen er et microneedling-apparat med 16 små vibrerende nåler som penetrerer huden. Den skaper et kontrollert «traume» slik at man trigger huden til egenreparasjon og ny cellevekst. Samtidig har hver dermapen-behandling et spesialtilpasset serum som jobbes dypt ned i huden. Serumet blir valgt ut fra din huds behov.
Dermapen-behandlinger gir mindre synlige arr, forminskede porer, forbedrer/fjerner pigmentering og fine linjer og rynker forbedres. Huden din vil få ny glød og vitalitet og få en varig forbedring av hudstrukturen.

 

SKINBOOSTER – Den ultimate anti-age behandlingen.

Skinbooster er den ultimate anti-age behandlingen fordi den gir fukt, spenst og stimulerer hudens egne reparasjonsprosesser som bidrar til økt kollagenproduksjon og generell styrking av huden. Skinbooster er virkelig noe av det beste som finnes for å forebygge aldring og holde huden sunn og elastisk. For å få det beste resultatet anbefaler vi 2-5 behandlinger med ca 2-4 ukers mellomrom, men start nå med gi deg selv en liten boost på vårparten.

 

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.