Vi har den råeste hudkampanjen i hele september

Få med deg vår råeste hudkampanje noen gang

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vi har dedikert september til å være vår store hudmåned og har plukket ut to gode hudbehandlinger og en masse gode hudpleieprodukter som vi gir hele 30-40% rabatt på.
  Hudpleieproduktene vi har på kampanje nå i september kan du se nederst på denne siden. Husk vi har alltid GRATIS KONSULTASJON.

  To unike tilbud på hudbehandlinger med de beste rabattene vi noen gang har gitt

  I hele september kjører vi en fantastisk god kampanje på to hudbehandlinger: 
  Skinbooster og Turtlepin der vi gir deg fra 3035% rabatt (avh. av behandling/mengde) ut september måned. Vi ønsker at du skal bli kjent med våre hudbehandlinger og få hjelp til å finne  ut hva som passer for din hud og hudtilstand

  SKINBOOSTER – en effektiv biostimulerende behandling for tørr, aldrende hud

  Skinbooser er en biostimulerende behandling som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon og gir masse fukt. En Skinbooster-behandling inneholder store mengder hyaluronsyre og gir huden økt spenst og stimulerer hudens egne reparasjonsprosesser som bidrar til økt kollagenproduksjon og generell styrking av huden. Egnet for tørr, moden hud med volumtap, men er også svært god til behandling av decolletasje/bryst- og hals-området. 

  Om du har behov for 1 eller 2 ml (eller enda mer) vil du avtale i samarbeid med din behandler. Feks. så krever ansikt fra 1-2 ml, mens hals og bryst kan kreve fra 2-4 ml pr behandling. 

  Om du er usikker anbefaler vi deg å bestille en gratis konsultasjon.

  KAMPANJEPRIS:

  Skinnbooster 1 ml/1 behandling:
  Nå 30% rabatt, kun 1890,-
  Ordinær pris kr 2 700,-
  Skinbooster 2 ml/1 behandling:
  Nå 20% på allerede rabattert pris kun 3520,- 
  Ordinærpris 4 400,-. Den faktiske rabatten på 2 ml. utgjør 35%

  TURTLEPIN 3 – med vår Signatur-kombo
  Det aller nyeste inne meso-behandling

  Turtlepin 3 er en hudbehandling som ligner på Aquagold. En mikroinfusjon settes sammen av en blanding av aktive ingredienser spesialtilpasset deg og din hudtype.

  Vi har satt sammen vår egen effektive spesialblanding som inneholder Skinbooster (som gir masse fukt og glød) og toksiner (som roer ned huden) i tillegg til andre aktive ingredienser tilpasset din hudtilstand.

  Denne behandlingen kan gi huden fornyet spenst, mer fuktighet, forminske porer og forbedre hudstrukturen. Den kan også redusere mild akne, regulere talgproduksjon, og forbedre pigmenterinng og rosacea. – Og ikke minst gi huden din glød. Behandlingen skreddersys din hudtilstand og dine mål for behandlingen. 

  KAMPANJEPRIS:
  Turtlepin 3, 1 behandling:
  Nå 30% rabatt, kun 4 200,-
  Ordinærpris 6 000,-

  Bestill din time her. Vi har alltid gratis konsultasjon

  I hele september har vi også supertilbud på disse gode produktene!

  Produktene dekker flere hudutfordringer fra akne, tørr hud og pigmentering til mange gode produkter innen antiage. Spør oss gjerne om råd. Vi er spesialister på hud og hudforbedrende behandlinger og produkter. 
  NB! Produktene kan ikke kjøpes i vår nettbutikken, men fåes kun inne på vår klinikk.
  Tilbudet er gyldig så lenge lageret vårt rekker, så her blir det førstemann til mølla.

  Noon In depth filler cream 50 g

  In-Depth Filler Cream fungerer som et rynkefyllstoff. Høyt innhold av peptider og kombinasjonen av flere kraftfulle ingredienser, bidrar til å redusere synligheten av rynker. Huden blir fuktet, utglattet, fyldig, elastisk og får en strålende glød. Kan med fordel anvendes på halsen. Nå 30% avslag!

  Ord.: 1 248,- NÅ 873,50,-
  Noon In depth filler serum 30ml

  Ansiktsserum for fine linjer og rynker In-Depth Filler Serum er full av peptider og er en svært effektiv antirynkebehandling. Den forbedrer hudens fylde, fasthet og elastisitet, samtidig som det gir fuktighet og utstråling til huden. Nå 30% avslag!

  Ord. 1 245,- 871,50
  Noon Triolift Mask

  TrioLift Mask er en rik maske som bidrar til en rask rynkeredusererende effekt, den tilfører fukt og næring, samt utglatter og beroliger huden. Nå 30% avslag!

  Ord. 849,- 594,50
  Noon Igloo Mask

  Anbefalt etter peelingbehandling og soleksponering For alle hudtyper Igloo Mask beroliger, hydrerer og kjøler huden, og gir en langvarig friskhetseffekt. Det strammer og gjenoppretter skadet hud for et jevnt og ungdommelig utseende. Nå 30% avslag!

  Ord. 795,- 556,50
  Noon Cosmo Clear

  Ansiktsrens for normal/kombinert til fet hud. En dyptrengjørende ansiktsrens med høy konsentrasjon av syrer, bidrar til å forbedre hudens naturlige fuktighetsbalanse og fjerner sminke og urenheter uten å tørke ut huden. Nå 30% avslag!

  Ord. 609.- 426,-
  Noon Micro Soft

  Ansiktsrens for normal til tørr hud. En effektiv ansiktsrens som fjerner alle typer urenheter uten å tørke ut huden. Takket være mykgjørende, fuktighetsgivende og botaniske ingredienser i en avansert mikroemulsjon teknologi, kan den anvendes på den mest sensitive huden. Fjerner effektivt øyesminke. Nå 30% avslag!

  Ord. 609,- 426,-
  Noon Lacto Acid 10%

  Intensivt foryngende og fuktighetsgivende for alle hudtyper Lacto-10 er en foryngende og fuktighetsgivende krem med høy konsentrasjon av melkesyre. Grunnet innholdet av DermShieldTM, kan den anvendes av alle hudtyper og gjennom alle årstider, uten å forårsake irritasjon eller tørrhet. Nå 30% avslag!

  Ord. 845,- 591,50
  Elixir Ultradefence SPF 50

  En fuktighetsgivende dagkrem med god solbeskyttelse for de med tørr hudtilstand. Inneholder både UVA- og UVB-filter, enzymer og antioksidanter. Kremen har en matt, lett konsistens som egner seg for alle hudtilstander. Virker beskyttende og reparerende, samtidig som den opprettholder en sunn hud.

  Ord. 990,- 693,-
  Noon Mediclay Mask

  MediClay Mask er en rensende maske for behandling av fet / problematisk hud. MediClay Mask desinfiserer, lindrer rødhet, bekjemper “breakouts” og reduserer bakteriell spredning. Nå 30% avslag.

  795,- 556,50
  Noon AcNo Complex 3 x 5 ml

  AcNo Complex serum er et effektiv og konsentrert serum med antibakterielle ingredienser for behandling av problemhud. Den reduserer overdreven talgproduksjon, rødme og sensitivitet, samt styrker hudens fuktighetsnivå. Beroliger huden. Nå 30% avslag!

  Ord. 695,- 486,50
  Noon Brush n Go SPF 30 Matt og Normal

  Solbørste med transparent mineralpulver for umiddelbar beskyttelse mot solens skadelige UVA/UVB/IR stråler. Mineralpulver for maksimal beskyttelse SPF 30 Matte finish og Translucence med litt farge. Ingen talkum Nå 30% avslag!

  Ord. 695,- 486,50
  Igloo Moist fuktighetskrem

  Igloo Moist 24/7 er basert på en avansert kjøleteknologi. Kremen gir en beroligende og avkjølende effekt, fuktighetsgivende, forsinker utseendet på aldringstegn og forbedrer hudens elastisitet og fasthet. Nå 30% avslag!

  Ord. 629,- 440,-
  Elixir Retinext Daily Antiaging Gel

  For voksen hud. En aktiv og behandlende gel med anti-aging-effekt. Inneholder høy konsentrasjon av A-vitamin som reparerer og forebygger linjer, ujevn hudtone, solskader, store porer og urenheter. Ingrediensene er pakket inn i liposomer som gjør produktet enda mer virkningsfullt. Nå 30% avslag!

  Ord. 890,- 623,-
  Elixir Advanced Corrective serum

  Et effektivt anti-aging-serum som bekjemper aldringstegn og gir tydelig hudforbedring på alle områder. Inneholder aktiv A-vitamin som reparerer ytre skader fra sol og forurensing. Serumet styrker hudens forsvarsmekanisme samtidig som det gir glød og en jevnere hudoverflate. Egner seg også for sensitiv hud og de med urenheter. Nå 30% rabatt!

  Ord. 1 190,- 833,-
  Elixir Smoothing Cream 10%

  En behandlende fuktighetskrem som gir en naturlig peeling. Inneholder fruktsyrer som reduserer fine linjer, tilfører fuktighet og normaliserer hudtonen. Forhindrer dannelse av hudormer og akne. Virker mykgjørende og stimulerer kollagenproduksjonen. Finnes i ulik konsentrasjon, 10%-20%. Nå 30% rabatt!

  Ord. 769,- 538,-
  Elixir Smoothing Cream 20%

  En behandlende fuktighetskrem som gir en naturlig peeling. Inneholder fruktsyrer som reduserer fine linjer, tilfører fuktighet og normaliserer hudtonen. Forhindrer dannelse av hudormer og akne. Virker mykgjørende og stimulerer kollagenproduksjonen. Finnes i ulik konsentrasjon, 10%-20%. Nå 30% rabatt!

  Ord. 790,- 553,-
  Elixir Ceactil everyday serum

  Vitamin C-serum. Et mildt serum som inneholder antioksidanter og konsentrert C-vitamin i høy konsentrasjon. Virkestoffene er pakket inn i liposomer som gjør behandlingen mer effektiv. Egner seg spesielt godt for sensitiv hud, og virker mykgjørende og fuktighetsgivende. Gir en jevnere hudtone og sunn glød. Nå minus 30%!

  Ord. 995,- 693,-
  Elixir ActiClear Eventone

  Et aktivt serum som reduserer solskader, pigmenteringer og tidlige tegn til aldring. Serumet har høy konsentrasjon av antioksidanter og beskytter mot frie radikaler. Gir en jevnere og klarere hudtone. Brukes daglig i kombinasjon med andre solbeskyttende produkter. Nå 30% rabatt!

  Ord. 790,- 553,-
  Inno-Derma Redness cream

  Reduserer betente kapilærer i huden, forebygger og minimerer rødhet, samt styrker hudens eget forsvar mot ytre påvirkning. Reduserer effektivt rødhet og betennelse, samt bidrar til at huden føles myk og hydrert. Bidrar til å jevne hudtonen. Nå 40% rabatt!

  Ord. 699,- 419,50

  NB! Vi minner om at disse produktene kun kan kjøpes inne på vår klinikk! I perioder vil vi ha variabel åpningstid, og anbefaler deg å sende oss en melding enten på mobil eller messenger eller ringe oss for å sjekke våre åpningstider. Vi har alltid Gratis konsultasjon. Ønsker du hjelp til å finne hvilke hudprodukter som passer din hud kan du bestille en time her: 

  Hvem er vi på Frøken Dings?

  På Frøken Dings er vi lidenskapelig opptatt av sunn hud og hudkvalitet. Våre behandlere er spesialutdannede kosmetologisk dermatologiske sykepleiere. Vi har lang erfaring og gode kunnskaper om effektive produkter og behandlinger som får frem den beste utgaven av din hud.

  Lurer du på hvordan det er å gå til behandling hos oss?

  Du kan lese mer om det her: Om å behandle seg hos oss

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  • Toksinbehandling
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har …

  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er det viktig for deg å bruke en solkrem beregnet for din hudtype og hudtilstand.

  LES MER →
  Kvinne ansikt - hva er forskjellen på botox og restylane filler
  FillerbehandlingHudbehandlingerRynkebehandling

  Hva er forskjellen på Botox og Restylane filler?

  Det vanligste spørsmålet vi får er: ”Hva er forskjellen på Botox (botulinimtoksin) og Restylane?” Den aller viktigste forskjellen er at Restylane er en filler som …

  LES MER →