Søk
Close this search box.

Om Restylane

Det er naturlig og trygt!

Restylane fillers og skinbooster er basert på den unike NASHA-teknologien med hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane har vært på markedet siden 1996 og er den mest utprøvde filleren på markedet. Det er utført over 20 millioner behandlinger på verdensbasis.

Restylane fillers er nesten helt lik hudens egen hyaluronsyre

I motsetning til enkelte andre produkter med hyaluronsyre er Restylane ikke-animalsk, men syntetisk fremstilt. Dette gir minimal risiko for allergiske reaksjoner og overføring av sykdom.

Restylane inneholder ingen giftstoffer og påvirker ikke ansiktsuttrykk eller mimikk

Hva kan en behandling med fillers gjøre for deg?

Enten du ønsker å forynge huden, forbedre hudstrukturen, redusere linjer/rynker eller fremheve ansiktstrekk og lepper, har vi en Restylane-behandling for deg. Du kan lese mer våre Fillerbehandlinger her: FILLERBEHANDLINGER – Antiage, Volumtap, Skulpturering, Rynkebehandling, Lepper, Hudstruktur

Restylane gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater. Effekten er synlig med det samme og behandlingen kan også enkelt fjernes igjen med hylase

Alle er unike - sammen med din behandler finner vi den beste behandlingen for deg

Restylane kommer i 10 produktutgaver med ulik tetthet/viskositet. Produktenes sammensetning er tilpasset ulike behandlingsområder og injeksjonsteknikker. Vi bruker ofte fillerbehandlinger i kombinasjon med andre behandlinger for best resultat.

Vi anbefaler alle å bestille en uforpliktende gratis konsultasjon.  Der vil du få en grundig gjennomgang av dine muligheter, og du sammen med behandler kan diskutere hva som er best for deg. 

Restylane skinboosters er spesialisert for å forbedre huden din

Restylane Skinbooster er en svært effektiv antiage og hudforyngende behandling, som ikke passer for alle. Har du en aldrende hud som er slapp med fine linjer og lite volum er Restylane skinbooster den ultimate anti-age behandlingen.  Du kan lese mer om Skinboosterbehandlingen og se om dette er noe for deg i denne artikkelen: SKINBOOSTER – EFFEKTIV ANTIAGE-BEHANDLING FOR SLAPP HUD

Din behandler vil vurdere ditt behov og finne riktig behandling for deg. Dersom du ikke bør ha økt volum kan vi anbefale Profhilo som et alternativ. 

Ønsker du en behandling som forbedrer huden din, men usikker på hva du skal velge? Sjekk oversikten over våre hudbehandlinger

Hudbehandlinger

Våre effektive HUDBEHANDLINGER Hudforbedring Antiage Rynker Fukt Glød Porer Pigment Aknearr HUDFORBEDRENDE BEHANDLINGER Vi på Frøken Dings er eksperter på sunn hud og hudforbedrende behandlinger.

LES MER

Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

Vi minner om at alle behandlinger som innebærer medisinsk rynkebehandling må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. Klikk her for kontaktinfo.

Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

Frøken Dings er en autorisert Restylane-klinikk

Restylane autorisert klinikk og behandlere

For å bli autorisert Restylane-klinikk må behandlerne minst være utdannet kosmetiske sykepleiere og klinikken må være tilknyttet en ansvarlig lege. 

En autorisert behandler må gjennomgå og bestå alle teoretiske og praktiske produkt- og injeksjonskurs i regi av Galderma. Behandlere må også være oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. 

Autorisasjonsbeviset må fornyes hvert å og sertifiseringsgraden beskriver hvor erfaren en behandler er. 

Vi er stolt over at daglig leder for Frøken Dings i Bergen, Yvonne Rouppert, har som en av få i Norge ekspert-autorisering. Ekspert-autorisering er den høyeste sertifiseringen som kan oppnås. Hun er også kursholder for Galderma/Restylane Norge. 

Ditt personvern er viktig for oss. Her kan du lese mer om hvordan vi aktivt jobber for å ivareta ditt personvern når du er kunde hos oss.

Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

* Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.