ELIXIRS ULTRADEFENSE REPAIR GEL – DU KOMMER TIL Å VILLE HA DEN ;)

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Endelig er Elixirs Ultradefence Repair Gel tilbake! Denne gel-en har vært ett av Frøken Dings favorittprodukter, men har vært borte fra markedet et par år. Som Niactil er også Ultradefence Repair Gel et allsidig produkt som virker på flere områder på samme tid. Gel-serumet er proppfullt av effektive aktive ingredienser. Det er mest kjent for at det både forebygger og reparerer solskader, som gjør at det er perfekt å bruke under andre produkter og solkremen din for ekstra beskyttelse. I tillegg gir det godt med fukt  og roer ned huden.

  Elixirs Ultradefence Repair Gel hjelper huden å ta bedre vare på sin egen fukt og den stimulerer fuktproduksjonen. Det er også beroligende hvis du har brent deg i solen og hjelper helingsprosessen. Den største anti-age effekten av dette produktet går på fukt og så er den proppfull av antioksidanter.

  Produktet kan brukes alene men hudpleie er litt som vitaminer. Hvert virkestoff har sin spesialisering og de virker best i kombinasjon.  Dette gel-serumet er fint å kombinere med andre produkter feks. Niactil og et syre-produkt og gjerne et retinol-produkt, eller annet spesialisert produkt huden din måtte ha behov for.  Bruk gjerne dette gel-serumet under andre produkter for økt beskyttelse. 

  Å sette sammen et godt hjemmepleieprogram for din hud er litt som å passe på at man får i seg nok av de viktigste vitaminene. Din hud har sine egne unike behov. Og som med vitaminer virker de aktive ingrediensene i hudpleieprodukter ekstra godt om de blir satt sammen på riktig måte tilpasset deg. Vi  vil absolutt anbefale en Gratis konsultasjon hos en av våre dyktige kosmetisk dermatologiske sykepleiere. 

  PRODUSENTENS BESKRIVELSE AV PRODUKTET

  En avansert gel, inneholder en miks av ulike antioksidanter og DNA-enzymer. Enzymene reparerer tidligere solskader og demper aldringsprosessen. Ingrediensene er pakket inn i liposomer slik at de trenger dypere ned i huden. Med sin reparerende og forebyggende og fuktighetsgivende effekt er dette en ”all-round” gel samtidig som det også er et avansert anti-aging produkt. Virker beroligende, lindrende og helende på huden. Et av de mest unike produktene i vår serie.

  BRUK

  Kremserumet kan brukes morgen og kveld, både under eller over andre produkter. Denne gel-en kan også brukes under og rundt øyene. Fungerer også utmerket som en after sun. Kan legges under solkrem for ytterligere beskyttelse. Virker lindrende på rødhet og utslett. 

  VIRKESTOFF

  Avansert miks av både kjente og nye antioksidanter: Green tea og Silybum Marianum som begge er veldokumenterte antioksidanter som beskytter mot UV-skade. Pterostilbene, et nyere og meget effektivt antioksidant basert på resveratrol.Arabidopsis Thaliana, et nytt planteekstrakt som beskytter mot solskade. Ergothioneine, nytt antioksidant som beskytter mot frie radikaler. DNA Enzyme Repair Comlex: Patenterte enzymer som reparerer solskader, Endounuclease 5 og Photolyase.

  Elixirs Ultradefence Repair Gel kan kjøpes på klinikken eller i vår nettbutikk

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  • Toksinbehandling
  Anbefalte produkterAntiageFrøken Dings anbefaler

  Kjør en intensiv Retinol-kur og kom ut av hjemmekarantene med glødende hud

  Vi hører ofte: «Hvis dere måtte anbefale kun ett produkt som alle bør ha, hva er det?», og svaret vårt er alltid: et produkt som …

  LES MER →
  Hudbehandlinger

  Bio LED-lysbehandling

  Lysterapien som er elsket av store Hollywoodstjerner, som Kim og Khloe Kardashian og Jessica Alba. Bio Led lysterapi er kaldt lys (helt smertefritt) som stimulerer cellene …

  LES MER →
  Anbefalte produkterAntiageFrøken Dings anbefaler

  Frøken Dings Signatur-behandling Deluxe

  Vi er lidenskapelig opptatt av sunn hud og det å kunne tilby det beste av effektive behandlinger. Bygget på over 12 års erfaring har vi …

  LES MER →