Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

ANTIOXIADANT REPAIR CREAM 10%

  • Passer for de fleste hudtilstander
  • Passer en voksen hud
  • God som «primer»

Beskytter og forsterker huden, reduserer fine linjer og øker produksjon av kollagen og elastin. Antioksidanten L-askorbinsyre er den eneste varianten av C-vitamin huden kan nyttiggjøre seg av. Med dette nøytraliseres frie radikaler som dannes i huden som følge av sollys, røyk, forurensning og stress. Frie radikaler skader proteiner, fettstoffer og arvematerialet i huden. Gir beskyttelse og er en utmerket fuktighetskrem. Forebygger dannelse av rynker og uv-skader.

Anbefalt bruk

Brukes morgen eller kveld, gjerne i kombinasjon med et hudprogram. Egner seg godt etter soleksponering. Fin for de med fet T-sone og store porer å bruke på dagen. God hvis du ønsker «primer-effekt» før make-up.

Virkestoff
L-askorbinsyre: Bedre kjent som vitamin C, en av de kraftigste antioksidantene, og i formen L-askorbinsyre den eneste varianten av C-vitamin som huden kan nyttiggjøre seg av. Dette virkestoffet reduserer UV skade på arvematerialet (DNAet), samt reduserer irritasjon og betennelse i huden.

Categories: ,

antioxidant_repair_cream-400x400
 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.