Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Hvordan blir ditt neste besøk hos oss?

TRYGG KLINIKK!

Det aller viktigste er at du skal kjenne at du kommer til et trygt sted, hvor smittevern og din helse er høyeste prioritet. Regjeringen har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og og oss, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk.

Hva gjør vi?

Avstand

Vi tilrettelegger for god nok avstand blant våre kunder, i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. God avstand vil gjelde for både ventearealet og der du får din behandling.

God rengjøring!

Når du kommer til oss, vil vi sikre at det er rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. Det er flere berøringsflater du som kunde er i kontakt med, og disse blir hyppig rengjort og desinfisert mellom behandlinger.

Stengte toalett!

Dessverre må vi stenge våre toaletter for kundebruk. Er det helt krise, ta kontakt med en av oss så skal vi få åpnet for deg.

Stengt kaffeautomat!

Kaffeautomaten vår blir dessverre stengt i denne perioden for å redusere antallet mulige berøringsflater.

Trygghet kommer først

Vi dokumenterer alle våre smitteverns-prosedyrer. Vi har derfor rutiner for hvordan vi skal kontakte våre kunder dersom det er nødvendig for smitteverns-arbeidet.

Hva må du gjøre!

PÅBUDT MED MUNNBIND!

Kom med munnbind for din og andres trygghet. Har du ikke munnbind kan du få kjøpe dette hos oss.

Kom alene!

Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen din hvis det er mulig.

Ha god håndhygiene

Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til oss, er det tilrettelagt for håndhygiene ved hånddesinfeksjon, som vi ønsker at du benytter deg av.

Selv om vi har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, så unngår vi håndhilsning og sier velkommen på andre måter!

Ingen mobiltelefon fremme inne på behandlingsrom

Legg mobiltelefonen bort i en veske eller jakke og sprit hendene etterpå før du går inn på behandlingsrommet.

Endre timen din ved sykdom eller symptomer!

Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre timen hos oss. Dette gjelder også for milde symptomer. Trenger du å endre timen din, kan du gjøre dette via Fixit  eller ringe oss direkte.

Unngå kontant betaling

Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter hos oss. Vi setter derfor pris på om du benytter andre betalingsmuligheter dersom det er mulig.

 

Vi gleder oss til å se dere!

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.