Sliter du med overdreven svetting under armene?

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Dette er en ufarlig men plagsom lidelse kalt hyperhidrose og kan enkelt behandles med botulinumtoksin. Svette er kroppens måte å regulere vår kroppstemperatur på men noen ganger går den helt av hengslende og produserer mye mer svette enn nødvendig. Man får overaktivitet i svettekjertlene.

  Når man lider av overdreven svetting kalles dette for Hyperhidrose og rammer 1-2% av befolkningen. Dette kan utløses av flere årsaker.  Det er utrolig plagsomt i sosiale sammenhenger for ikke å snakke om upraktisk.

  Flotte Amanda har vært plaget av dette og stilte som demomodell for en svettebehandling. Dere kan se hennes historie og resultat i videoen nedenfor.

  Den gode nyheten er at denne tilstanden kan enkelt behandles med botulinumtoksin. En slik behandling er meget effektiv og gir langvarig effekt. En behandling varer i gjennomsnitt fra 6 til 12 mnd. avhengig av hvordan du responderer og hvor mange behandlinger du har tatt fra før av.

  Slik virker behandlingen

  Botulinumtoksin blokkerer nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene slik at svettingen enten helt opphører eller reduseres kraftig. En behandling tar fra 20 – 40 minutter og du kan fortsette dagen din akkurat som normalt rett etterpå.

  Det tar 2 – 3 dager før behandlingen begynner å virke og 1 til 2 uker før du får full effekt av behandlingen, og ved gjentatte behandlinger varer effekten lengre.

  Vil du se flere video fra oss finner du dem på vår Youtube-kanal

  FRØKEN DINGS YOUTUBE KANAL

  SPØRSMÅL OG SVAR OM TOKSIN-BEHANDLING AV SVETTE UNDER ARMENE

  Vanligvis vil man ikke svette mer andre steder på kroppen selv om man ikke svetter under armene lengre. Hvis dette skjer, som er en uvanlig bivirkning, er det kortvarig, mildt og forbigående. Noen ganger er det motsatt, at man svetter mindre også på andre deler av kroppen etter en slik behandling.

  Nei det må den ikke. Hyperhidrose er svetting som er ute av kontroll. Svetting er ikke en del av kroppens renselsessystem som lever og nyrer. Svettens funksjon er å være et kjølesystem for kroppen. En slik behandling påvirker verken kroppens kjølefunksjon eller rensefunksjon.

  Nei, botulinumtoksin skader ikke nerver men hindrer nervesignalene å komme frem til svettekjertelen i 3 – 12 måneder. Virkestoffet er et protein som nyrene bryter ned og skiller ut. Dette er en langsom prosess. Det er veldig få bivirkninger knyttet til botulinumtoksin.

  Du kan lese mer om toksinbehandlinger og botulinumtoksin i denne artikkelen: 

  Om Toksinbehandlinger (Botox)

  Om Toksinbehandlinger (botox) “Verdens mest gjennomprøvde og benyttede metode innen rynkefjerning” Svettebehandling RynkebehandlingGummy-smile Tanngnissing Toksinbehandlinger med botulinumtoksin er i dag verdens mest gjennomprøvde og mest

  LES MER

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  • Toksinbehandling
  Anbefalte produkterAntiageFrøken Dings anbefaler

  Kjør en intensiv Retinol-kur og kom ut av hjemmekarantene med glødende hud

  Vi hører ofte: «Hvis dere måtte anbefale kun ett produkt som alle bør ha, hva er det?», og svaret vårt er alltid: et produkt som …

  LES MER →
  Hudbehandlinger

  Bio LED-lysbehandling

  Lysterapien som er elsket av store Hollywoodstjerner, som Kim og Khloe Kardashian og Jessica Alba. Bio Led lysterapi er kaldt lys (helt smertefritt) som stimulerer cellene …

  LES MER →
  Anbefalte produkterAntiageFrøken Dings anbefaler

  Frøken Dings Signatur-behandling Deluxe

  Vi er lidenskapelig opptatt av sunn hud og det å kunne tilby det beste av effektive behandlinger. Bygget på over 12 års erfaring har vi …

  LES MER →