Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

om oss

Hvem er Frøken Dings

Hos Frøken Dings har vi spesialisert oss på injeksjonsbehandlinger og det har vi gjort i over ti år nå.
Vi tilbyr det nyeste innen rynkereduksjon og hudforbedrende behandlinger med Restylane, toksiner, medisinske peelinger, Dermapen, Mesoterapi og Aquagold. Vi er alltid oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene og har gjennom årene utført tusenvis av behandlinger.

Vår erfaring og spesialisering gjør at du kan føle deg trygg på at du får den aller beste behandlingen som kan tilbys i dag.

All behandling blir utført av offentlig godkjent helsepersonell.
Les mer om våre behandlinger her->

Frøken Dings er en Autorisert Restylane-klinikk
For å bli autorisert Restylane-klinikk må behandlerne være autoriserte av Galderma. En autorisert behandler må gjennomgå og bestå alle teoretiske og praktiske produkt- og injeksjonskurs i regi av Galderma og være oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Autorisasjonsbeviset må fornyes hvert å og sertifiseringsgraden beskriver hvor erfaren en behandler er.

Vi er stolt over at daglig leder for Frøken Dings i Bergen, Yvonne Rouppert,  har som en av få i Norge ekspert-autorisering, den høyeste sertifiseringen som kan oppnås. Hun er også nå en av instruktørene i Restylane-stallen. 

Ditt personvern er viktig for oss. Her kan du lese mer om hvordan vi aktivt jobber for å ivareta ditt personvern når du er kunde hos oss.

 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.