Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Nå sender vi deg dine favorittprodukter!

Vi har fått mange som spør om vi ikke kan sende produkter til dem. Vi tar høyde for at karantenen for vår klinikk kan vare litt lenger enn regjeringen først anslo, og det er mange som ikke kommer seg ut i disse tider. Så da skal vi selvsagt sende til dem som ønsker det! I tillegg så skal dere få gratis frakt! 
Vi må alle gjøre det vi kan for å komme gjennom denne vanskelige situasjonen.

 

Vi har ingen nettbutikk, men dette klarer vi på annet vis. 🙂
Over her finner dere en Knapp med liste over alle de produktene vi har. Denne listen kan dere laste ned, eller åpne i et nytt vindu. (Det er et pdf-dokument så kan være vanskelig å lese på mobiltelefon.) Den viser produktnavn, pris på produktet og en lenke til en produktbeskrivelse fra leverandørene våre. 

  1. Finn produktet(ene) dere ønsker å bestille på listen og prisen(e).
  2. Viktig! Send oss en forespørselMessenger først med de produktene dere ønsker å bestille. (Vi skal sjekke at vi har produkt(ene) inne. 🙂
  3. Når dere får bekreftelse fra oss på at vi har det(dem) inne så betaler du produktet(ene) under Kjøp og Salg på Vipps til Vippsnr. 516711. 
  4. Send oss en Screenshot av Vipps-betaling på SMS til: 955 29 365, sammen med Navn, Adresse og Navn på produktet(ene) dere har betalt for. Vi sender så snart vi kan, og dere får gratis frakt på alt dere bestiller 🙂

    Vi håper alle er litt tålmodige med oss her for det kan hende vi går tom for noe… Men vi skal også gjøre vårt beste for å raskt bestille inn produkter vi går tomme for. 

Om dere lurer på noe, hva som helst, så spør oss gjerne!
Send oss alle dine spørsmålMessenger til oss.
(Vi har ekstra god tid til å svare på alt du måtte lure på, siden klinikken vår foreløpig blir holdt stengt en periode til.) 


 

 
Comments

Trackbacks for this post

Comments are closed.

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.