Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Knallgod leppekampanje ut juni! Foryng, fukt, definer dine lepper!

I hele juni får du 500,- i avslag på enten 0,5 ml eller 1 ml Restylane-behandling av dine lepper, og en gavepakke bestående av produkter verdi 660,-. 

En leppebehandling kan være alt fra enkel oppfukting, volum og definering til diskret og naturlig gjenoppbygging/forynging.

I sosiale medier kan man få inntrykk av at leppefillere kun handler om volum. Vi ønsket å vise alle de andre flotte sidene av en leppebehandling og har filmet 6 flotte (modige) damer som har stilt som demomodell for oss.

Først ute er Magny 75 år. Du kan se filmen hennes under som viser før- og etterbilder av behandlingen hennes. Det kommer flere filmer etterhvert, det er bare å sjekke tilbake her.

(BEHANDLINGEN: Magny har fått fukt i øvre leppe, volum og fukt i nedre, “støtte”/volum på hver side av øvre leppe, løft ved munnviker og volum i marionettelinjer (linjene som går nedover fra munnviker mot haken).) 

Vår andre demomodell Anne Karin fikk et flott resultat. Se filmen under som viser før- og etterbilder av behandlingen hennes.

BEHANDLINGEN: Anne Karin har fått fukt i øvre leppe og en mer definert leppekant, volum og fukt i nedre, løft ved munnviker og volum i marionettelinjer (linjene som går nedover fra munnviker mot haken).) 

Du får med en gavepakke med produkter verdi 660,-

Alle som tar en leppebehandling i juni får med seg en gavepakke med produkter.

Denne består av:

Actinica Sollotion SPF 50+ verdi 220,-. Eneste solkremen som har dokumentert effekt mot visse former for hudkreft.

Restylane Lipstick/Liptint verdi 350,-. Fremhever din naturlige leppefarger og fukter.

Restylane Lipgloss verdi 90,-. Gir masse glans og fukt. En favoritt hos alle oss på Frøken Dings.

 

Bestill din time her. GRATIS KONSULTASJON

Bestill time
*Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

Du kan finne ut mer om hva en slik leppebehandling kan gjøre for deg i denne artikkelen:

En leppebehandling er så mye mer enn bare volum, som man ser mest av i sosiale medier. En leppebehandling er IKKE forbeholdt de unge, men kan på en naturlig og diskret måte forynge, fukte.. LES MER

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.