Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Stengt tom 13. april

Kampen fortsetter. Vi er nå stengt tom 13. april inntil videre. Dette gjør vi med glede. Det er alles ansvar å passe på hverandre og gjøre det vi kan for å begrense spredningen.  

Alle bookinger som er gjort frem til denne datoen vil bli automatisk kansellert. 

Vi gleder oss til den dagen vi igjen kan åpne klinikken da skal vi stå klare til å ta i mot dere med åpne armer! Vi kommer også til å kjøre en kampanje på 20% på utvalgte behandlinger. Den skal vare ekstra lenge så alle kan få en mulighet til å benytte seg av den. 

For nå savner vi dere, fine kundene våre, savner å gå på jobb. Det er tøffe tider for de aller fleste, også i vår bransje. Men vi i Frøken Dings er ganske trygge på at dette skal vi klare av, at vi kommer til å være her for dere når det verste av dette er er over. 

I mellomtiden har vi funnet en måte vi kan få sendt ut (fraktfritt) deres favorittprodukter. Finn ut hvordan her.  «Nå sender vi deg dine favorittprodukter». 

Og vi vil gjerne også svare dere på eventuelle spørsmål dere måtte ha, eller lytte til forslag eller annet dere har på hjertet 

Send oss gjerne en melding på epost: post@frokendings.no eller på Messenger. 

Ta godt vare på hverandre!

Varme hilsener fra oss i Frøken Dings

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.