Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane
  • For normal hud
  • Fet og uren hud
  • Fin for grov hud, typisk hos menn
  • For rosacea og sensitiv hud

Acticlear er det eneste produktet i Skandinavia med 15 % azeloglycine. Motvirker generell rødhet i huden, ujevn pigmentering og uren hud. Meget god effekt på rosacea hud. Passer normal hud, god for grov hud, perfekt for menn. Ypperlig som serum i perioder der hudtilstanden din er mer disponert for utbrudd og kviser. Lett, behagelig hydrogel uten parfyme. Gelen gir lett peeling-effekt, samtidig som den tilfører fuktighet og har antibakterielle egenskaper.

Anbefalt bruk

Brukes hver kveld. Kan gi lett tørrhet i starten. Legg gjerne Niactil eller annen fuktighetskrem oppå for å motvirke dette. For optimalt resultat bruk Actilclear om natten og Niactil om dagen. Kombineres med solbeskyttelse, spesielt om sommeren.

Virkestoff
Azeloglycine: En unik syre som er både vann og fettløselig. Azeloglycine motvirker hudormer, normaliserer hudfargen og reduserer rødhet. Virkestoffet har vist seg å ha en meget god effekt på hud som plages av Rosacea.

Categories:

acticlear-400x400-1
 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.