Sint eller bare konsentrert?

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sint eller bare konsentrert?

  Blir du ofte beskyldt for å se sint ut når du faktisk bare konsentrerer deg eller tenker hardt på noe? Har du fått høre at du ser streng ut? Mange av oss har arvet en veldig sterk muskelbruk/mimikk i området mellom øyenbrynene, (på fagspråket kalt glabella-området). Det er denne som forårsaker «sinnarynken», (av noen kalt bekymringsrynken). Musklene i dette området blir for noen veldig sterke og det blir etter hvert linjer og hos noen dype furer.

  En toksinbehandling er førstevalget når en skal behandle rynker som har oppstått i dette området. Denne behandlingen får musklene til å slappe av og dermed glatter ofte rynkene seg ut. I tillegg forebygger den mot videre utvikling av denne rynken.

  Disse stadig sammentrekningene av musklene er sterkere for noen avhengig av genetisk arv. De kommer typisk  ved konsentrasjon, muskelspenninger, hodepine, lysskyhet, dårlig syn eller vanlig jobbing foran PC. 

  Når linjene setter seg med alderen er det mange som føler de ser slitne og strenge ut. Har rynkene i dette området fått tid til å feste seg eller furene blitt dype, kan det være aktuelt å sette en liten mengde Restylane i tillegg for å fylle ut.

  En toksinbehandling varer i ca 3 mnd, men vil ved gjentatt bruk vare lenger for hver gang. Restylane har ca 6 mnd varighet.

  Noen tror at en toksinbehandling er synonymt med å ”lamme” hele ansiktet. Dette henger kanskje sammen med at man på 80- og 90 tallet kunne se Hollywoodskuespillere som hadde gått alt for langt. 

  Vi har en helt annen tradisjon i Skandinaviske land. Målet er alltid et så naturlig utseendet som mulig og behandlingen blir gitt med så små doser at man beholder litt av bevegelsene.

  Også i USA har de endret behandlingsteknikkene sine og går nå for et mer naturlig utseendet.

  Man beholder for øvrig all annen mimikk i ansiktet. Med denne behandlingen er det kun rynken mellom øyenbrynene som blir påvirket og får slappe av, og gjør at linjene glatter seg ut.

  Visste du at man også kan behandle linjer og rynker på overleppen, linjer rundt øynene, nedsenking av lepper når man smiler med for mye tannkjøtt, tanngnissing og svetteproblematikk med botulinumtoksin? 
  At ca 40% av dem som sliter med migrene forårsaket av spenningshodepine kan få stor hjelp av en toksinbehandling? Vi har flere faste kunder som får hjelp med sin migrene her hos oss. (NB! Det er viktig at ny hodepine av ukjent årsak først blir undersøkt hos egen lege og godkjent av denne før en evt. behandling hos oss).

  Alle toksinbehandlinger hos oss uansett behandlingstype må nå forhåndsgodkjennes av vår klinikklege før behandlingsstart. Du kan lese mer om det her: Forhåndsgodkjenning før toksinbehandlinger. 

  Du kan lese mer om toksinbehandlinger her på denne lenken:
  Spørsmål og svar om botulinumtoksin.

   

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  • Toksinbehandling
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er det viktig for deg å bruke en solkrem beregnet for din hudtype og hudtilstand.

  LES MER →
  Kvinne ansikt - hva er forskjellen på botox og restylane filler
  FillerbehandlingHudbehandlingerRynkebehandling

  Hva er forskjellen på Botox og Restylane filler?

  Det vanligste spørsmålet vi får er: ”Hva er forskjellen på Botox (botulinimtoksin) og Restylane?” Den aller viktigste forskjellen er at Restylane er en filler som …

  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den …

  LES MER →