Søk
Close this search box.

”Det beste som har hendt meg” – Linda ble ”ny” med Frøken Dings

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vår Bli ny-kandidat klarte ikke å slutte å smile. ”Jeg ser helt fantastisk ut”. Vi kunne ikke annet enn å si oss enige. (Se selv før- og etterbildene lenger ned i artikkelen). Dette var Lindas kveld. Linda Instanes, (52 år), er den heldige vinneren av Frøken Dings aller første Bli ny-konkurranse. I kveld skulle Lindas forvandling feires og venninnene hennes ventet spent på at hun skulle komme inn døren på klinikken og vise frem sitt nye jeg.

  Bobler og snacks ble kjøpt inn. Middagsreservasjoner på Frøken Dings regning til Linda og venninnene hennes ble booket på Spisekroken. Alt var klart for en skikkelig jentekveld. Det var en spent gjeng som satt på klinikken og ventet denne kvelden. 

  Champagne2

  Gu, vi kjenner deg nesten ikke igjen! Du ser ut som en dronning. Vi kan ikke gå på byn med deg, du stjeler all oppmerksomhet.

  Komplimentene hagler når Linda kommer inn. Det var virkelig en ”ny” dame som kom inn døren. Sammen med Linda kom frisør og sminkør Hege Grotle fra Look Hårstudio. Hege hadde gitt Linda en ny frisyre og sminketips. Siden Linda ikke bruker sminke til vanlig hadde Hege valgt å legge en lett naturlig sminke som passer både til hverdag og fest. Hege vant Bergensmesterskapet i Full fashion i 2013 og 2015 og har jobbet i frisørfaget siden 2006.

  (Klikk på bildene for å forstørre dem).

  før-og-etter-Linda_side

  før-og-etter-Linda_front

  Det ble mye latter og speiling før jentene begav seg videre til restauranten denne kvelden. Man kunne ikke annet enn å bli glad når hovedpersonen ble så fornøyd og bare strålte. Dette ble virkelig Lindas kveld.

  Dette er behandlingene som Linda har fått som Frøken Dings første Bli ny-kandidat =) :
  • Medisinsk rynkebehandling
  • Restylane i linjer mellom øyenbryn
  • Tear Through-behandling, (behandling av mørke  søkk under øynene). Tear Through er daglig leder Yvonne Roupperts signaturbehandling. Du kan lese mer om denne behandlingen her. Tear through-behandling
  • Restylane i kinn.
  • Restylane i nasiolabial-linjene, (linjene fra nese til munn).
  • Oppfukt av lepper og leppekant med Restylane.
  • Restylane Vital Skin booster, (en spesiell utgave av Restylane som brukes i hele ansiktet) –Du kan lese mer om denne behandlingen her: Proof in real life
  • Restylane i linjer fra munnvik ned mot hake. 
  • Elixir Retinext 11% peeling av hele ansiktet, 2 behandlinger.
  • Hår og sminke av Hege Grotle fra Look Hårstudio. Les mer om Look Hårstudio.
  •  

  Elixir-produkter til å følge opp behandlingen hjemme. Du kan lese mer om Elixir cosmoceuticals her. Elixir.

  Nysgjerrig på hvordan det er å behandle seg hos Frøken Dings?

   Du kan lese mer om oss og våre behandlinger her: Om å behandle deg hos oss. 

  Et naturlig resultat

  Målet for alle behandlinger er å gi deg et resultat som ser flott og naturlig ut på dine premisser. Vi ønsker ikke å endre utseendet til noen men at de skal få lov til å se ut som den beste utgaven av seg selv.

  ”Dette er det mest fantastiske som har skjedd meg, alle burde fått oppleve noe sånt”

  Vi spurte Linda om hennes opplevelse av sitt ”nye” jeg et par uker etter jentekvelden.

  Dette er det mest fantastiske som har skjedd meg, alle burde fått oppleve noe sånt sier hun strålende på telefonen. Når vi spør om andre har lagt merke til noen forandringer hos henne sier hun at ingen kan se at hun har behandlet seg, men hun får masse komplimenter for huden sin og at hun får høre hun ser så annerledes og fresh ut.

  – Alle vil vite hva jeg smører huden min med akkurat som om en krem alene kunne gjort dette. Hun sier hun merker stor forskjell i hverdagen. Hun føler hun har mistet det slitne preget og at huden føles mer fuktet og har blitt mye finere med færre linjer og mindre porer.

  Reaksjoner fra venner og familien har bare vært positive. Det har blitt så mange komplimenter at det nesten er litt flaut, men det viser bare at dette virkelig ble vellykket, sier Linda. Det beste i hverdagen er at selv om jeg har blitt 52 år så ser jeg ikke så sliten ut lenger. Jeg tenker ikke lenger så mye over alderen min. Hele denne opplevelsen med behandlingene og jentekvelden har vært et kjempegøy opplegg, alle storkoste seg. Dette vil jeg veldig gjerne gjøre igjen.

  For oss i Frøken Dings ble dette kjempemoro og utrolig gøy at vår vinner også synes dette ble så bra. 

  I tillegg så har en utrolig hyggelig dame, Patty Ovstedal, vært ”demo-modell for vår signaturbehandling: Tear through, du kan lese mer om hennes opplevelse her: Rynkebehandling gav økt selvtillit.

  Hundrevis av søkere til Frøken Dings første Bli ny-konkurranse

  Gjennom mange år har vi sett hva våre behandlinger kan gjøre for kundene våre. Mange behandler bare ett til to områder. Med vår Bli-ny konkurranse hadde vi lyst å vise hva resultatet kan bli dersom man behandler et helt ansikt ut fra akkurat det ansiktets muligheter og behov. Vi må også innrømme at vi litt hemmelighetsfullt elsker disse bli-ny-reportasjene. Vi hadde lyst å gjøre noe lignende samtidig som vi kunne spre litt omtanke og glede. Vi inngikk et samarbeid med Look Hårstudio som skulle stå for hår og sminke.

  Vi fikk inn veldig mange søknader. Det ble en knalltøff utvelgelsesprosess. Det var så mange flotte kandidater der ute. Vi hadde lyst å velge hver eneste en. I tillegg til å være en god kandidat for behandlinger hos oss i Frøken Dings, var det viktig at frisøren fra Look hårstudio også skulle ha noe å jobbe med.

  Hele fem stykker ble kalt inn til forhåndskonsultasjon i stedet for bare tre. Valget falt til slutt på Linda. Dette var så gøy at vi gjerne gjør det igjen.

  Følg med på våre Facebook-sider og nettsider for kampanjer og neste konkurranse.

  https://www.facebook.com/frokendings.no 

  frokendings.no

  RELATERTE ARTIKLER

  Revok50

  Revok50 – Intensiv biostimulerende behandling

  Revitaliserer, Rehydrerer, Regenerer og Remodelerer Revok50 er en relativt ny kollagen- og biostimulerende hudbehandling på det norske markedet, (hudbehandlinger som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon). Gjennom hudens egne

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →

  Vil du vite hvilke produkter og behandlinger som faktisk virker?

  Få først gode tilbud, ekspertråd og anbefalinger for en strålende sunn hud. Artikler som går dypere og produktnyheter. 

  Kom tettere på oss. ♡

  Enkelte nyhetsbrev er personlige fra oss på Frøken Dings. Her deler vi fra livene våre både på og utenfor klinikken.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Vi lover å bare sende epost når vi har noe spennende å fortelle. (Vi også hater spam). Du kan melde deg av når som helst.