Søk
Close this search box.

Våre effektive
HUDBEHANDLINGER

Hudforbedring Antiage Rynker
Fukt Glød Porer Pigment Aknearr

HUDFORBEDRENDE BEHANDLINGER

Vi på Frøken Dings er eksperter på sunn hud og hudforbedrende behandlinger.

En av hemmeligheten bak et «ungdommelig» utseendet, (uansett alder og linjer i ansiktet), er en frisk og hydrert hud som gløder. Skreddersydde og effektive behandlinger er noe av den beste hjelpen du kan gi din hud.   

Vi hjelper deg å finne riktig behandling for din hudtype og dine hudutfordringer. Bestill gjerne en Gratis konsultasjon dersom du er usikker på hva som er rett for deg.

Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

* Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

FRØKEN DINGS ER MARKEDSLEDENDE I VESTLAND - hva betyr det for deg?

Frøken Dings har vært spesialister på injeksjonsbehandlinger i over 13 år og er nå markedsledende innen sin bransje i Vestland. For deg betyr dette at du kan være trygg på at du kommer til en klinikk med erfarne behandlere. som er sertifiserte, kosmetisk- dermatologiske sykepleiere. Et solid økonomisk selskap fordi vi brenner for å ivaretar deg på best mulig måte.

Vår faglige integritet er ikke bare viktig for oss, men også for deg. Vårt mål er at du skal få best mulig resultater ut fra dine forutsetninger. Det betyr at vi alltid vil strebe etter å finne de beste løsningene for deg, (og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste).

Vår erfaring og spesialisering gjør at du kan føle deg trygg på at du får den aller beste behandlingen som kan tilbys i dag.

Frøken Dings har 20 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger.

Del gjerne artikkelen!

SEND OSS GJERNE EN MELDING DERSOM DU LURER PÅ NOE

Vil du vite hvilke produkter og behandlinger som faktisk virker?

Få først gode tilbud, ekspertråd og anbefalinger for en strålende sunn hud. Artikler som går dypere og produktnyheter. 

Kom tettere på oss. ♡

Enkelte nyhetsbrev er personlige fra oss på Frøken Dings. Her deler vi fra livene våre både på og utenfor klinikken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lover å bare sende epost når vi har noe spennende å fortelle. (Vi også hater spam). Du kan melde deg av når som helst.