Om Restylane

Det er naturlig og trygt!

Restylane er basert på den unike NASHA-teknologien med hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane har vært på markedet siden 1996 og er det mest utprøvde fillerproduktet på markedet. Det er utført over 20 millioner behandlinger på verdensbasis.

I motsetning til enkelte andre produkter som er basert på hyaluronsyrer er Restylane ikke-animalsk, men syntetisk fremstilt, noe som betyr minimal risiko for allergiske reaksjoner og overføring av sykdom.

Restylane inneholder ingen giftstoffer og påvirker ikke ansiktuttrykk eller mimikk

Hva kan en fillerbehandling gjøre for deg?

Enten du ønsker å forynge huden, forbedre hudstrukturen, redusere linjer/rynker eller fremheve ansiktskonturer og lepper har vi en Restylane-behandling for deg.

Restylane gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater. Effekten er synlig med det samme og behandlingen kan også enkelt fjernes igjen med hylase

alle er unike - sammen med din behandler finner vi den beste behandlingen for deg

Restylane kommer i 10 produktutgaver med ulik tetthet/viskositet og sammensetning tilpasset de ulike behandlingsområdene og teknikkene. Vi benytter ofte fillerbehandlinger i kombinasjon med andre behandlinger for best resultat.

Vi anbefaler at du bestiller en gratis konsultasjon der du vil få en grundig gjennomgang av dine muligheter, og du sammen med behandler kan diskutere hva som er best for deg. 

Du kan lese mer om fillerbehandlinger i artikkelen under.

Fillerbehandlinger

FILLERBEHANDLINGER Antiage Volumtap Skulpturering Rynkebehandling Lepper Hudstruktur INNHOLDSFORTEGNELSE Add a header to begin generating the table of contents Den sikreste og mest dokumenterte filleren på

LES MER

Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

Frøken Dings er en autorisert Restylane-klinikk

For å bli autorisert Restylane-klinikk må behandlerne minst være utdannet kosmetiske sykepleiere og klinikken må være tilknyttet en ansvarlig lege. 

En autorisert behandler må gjennomgå og bestå alle teoretiske og praktiske produkt- og injeksjonskurs i regi av Galderma og være oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. 

Autorisasjonsbeviset må fornyes hvert å og sertifiseringsgraden beskriver hvor erfaren en behandler er. 

Vi er stolt over at daglig leder for Frøken Dings i Bergen, Yvonne Rouppert, har som en av få i Norge ekspert-autorisering, den høyeste sertifiseringen som kan oppnås. Hun er også kursholder for Galderma/Restylane Norge. 

Ditt personvern er viktig for oss. Her kan du lese mer om hvordan vi aktivt jobber for å ivareta ditt personvern når du er kunde hos oss.

Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

* Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.