Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Prøv vår helt nye salongbehandling. – Kjemisk peel med retinol 11%

effektendukanseogfole3-1200x366

– Opplev et helt nytt nivå av effekten av A-vitamin på huden

Du får 11% konsentrasjon av retinol pakket inn i liposomer som gjør at virkestoffet trenger dypt ned i huden. Dette er en enkel og skånsom behandling som er veldig god til å bruke som en kick-start på et hudpleieprogram, men vi anbefaler en kur på flere behandlinger.

Forventede effekter etter en slik kur er økt kollagenproduksjon, bedre elastisitet i huden, pigmentflekker vil gradvis løse seg opp, du vil få jevnere hudtoner og bedring av solskader. Men ikke minst er behandlingen meget effektiv på rynker og har en sterk anti-aging effekt. A-vitamin er også dokumentert som et effektivt virkestoff på arr og akne.

For enda bedre effekt anbefaler vi at du starter med et program for hjemmepeeling 2-4 uker før første kurbehandling her på klinikken. Vi anbefaler Hudprogram 3 fra Elixir, eller bruk av enkelte av de eksfolierende produktene fra dette programmet. Dette er langt fra påkrevd men kan gi bedre resultater av klinikkbehandlingen da forbehandling med dette hudprogrammet reduserer fare for bivirkninger og øker effekten av peeling-programmet utført på klinikken vår. Forbehandling øker også toleransen og man kan gå opp i styrke på peelingen. Du kan lese mer om hjemme-peeling og Hudprogram 3 fra Elixir her.

Vi anbefaler også på det sterkeste at du fortsetter med hjemmebehandling med Retinext-produktene fra Elixir. Retinext for hjemmebehandling er ikke samme Retinext-produktene som brukes på klinikken til kjemisk peel. NB! Lett hudirritasjon kan forekomme i starten.

Du kan lese mer om Retinext-produktene for hjemmebehandling fra Elixir her.

Vår hudspesialist vil rådgi deg om hvilke produkter du bør bruke i den perioden du gjennomfører peeling-behandlingene. De siste 2-3 dagene før kjemisk klinikk-behandling her hos oss bør man kun bruke fuktighetskrem.

Bestill time her. 

 
 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.