Søk
Close this search box.

Skinbooster – effektiv antiage-behandling for slapp hud

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  En Skinbooster-behandling er hudforyngelse i ordets rette forstand men er ikke for alle.

  Har du en aldrende hud som er slapp med fine linjer og lite volum er Skinbooster den ultimate anti-age-behandlingen. (Videoen nede i artikkelen viser 2 ideelle hudtilstanden for denne typen behandling.) 

  Dette er ikke en behandling for alle. Din behandler vil vurdere ditt behov og finne riktig behandling for deg. Dersom du ikke bør ha økt volum har vi andre kollagen- og biostimulerende behandlinger som vi kan anbefale. 

  En Skinbooster-behandling er ikke en fillerbehandling. Den inneholder store mengder hyaluronsyre og gir fukt, spenst og stimulerer hudens egne reparasjonsprosesser som bidrar til økt kollagenproduksjon og generell styrking av huden. 

  Denne behandlingen egner seg ekstra godt for deg med mange fine linjer på grunn av tynn og slapp hud da den gir masse fukt og en lett volumøkning. Men en Skinbooster egner seg også godt til behandling av noen typer akne-arr og for områder som hals, bryst og hender. 

  Andre egnede behandlingsområder

  Skinbooster er også en ideell behandling å kombinere med andre behandlinger når man ønsker å forbedre akne-arr, eller behandle andre områder enn ansikt som hals, bryst og hender. 

  SKINBOOSTER + DECOLLETAGE = PERFECT MATCH

  HUDEN PÅ BRYSTET ER OFTE OVERSETT OG VELDIG UTSATT

  Slik virker en Skinbooster-behandling

  Fibroblastene er de cellene som produserer kollagen og elastiske fibre. Her dannes også hudens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann og i takt med at den reduseres med alderen blir huden tørrere, tynnere og slappere. Restylane® Skinboosters™  er stabilisert hyaluronsyre med en unik evne til å trekke til seg vann.

  En behandling med Skinboosters består av mikroinjeksjoner av stabilisert hyaluronsyre som legges rett under huden. Hudens kvalitet bedres ved at hydreringen i huden boostes, og dermed gjenopprettes fuktbalansen. I tillegg så stimuleres huden egen kollagenproduksjon. Resultatet er en mykere mer elastisk og motstandsdyktig hud, med forbedret: spenst, struktur og glød. Flere behandlinger må gjennomføres for optimalt resultat.

  Når kan man forvente resultater?

  Skinbooster er en behandling som jobber på hudens egne premisser. Dette er en behandling for de som ønsker å forebygge og er litt tålmodige. De beste resultatene sees etter flere måneder, når skinboosteren har fått lagt og jobbet i huden. 

  Antall behandlinger

  Det er individuelle forskjeller på hvor mange behandlinger vi anbefaler å starte med. Generelt kan vi si at det vanligste er 3 behandlinger med 4 uker mellomrom og 1 vedlikeholdsbehandling hver 6. til hver 12. måned (avhengig av din hudtilstand).

  Aldrende hud og Behandling av akne arr

  Se filmen nedenfor som viser effekten av skinboosterbehandling på 2 av våre flotte demomodeller

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Hva kan man gjøre hjemme for å få et enda bedre resultat?

  Skinboosters kan brukes som en egen behandling, men kan også meget godt kombineres med andre estetiske behandlinger eller et hudpleieprogram.

  Et hjemmeprogram med gode hudprodukter vil gi huden et boost uten i fra og resultatene vil komme enda raskere.

  Det bør bestå av hudrens, peeling og så ut fra din hudtilstand og alder enten av svært aktive produkter med cellekommuniserende ingredienser som fruktsyrer og retinol, (a-vitamin), eller produkter som adresserer dine hudutfordringer.

  Skal vi velge et produkt som vi synes er utrolig bra og som passer for alle uavhengig av kjønn og alder blir det Niactil 4% fra Elixir. Den gir alt huden trenger til daglig og passer alle hudtyper og tilstander. 

  Motvirker urenheter, reduserer store porer og gir jevnere hudoverflate, fjerner døde hudceller, gir fukt, forbedrer fine linjer og pigmentering. Den kan til og med brukes under øynene. Dette er et supert allroundserum, men det inneholder begrensede mengder av de aktive ingrediensene. Derfor anbefaler vi gjerne å kombinere Niactil med andre produkter med større konsentrasjon av aktive virkestoffer. 

  Forebygg og smør deg yngre

  Nysgjerrig på hva Retinol kan gjøre for deg? Klikk på artikkelen under for å lese om våre retinolprodukter

  A-vitamin (retinol) er vitenskapelig bevist å være den topiske ingrediensen som gir størst antialdringsfordeler og forbedring av hudstruktur, og hjelper mot en rekke hudutfordringer. Retinol har lenge vært brukt i forskjellige ansiktskremer, og egner seg selvsagt ypperlig for å forynge huden på hals og bryst også. Ved jevnlig og riktig bruk av retinolkremer økes cellefornyelsen og bindevevsproduksjonen i huden, og resultatet er en fastere, klarere og jevnere hud med forbedret struktur. 

  Vi anbefaler alle å ta med seg et hjemmepeelingsprogram. Du vil bli overrasket over hvor flott huden din kan bli!

  Ta en gratis uforpliktende konsultasjon og få anbefalinger tilpasset din hud og hudtilstand. 

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

  Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

  Vi minner om at alle behandlinger som innebærer botulinumtoksin må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

   

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. Klikk her for kontaktinfo.

  RELATERTE ARTIKLER

  Revok50

  Revok50 – Intensiv biostimulerende behandling

  Revitaliserer, Rehydrerer, Regenerer og Remodelerer Revok50 er en relativt ny kollagen- og biostimulerende hudbehandling på det norske markedet, (hudbehandlinger som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon). Gjennom hudens egne

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →