Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Alt om Leppebehandlinger

En leppebehandling er så mye mer enn bare volum, som man ser mest av i sosiale medier. En leppebehandling er IKKE forbeholdt de unge, men kan på en naturlig og diskret måte forynge, fukte, og fremheve uten å gi volum uansett alder. Restylane har en rekke spesialprodukter kun for leppebehandlinger og vårt mål er alltid et naturlig resultat på dine premisser

En foryngende behandling kan myke opp og endre helt et munnparti. Har man tørre lepper ønsker man seg kanskje bare litt fukt.

Du er i trygge hender med våre behandleres erfarne og presise blikk for balanse og estetikk. Få en skreddersydd anbefaling som passer til ditt ansikt og dine lepper.

På denne siden kan du se filmer av våre flotte demomodeller av forskjellige typer leppebehandlinger og før- og etterbilder.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi har alltid Gratis Konsultasjon. 

(*Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.)

Vil du lese mer om de forskjellige typene leppebehandlinger anbefaler vi artikkelen vår:

Alt du ikke visste om leppebehandlinger”

 

Se forandringene! Videoer av våre flotte demomodeller.

Først ute er demomodellen Magny 75 år.
BEHANDLINGEN: Magny har fått fukt i øvre leppe, volum og fukt i nedre, “støtte”/volum på hver side av øvre leppe, løft ved munnviker og volum i marionettelinjer (linjene som går nedover fra munnviker mot haken

Demomodell Anne Karin 53. Her har det vært størst fokus på balanse og symmetri. 
BEHANDLINGEN: Anne Karin har fått fukt i øvre leppe og en mer definert leppekant, volum og fukt i nedre, løft ved munnviker og volum i marionettelinjer (linjene som går nedover fra munnviker mot haken).

Demomodell Bente 56. Største fokus for denne behandlingen har vært fukt og definisjon. Bente har også fått et løft av munnviker. 
BEHANDLINGEN: Fukt i øvre og nedre leppe. Myk definisjon av leppekanter. Støtte ved munnviker for å løfte disse litt oppover. 

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.