Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Profhilo – Prisvinnende antiage-behandling

«Antiage-behandlingen alle snakker om».

Prisvinnende hudforbedrende antialdringsbehandling som strammer og løfter opp vevet. Styrker og fukter huden uten å gi volum.
Profhilo har remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen og er svært godt egnet til å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

Passer for alle som ønsker seg mer glød og fukt. Jevner ut fine linjer. Forbedrer hudkvaliteten.
Profhilo er ideell for deg med fine linjer og tap av kollagen og elastin. Vi behandler ansikt, munnparti og hals.

Før- og etterbilde – Behandling av hals med Profhilo:

BESTILL GRATIS KONSULTASJON

Book min time

*Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

HVILKET RESULTAT KAN MAN FORVENTE

Når effekten merkes er veldig individuelt. Vi ønsker å opplyse om at det er få som merker effekt etter første behandling, og vi anbefaler aldri/sjeldent kun 1 behandling. Først 12 uker etter siste behandling har produktet sammen med huden fått jobbet lenge nok til at maks resultat er oppnådd. Vi har kunder som merker synlig resultat 4 uker etter 2. behandling, men dette kommer an på alder og hudens tilstand og antallet behandlinger.
Vi anbefaler alltid 2-4 behandlinger med 4 uker mellom for best resultat. (Avhengig av din hud og behandlingsområde.)
Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over ett år. Vi anbefaler å ta en vedlikeholdsbehandling ca hver 6. måned for å vedlikeholde resultatet og slippe å ta en ny kur med flere behandlinger.

HVA ER PROFHILO

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD i 2016 som årets mest innovative behandling. Med den høyeste konsentrasjonen av HA (hyaluronsyre) på markedet (64 mg/ 2 ml) booster og fukter ikke bare Profhilo huden, men også det aldrende og slappe vevet.

Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters, da den ikke bygger volum. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig å stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

HVORDAN VIRKER PROFHILO

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet for å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv. Profhilo regenererer seg med hudens vev for å umiddelbart øke den naturlige hydratiseringen. Som et resultat øker produksjonen av elastin og kollagen.

HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING

Profhilo injiseres rett under det ytterste laget av huden og har stor spredning, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo injiseres med en egen teknikk, BAP, bio estetiske punkt.

ETTER BEHANDLINGEN


Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, sees. Det kan ligne myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker.

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.