Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

SMOOTHING CREAM 10%, 15%, 20%

  • Passer de fleste hudtilstander
  • Mot fine linjer
  • For glatt og skinnende hud
  • Motvirker store porer og grov hud

En behandlende fuktighetskrem med fruktsyre (glykolsyre). Gir en naturlig peel, samtidig som den gir fukt. Reduserer fine linjer og normaliserer hudfargen. Stimulerer huden til å kvitte seg med døde hudceller. Huden fornyer seg og blir frisk og sunn. Forhindrer dannelse av hudormer og kviser. Gir klarere og jevnere hud. Glykolsyrer virker i det øverste hudlaget og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir
en glattere, renere hud. Stimulerer kollagenproduksjonen.

Finnes i ulik konsentrasjon, 10%, 15% og 20%. I samråd med din hudterapeut finner du hva som passer din hudtilstand.

Anbefalt bruk

Kan brukes alene eller sammen med et hudprogram. Brukes som oftest på kveld. For maksimal effekt, rens huden, påfør Elixir-pads, deretter Smoothing Cream. Kan også brukes uten Elixir-pads. Kan gi en svak svie og tørr, flassende hud de første ukene. Irritasjon den første tiden er normalt for produkter med aktive virkestoffer. Blir huden veldig irritert og tørr anbefales det at man tar en kort pause i behandlingen, eller reduserer til dager pr uke. Forbedring kan forventes etter 2-3 uker. Dagkrem med solbeskyttelse om dagen anbefales når du bruker glykolsyre produkter.

Virkestoff

Fruktsyre: Inneholder glykolsyren Alfa- (AHA). Glykolsyrer virker i det øverste hudlaget og svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere hud. Studier har også vist at glykolsyrer stimulerer kollagenproduksjonen. Inneholdre ren glykolsyre med pH 4 for å gi maksimal effekt.
Green tea: Grønn te er en av de kraftigste antioksidantene. Inneholder grønn te ekstrakt i høy konsentrasjon. Fjerner frie radikaler og beskytter huden.
C-vitamin og E-vitamin: Antioksidanter med beskyttende egenskaper

Categories: , ,

smoothing_cream_10-400x400
 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.