Søk
Close this search box.

Kontaktinformasjon for Frøken Dings ansvarlige lege Kenneth Press

Kenneth Press - ansvarlig lege hos Frøken Dings

Kenneth press

Kenneth Press har vært ansvarlig lege for Frøken Dings i over 15 år. Han har vært med oss helt fra oppstarten. 

Kenneth har over 10 års erfaring fra legevakt og har gjennom årene deltatt på flere etterutdanningskurs for estetiske behandlinger. Alle som ønsker medisinsk rynkebehandling må først forhåndsgodkjennes av Kenneth. Dette er en prosess som igangsettes når du kommer inn til oss på din konsultasjon/time. 

For å nå Kenneth Press kan du sende en epost til: post@frokendings.no eller ringe/sende melding på mobil: 955 29 365. 

I perioder kan det være så travelt at det er vanskelig å få svar på innkomne anrop,  så vi anbefaler å sende en tekstmelding. Du vil bli kontaktet/ringt tilbake så raskt som mulig. 

Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

Vi minner om at alle behandlinger som innebærer medisinsk rynkebehandling må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.