Søk
Close this search box.

Hvem er Frøken Dings?

Lene Ottzen
Kosmetisk sykepleier, spesialist på hud

1 of 5

Sandra Hjelle Døsen
Kosmetisk sykepleier, spesialist på hud

2 of 5

Kenneth Press
Ansvarlig lege for Frøken Dings

3 of 5

Ruth Birkeland Bjørø
Markedsføringsansvarlig

4 of 5

Yvonne Rouppert
Kosmetisk sykepleier og eier/daglig leder av Frøken Dings

5 of 5

Frøken Dings ble startet av Yvonne Rouppert som et lite enkeltmannsforetak for over 15 år siden. Drivkraften har alltid vært et brennende engasjement for faget og det å få utvikle seg videre, lære nye behandlingsteknikker, og følge kundene nært og personlig. – Glede seg over gode resultater sammen med kundene.

I dag har Frøken Dings 5 ansatte, som alle er opptatt av å skape den beste opplevelsen vi kan for deg, kunden vår.

Frøken Dings er spesialister på injeksjons- og hudforbedrende behandlinger. Etter 15 år, tusenvis av behandlinger og omfattende etterutdanning, vet vi hva som virker og hvordan vi kan hjelpe deg best. Yvonne er i dag selv instruktør for Galderma og Restylane Norge i injeksjonsteknikker. 

Vi tilbyr det nyeste innen injeksjonsbehandlinger og hudforbedrende behandlinger med Restylane, fillere, medisinsk rynkebehandling, Fotona laserbehandlinger, Profhilo, Revok 50 medisinske peelinger, Dermapen, Mesoterapi og BIO-ledlysbehandling. Vi fører flere aktive hudpleieserier som vi vet har effekt og virker. 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å behandle seg hos oss kan du lese mer om det her: Om å behandle seg hos oss

All behandling blir utført av offentlig godkjent helsepersonell med omfattende kursing og etterutdanning.

Vår kompetanse er din trygghet

Vår lange erfaring og faglige tyngde er din garanti for trygge og gode behandlinger. 

Vi lover engasjement og ærlighet. Vårt mål er alltid et naturlig resultat og sammen legger vi en plan på dine premisser.  

Vi følger deg opp hele veien så du kan være trygg på at du får de beste rådene og behandlingene perfekt tilpasset deg.

KOSMETISK SYKEPLEIER - OG EIER/DAGLIG LEDER
Styremedlem: NORFEM (Norsk forening for kvalitet i estetisk medisin).
Yvonne Rouppert

Yvonne er kosmetisk sykepleier og Daglig leder og eier av Frøken Dings AS. Hun er en av dem med lengst erfaring i Norge på injeksjonsbehandlinger og har stor ekspertise innen kosmetisk medisin. 

Yvonne har den høyeste Restylane-sertifiseringen som kan oppnås, ”Ekspert”, og har utført tusenvis av behandlinger med fillere og botulinumtoksin. 

Yvonne er også en av Restylane Norges kursholdere. 

Yvonne har alltid brent for dette faget og synes noe av det som gir henne mest er å se endringene hos kundene sine og dele deres glede over behandlingsresultatene.k

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

Lene Ottzen

Lene er utdannet Kosmetisk Dermatologisk sykepleier med 1 års videreutdanning innen kosmetisk sykepleie fra Senzie Akademiet, og har tatt tilleggsutdanning gjennom Resylanes ekspertkurs for godkjente Restylane-behandlere. 

Lene har jobbet for Frøken Dings siden 2014 og har deltatt på mange spesialiseringskurs siden hun startet hos oss.  

Lene har meget god kunnskap om hudens aldringsprosess og kan hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha om hud og hudpleie.

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

Sandra Hjelle Døsen

Sandra er utdannet Kosmetisk Dermatologisk sykepleier med 1 års videreutdanning innen kosmetisk sykepleie fra Senzie Akademiet. Hun har tatt flere kurs og er godkjent Restylane-behandler gjennom Restylanes egen opplæringsstige og opplæring internt hos Frøken Dings.

Sandra brenner for dette faget og er spesielt opptatt av sunn hud og har meget gode kunnskaper om effektive produkter og behandlinger som får frem den beste utgaven av din hud.

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER SPESIALIST PÅ LASER
Hilde Hjemdal

Hilde er utdannet sykepleier fra Universitetet i Stavanger, og har videreutdanning innen kosmetisk dermatologi ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har tidligere ti års erfaring fra Universitetssykehuset i Stavanger og Ullevål sykehus. 

Gjennom jevnlig kursing, har hun opparbeidet seg god faglig tyngde i faget. Hun har sertifisering og kursing i injeksjonsbehandlinger gjennom Allergan, Galderma og Ibsa. Gjennom Beauty Technology er hun kurset i dermapen, mesoterapi og kjemiske peelinger.

Hilde har et brennende engasjement for laser, og er kurset gjennom Scanex og Laserakademiet. Hun holder seg oppdatert innen det nyeste, og kurses jevnlig innenfor dette. 

 

ANSVARLIG LEGE


Kenneth Press

Kenneth Press er medisinsk ansvarlig lege for Frøken Dings.

Kenneth har jobbet for Frøken Dings helt siden oppstarten for over ti år siden. 

Alle nye kunder som skal ha toksinbehandlinger må forhåndsgodkjennes av Kenneth.

Du kan kontakte Kenneth press her! 

Frøken Dings er en Autorisert Restylane-klinikk

For å bli autorisert Restylane-klinikk må behandlerne minst være utdannet kosmetiske sykepleiere og klinikken må være tilknyttet en ansvarlig lege. 

En autorisert behandler må gjennomgå og bestå alle teoretiske og praktiske produkt- og injeksjonskurs i regi av Galderma og være oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. 

Autorisasjonsbeviset må fornyes hvert å og sertifiseringsgraden beskriver hvor erfaren en behandler er. 

Vi er stolt over at daglig leder for Frøken Dings i Bergen, Yvonne Rouppert, har som en av få i Norge ekspert-autorisering, den høyeste sertifiseringen som kan oppnås. Hun er også kursholder for Galderma/Restylane Norge. 

Ditt personvern er viktig for oss. Her kan du lese mer om hvordan vi aktivt jobber for å ivareta ditt personvern når du er kunde hos oss.

FRØKEN DINGS ER MARKEDSLEDENDE I VESTLAND - hva betyr det for deg?

Frøken Dings har vært spesialister på injeksjonsbehandlinger i over 13 år og er nå markedsledende innen sin bransje i Vestland. For deg betyr dette at du kan være trygg på at du kommer til en klinikk med engasjerte erfarne behandlere. som er sertifiserte, kosmetisk- dermatologiske sykepleiere. Et solid økonomisk selskap fordi vi brenner for å ivaretar deg på best mulig måte.

Vår faglige integritet er ikke bare viktig for oss, men også for deg. Vårt mål er at du skal få best mulig resultater ut fra dine forutsetninger. Det betyr at vi alltid vil strebe etter å finne de beste løsningene for deg, (og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste).

Vår erfaring og spesialisering gjør at du kan føle deg trygg på at du får den aller beste behandlingen som kan tilbys i dag.

Frøken Dings har 20 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger.

Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe