Skinbooster – effektiv antiage-behandling for slapp hud

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  En Skinbooster-behandling er hudforyngelse i ordets rette forstand men er ikke for alle.

  Har du en aldrende hud som er slapp med fine linjer og lite volum er Skinbooster den ultimate anti-age-behandlingen. (Videoen nede i artikkelen viser 2 ideelle hudtilstanden for denne typen behandling.) 

  Dette er ikke en behandling for alle. Din behandler vil vurdere ditt behov og finne riktig behandling for deg. Dersom du ikke bør ha økt volum kan vi anbefale Profhilo som et alternativ. 

  En Skinbooster-behandling inneholder store mengder hyaluronsyre og gir fukt, spenst og stimulerer hudens egne reparasjonsprosesser som bidrar til økt kollagenproduksjon og generell styrking av huden. 

  Denne behandlingen egner seg ekstra godt for deg med mange fine linjer på grunn av tynn og slapp hud da den gir masse fukt og en lett volumøkning. Men en Skinbooster egner seg også godt til behandling av noen typer akne-arr og for områder som hals, bryst og hender. 

  Andre egnede behandlingsområder

  Skinbooster er også en ideell behandling å kombinere med andre behandlinger når man ønsker å forbedre akne-arr, eller behandle andre områder enn ansikt som hals, bryst og hender. 

  Slik virker en Skinbooster-behandling

  Fibroblastene er de cellene som produserer kollagen og elastiske fibre. Her dannes også hudens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann og i takt med at den forandres blir huden tørrere, tynnere og slappere. Restylane® Skinboosters™  er stabilisert hyaluronsyre med en unik evne til å trekke til seg vann.

  En behandling med Skinboosters består av mikroinjeksjoner av stabilisert hyaluronsyre som legges rett under huden. Hudens kvalitet bedres ved at hydreringen i huden boostes, og dermed gjenopprettes fuktbalansen. I tillegg så stimuleres huden egen kollagenproduksjon. Resultatet er en mykere mer elastisk og motstandsdyktig hud, med forbedret: spenst, struktur og glød. Flere behandlinger må gjennomføres for optimalt resultat.

  Når kan man forvente resultater?

  Skinbooster er en behandling som jobber på hudens egne premisser. Dette er en behandling for de som ønsker å forebygge og er litt tålmodige. De beste resultatene sees etter flere måneder, når skinboosteren har fått lagt og jobbet i huden. 

  Antall behandlinger

  Det er individuelle forskjeller på hvor mange behandlinger vi anbefaler å starte med. Generelt kan vi si at det vanligste er 3 behandlinger med 4 uker mellomrom og 1 vedlikeholdsbehandling hver 6.-8. måned.

  Aldrende hud og Behandling av akne arr

  Se filmen nedenfor som viser effekten av skinboosterbehandling på 2 av våre flotte demomodeller

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Hva kan man gjøre hjemme for å få et enda bedre resultat?

  Skinboosters kan brukes som en egen behandling, men kan også meget godt kombineres med andre estetiske behandlinger eller et hudpleieprogram.

  Et hjemmeprogram med gode hudprodukter vil gi huden et boost uten i fra og resultatene vil komme enda raskere.

  Det bør bestå av hudrens, peeling og så ut fra din hudtilstand og alder enten av svært aktive produkter med cellekommuniserende ingredienser som fruktsyrer og retinol, (a-vitamin), eller produkter som adresserer dine hudutfordringer.

  Skal vi velge et produkt som vi synes er utrolig bra og som passer for alle uavhengig av kjønn og alder blir det Niactil 4% fra Elixir. Den gir alt huden trenger til daglig og passer alle hudtyper og tilstander. Motvirker urenheter, reduserer store porer og gir jevnere hudoverflate, fjerner døde hudceller, gir fukt, forbedrer fine linjer og pigmentering. Den kan til og med brukes under øynene.

  Forebygg og smør deg yngre

  Nysgjerrig på hva Retinol kan gjøre for deg? Klikk på artikkelen under for å lese om våre retinolprodukter

  A-vitamin (retinol) er vitenskapelig bevist å være den topiske ingrediensen som gir størst antialdringsfordeler og forbedring av hudstruktur, og hjelper mot en rekke hudutfordringer. Retinol har lenge vært brukt i forskjellige ansiktskremer, og egner seg selvsagt ypperlig for å forynge huden på hals og bryst også. Ved jevnlig og riktig bruk av retinolkremer økes cellefornyelsen og bindevevsproduksjonen i huden, og resultatet er en fastere, klarere og jevnere hud med forbedret struktur. 

  Vi anbefaler alle å ta med seg et hjemmepeelingsprogram. Du vil bli overrasket over hvor flott huden din kan bli!

  Ta en gratis uforpliktende konsultasjon og få anbefalinger tilpasset din hud og hudtilstand. 

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  • Toksinbehandling
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er det viktig for deg å bruke en solkrem beregnet for din hudtype og hudtilstand.

  LES MER →
  Kvinne ansikt - hva er forskjellen på botox og restylane filler
  FillerbehandlingHudbehandlingerRynkebehandling

  Hva er forskjellen på Botox og Restylane filler?

  Det vanligste spørsmålet vi får er: ”Hva er forskjellen på Botox (botulinimtoksin) og Restylane?” Den aller viktigste forskjellen er at Restylane er en filler som …

  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den …

  LES MER →