Mesoterapi – gir huden glød og ny vitalitet

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  En skreddersydd Mesoterapibehandling vil gi huden din ny vitalitet og glød.

  Vi setter sammen en spesialblanding av aktive ingredienser tilpasset din hud og ønsket mål for behandlingen.
  Behandlingsmål kan være: Forbedret hudstruktur, oppstramming, glød, redusere fine linjer, for dehydrert hud, mot tynn hud, poreforbedring, arr og strekkmerker.

  Mesoterapi gir huden ny vitalitet

  En typisk mesoterapibehandling vil bestå av ulike vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktgivende ingredienser ut fra ditt behov.

  Dette er en ren hudbehandling så mesoen blir injisert svært grunt, rett under hudoverflaten med mange små nålestikk. Ved å injisere disse produktene ned i huden får de jobbet mer aktivt og sparket igang kollagenproduksjonen. 

  Produktene fortsetter også å jobbe i huden din lenge etter behandlingen. Det beste resultatet ser du først etter ca et par uker. Din nye glød ser du nesten umiddelbart, men det tar litt lenger tid før du ser resultatet av økt kollagenproduksjon.

  Antall behandlinger

  Vi anbefaler minst 6-8 behandlinger med et pars ukers mellomrom for et langvarig resultat. Men det er også en flott behandling å ta enkeltvis for å få ekstra glød før feks. en spesiell anledning. 

  Etter behandling

  Det er vanlig med litt rødhet i ca 1 dag. 

  Områder vi behandler

  Vi behandler ansikt, hals og bryst. Denne behandlingen kan fint kombineres med andre behandlinger som fillers, dermapen og medisinsk peeling. 

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  RELATERTE ARTIKLER

  Bio LED-lysbehandling

  Lysterapien som er elsket av store Hollywoodstjerner, som Kim og Khloe Kardashian og Jessica Alba. Bio Led lysterapi er kaldt lys (helt smertefritt) som stimulerer cellene

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  • Toksinbehandling
  Anbefalte produkterAntiageFrøken Dings anbefaler

  Kjør en intensiv Retinol-kur og kom ut av hjemmekarantene med glødende hud

  Vi hører ofte: «Hvis dere måtte anbefale kun ett produkt som alle bør ha, hva er det?», og svaret vårt er alltid: et produkt som …

  LES MER →
  Hudbehandlinger

  Bio LED-lysbehandling

  Lysterapien som er elsket av store Hollywoodstjerner, som Kim og Khloe Kardashian og Jessica Alba. Bio Led lysterapi er kaldt lys (helt smertefritt) som stimulerer cellene …

  LES MER →
  Anbefalte produkterAntiageFrøken Dings anbefaler

  Frøken Dings Signatur-behandling Deluxe

  Vi er lidenskapelig opptatt av sunn hud og det å kunne tilby det beste av effektive behandlinger. Bygget på over 12 års erfaring har vi …

  LES MER →