Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Om Restylane

Hva kan Restylane gjøre for deg?
Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker eller fremheve ansiktskonturer og lepper har vi en Restylane-behandling for deg. Restylane gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater. Effekten er synlig øyeblikkelig og siden det ikke er en kirurgisk behandling kan du fortsette dine daglige gjøremål med det samme.

Det er naturlig og trygt!

Restylane er basert på den unike NASHA-teknologien med hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane er ledende på markedet og det er utført over ti millioner behandlinger på verdensbasis. I motsetning til enkelte andre produkter som er basert på hyaluronsyrer er Restylane ikke-animalsk, men syntetisk fremstilt, noe som betyr minimal risiko for allergiske reaksjoner og overføring av sykdom. Restylane inneholder ingen giftstoffer og påvirker ikke ansiktuttrykk eller mimikk. Siden Restylane ikke er en permanent behandling, slipper du å få et varig utseendet som du kanskje vil angre på etter hvert som ansiktet ditt endres over tid. Samtidig kan vi justerer og jobbe sammen for å gi deg den beste utgaven av deg selv etter hvert som vi følger deg gjennom årene.

Volumtap
Når man blir eldre vil noen oppleve at de mister fylde i ansiktet. Dette er en helt naturlig del av aldringsprosessen. For eksempel er det vanlig at kinnbena blir mindre markert med alderen. Med Restylane kan vi fylle i og erstatte tapt volum og fylde.

Fukt og spenst tilbake til huden
Restylane Skinboostere gir dyp hydrering i huden, motvirker solrelaterte skader og forbedrer hudens elastisitet. Restylane har en enestående evne til å binde fuktighet i huden som gjør at huden vil føles mykere og se sunnere ut.

Restylane er et Svensk produkt og blir produsert og godkjent i Sverige. Det finnes flere typer fillere på markedet, men ingen som kan vise til flere studier eller har større marked enn Restylane. Restylane er en av få fillere på som kommer med en ”angremulighet”. Produktet Hylase fjerner umiddelbart ett hvert spor av Restylane-behandlingen dersom du ønsker dette.

Restylane er markedsleder og siden 1996 har det blitt utført mer enn 10 millioner behandlinger med Restylane i mer enn 70 land.

Mulige behandlinger med restylane


Rynkebehandling

I blant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder. Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter men plager deg i stedet eller får deg til å se trøtt og sliten ut. Med en Restylane-behandling kan du forbedre dette raskt. Kombinert med botulinumtoksin kan vi tilby en spesialisert og komplett rynkebehandling.

Produkter med Restylane kan blant annet glatte ut følgende rynker:

 • Linje mellom nese og munn, ( nasolabiale furer)
 • Linjer rundt øyene
 • Linjer rundt munnen
 • Mindre linjer
 • Linjer i panne og mellom øynene.


Ansiktskonturering

Et klassisk alderstegn er tap av volum i ansiktet. Spesielt i kinn og øye-området.
En Restylane-behandling vil enkelt og på en naturlig måte gjenopprette ditt ungdommelige utseende og forsterke ansiktskonturer ved å tilføre volum.

Vi kan for eksempel:

 • Gjenopprette øyehulhet
 • Midtansiktsløft for å dempe fremtredende Nasolabiale folder
 • Kinnløft/forstørring
 • Hakeløft/forstørring

Restylane kan gjøre kinnene fastere på en naturlig måte og gi deg en mer definert hake. Ved å tilføre hake og kinn litt mer volum, former og fremhever Restylane disse områdene slik at du får et yngre og mer definert utseendet.

Restylane kan blant annet definere og fremheve ansiktstrekkene dine ved å lage mer definerte kinnben og/eller mer definert hake.


Leppeutfylling – uimotståelig mykhet!

De nye Restylane-behandlingene spesielt utviklet for lepper er tilpasset for å skape en diskret men likevel merkbar forbedring, og fremfor alt et naturlig resultat.

Om du ønsker å skape volum eller bare få leppene til å se yngre ut er et naturlig resultat alltid målet. Med Restylane for leppene kan vi diskret bygge volum, øke mykhet og fyldig het og gjenopprette den naturlige fuktbalansen i leppene dine, alt i en enkel, foryngende behandling.

Dette kan Restylane gjør for smilet ditt:

 • Skape med leppevolum
 • Definerer leppekonturene/eller kun mer definert amorbue.
 • Heve munnviker
 • Redusere linjer rundt munnen
 • Gjenopprette den naturlige fuktbalansen i leppene dine.


Hudfornyelse med Restylane skinboosters

Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten. Restylane skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

Dyp gjenfukting.
Med tiden forandres hudens egenskaper – kollagen og elastiske fibre forsvinner, fordelingen og funksjonen hos kroppens egen hyaluronsyre forandres. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann og i takt med at den forandres, så blir huden tørrere, tynnere og mindre elastisk . I motsetning til hudkremer som smøres på gudens ytre så arbeider Restylane skinboosters innenfra og ut. Ved å injisere hyaluronsyre rett under hudoverflaten gjenoppretter Restylane skinboosters fuktbalansen og forbedrer hudens struktur, fasthet, elastisitet og gir glød. Enkelt forklart så får huden en boost av fukt og ny energi.

Restylane skinboosters kan også brukes for å forbedre område som hals, decolletage, hender, kne og områder med akne-arr. Restylane skinbooster gjenoppretter ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til å langsomt bli sterkere og fastere.

NB! En Restylane skinbooster behandlingsprogram består av tre behandlinger med ca. 2 -4 ukers mellomrom. Etterfulgt av påfyll/ oppfølging en gang hver 6-12 måned. Spør din behandler om hvor mange behandlinger som passer best for deg).

Hva er spesielt med Restylanes skinbooster-produktene?

Restylane skinbooster består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting.

Effekten av Restylane skinboosters er vist i flere kliniske publiserte studier. Effekten kan komme etter en behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan sees.

Anbefalte behandlingsområder med skinboosters:

 • Ansikt
 • Lepper
 • Decolletage og hals
 • Hender
 • Akne-arr

Ønsker du å se effekten av disse behandlingene kan du klikke her for å se noen Før- og Etterbilder.


 

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.