Medisinsk peeling

Om å behandle seg hos oss

”Kunden har alltid rett” er et kjent ordtak. Vi på Frøken Dings har en annen filosofi.  Vi lover deg å være åpne, ærlige, og engasjerte. Vi er opptatt av hva som er best for deg, på dine premisser. Vi følger deg opp fra første konsultasjon, du skal være 100% trygg hele veien. 

Vårt behandlingstilbud

Vi på Frøken Dings er lidenskapelig opptatt av sunn hud og hudkvalitet.  Ansiktet er vårt «visittkort» utad. Huden forteller historiene våre. Den kan røpe mye om livsstil og om hvordan vi har det. Alle er født med en genetisk forutsetning for hvordan huden vil endre seg med alderen, påvirket av livsstil. Denne historien kan forebygges, skrives om og forbedres.

Med over 14 år i bransjen vet vi hva som virker og hvordan vi kan hjelpe deg med dine ønsker, behov og eventuelle utfordringer. Vi har en rekke svært effektive behandlingsformer og produkter som du kan lese mer om under hovedmenyen: BEHANDLINGER. 

Men vi forstår at det kan være vanskelig å orientere seg for det er mange produkter og behandlingsmetoder å velge mellom. Derfor anbefaler vi alltid en uforpliktende GRATIS Konsultasjon. Der har vi har satt av masse tid til å gå gjennom dine behov og sammen finne frem til løsninger tilpasset deg.

Hva kan du forvente når du er kunde hos oss?

Vi blir stolte når vi hører kundene våre sier: ”Hos Frøken Dings er det ingen press, de overbehandler ikke og sier det som det er”. 

Vi har over 14 års erfaring og tusenvis av behandlinger bak oss. Vår lange erfaring og faglige tyngde er din garanti for trygge og gode behandlinger.  

Hos oss kan du være trygg på de rådene du får og hva du kan forvente. Så kan vi glede oss sammen over et godt resultat. 

Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste. 

Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

* Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

Frøken Dings har gjennom årene gått fra å være spesialisert kun på rynkebehandlinger og rene filler- og injeksjonsbehandlinger til å bli en klinikk med stor faglig ekspertise innen hudforbedrende behandlinger. Vi tester stadig ut nye behandlingsformer og produkter for å sikre at vi kan stå inne for alle produkter og behandlinger som vi tilbyr.

Vi er et engasjert team som har stor faglig glede av å ta inn og kunne tilby det nyeste som vi er trygge på har beviselig effekt

Lurer du på hvem vi i Frøken Dings er kan du finne det ut her: Om oss

Ditt personvern er viktig for oss. Her kan du lese mer om hvordan vi aktivt jobber for å ivareta våre kunders personvern.

Ting du kanskje lurer på når det gjelder injeksjonsbehandlinger

Her har vi samlet noen av de vanligste generelle spørsmålene vi får i forbindelse med våre injeksjonsbehandlinger
(Vi tilbyr også en rekke andre typer behandlinger du kan lese mer om under: «Hudbehandlinger».)

Vi har tusenvis av behandlinger bak oss, så du kan være trygg på at du har det beste utgangspunktet. De fleste blir svært fornøyd med behandlingen sin og ønsker gjerne å prøve flere ting. Vi ønsker at du som kunde hos oss skal ha realistiske forventninger slik at vi sammen kan glede oss over resultatet. Etter vår erfaring er det en ting som gjerne går igjen når noen av våre kunder skal vurdere resultatet.

Så før behandlingen er det greit å være obs på følgende:
Det er vanlig at du som skal motta behandling studerer deg ekstra kritisk i speilet etter mottatt behandling. Det er lett å glemme hvordan man så ut ”før”. Man blir veldig fort vant til det «nye». 

Vi på Frøken Dings er svært opptatt av estetikk og balanse i ansiktet. Men ingen ansikt er helt symmetrisk. Det forekommer små forskjeller fra høyre til venstre side. Det som ofte er vanlig når man i ettertid studere seg i speilet er å se disse helt naturlige forskjellene for ”første gang” og føle at de er større enn de er. Så vær snill med deg selv, og ikke for kritisk. Du fortjener å stråle og kose deg, – og husk ingen studerer deg slik du studerer deg selv i speilet.

Hver person er unik. Også hvordan du responderer på behandlingen. Hos oss blir du godt ivaretatt. Vi anbefaler alle å bestille en gratis etterkontroll. Da kan vi sammen se på før- og etterbildene dersom du er usikker på noe.

Er det noe du lurer på må du bare spørre.

90% av våre kunder er kvinner og 10% menn. Vi har kunder i alle aldre, men hovedkundegruppen vår er kvinner fra 40 år og oppover. 

Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste. 

Vi behandler med Restylane, (syntetisk hyaluronsyre som er 99,9% lik hudens egen) og tilbyr medisinsk rynkebehandling. 
Ingen av disse produktene brukt riktig er skadelige. Heller ikke selve injeksjonene. Tvert i mot gir disse injeksjonsbehandlingene mange fordeler for huden din.
Vi ønsker å presisere at selv om produktene er gjennomprøvd og trygge, er forutsetningen for trygge behandlinger at de som utfører slike behandlinger har medisinsk anatomisk kunnskap og kunnskap om injeksjonsteknikker. Alle som jobber på Frøken Dings er kosmetiske sykepleiere med mange års erfaring og kursing i ryggen, og er sertifiserte behandlere gjennom Galdermas sertifiseringsprogram. Yvonne Rouppert har som en av få i Norge høyeste ekspertautorisering.

Spør alltid din behandler om sertifiseringsbevis. Kommer du til en klinikk som har Restylane kan du være trygg på at behandlerne har den erfaringen og kunnskapen som trengs da Restylane kun selges til klinikker som har sykepleiere med godkjent sertifisering ansatt.

Vi fører pasientjournal slik at vi har god oversikt over alle dine behandlinger hos oss.  Alle kunder som ønsker medisinsk rynkebehandling må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

For oss er det viktig å kjenne deg og din historie. Følge deg tett slik at vi får skreddersydd den beste behandlingen for deg.

Alle er unik. I sjeldne tilfeller kan noen få en annen reaksjon enn forventet. Oftest er dette noe man kan ordne opp i. Uønskede bivirkninger er svært sjeldne.

Les mer om behandlinger med  Restylane og medisinsk rynkebehandling her:
RESTYLANE
MEDISINSK LINJE- OG RYNKEBEHANDLING

Det er mange kunder som lurer på om ”det er vanlig” å få utført slike behandlinger. Det er langt vanligere enn de fleste tror fordi lenge har det vært liten åpenhet rundt dette, men det er heldigvis i endring.  Mest sannsynlig kjenner du personer som allerede har behandlet seg men uten at du kan se det på dem.

Siden målet for våre behandlinger er å gi et så naturlig resultat som mulig, vil du sjelden kunne se at noen har ”behandlet seg”. (Se også spørsmålet nedenfor). Så hvis du ikke deler vil heller ingen andre vite at du har mottatt behandling. (Vi har selvsagt full taushetsplikt.)

Vi tilbyr en rekke effektive hudbehandlinger som gir varig/langtidsvirkende forbedring av hudstrukturen. Vi er glade for at flere oppdager denne formen for behandlinger da disse er så mye mer effektive og kan gjøre så mye mer for en persons hudkvalitet enn bare kosmetiske kremer/produkter  som blir smurt overfladisk på huden alene kan.  

Vårt mål er at hver behandling skal gi et så godt og naturlig resultat som mulig. Mange av våre hudforbedrende behandlinger jobber på din egen huds premisser. De endringene du ser er det huden din (med litt hjelp) som har skapt.

Vi er der for deg og du kan være trygg på at de rådene du får er tatt på bakgrunn av lang erfaring og stor ekspertise. Det er en grunn for at mange tror ”ingen gjør det”. – Resultatet er så naturlig at du stort sett må velge å dele det selv . Det som vi ofte hører av kundene våre er at de får høre at de ser ekstra godt ut, uten at den som gir komplementet kan sette fingeren på hvorfor.

Vi forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke vil bli til ditt beste.

For enkelte behandlinger smører vi på en bedøvelseskrem som får virke i 10-15 minutter. For Leppebehandlinger setter vi bedøvelse som gjør behandlingen tilnærmet smertefri.  De fleste behandlingene krever ingen bedøvelse.
Snakk med din behandler dersom du er bekymret. Bestill gjerne en Gratis konsultasjon og få svar på alt du måtte lure på. 

Injeksjonsbehandling er nesten en kunstform. Den krever lang erfaring for å utføres godt og trygt. Men alle er unike og noen personer har lettere for å få blåmerker enn andre. Et blåmerke er lett å dekke over med litt foundation og vil gå over av seg selv etter noen dager.

Mange av Restylane-behandlingene er for å øke volumet i et område. Da vil injeksjonen være konsentrert i det området. En sjelden gang kan det oppstå små kuler eller klumper i det behandlede området. Men de fleste er ”usynlige” å se på selve hudoverflaten selv om du kan kjenne dem, og helt ufarlig og vil gå over av seg selv.

Hvis de ikke går over har vi Hylase som er et naturlig og ufarlig middel som blir injisert i det behandlede området og øyeblikkelig fjerner all filler som ligger i et område. Dette betyr også at dersom du ikke skulle være fornøyd med en fillerbehandling kan denne fjernes på et øyeblikk.

Noen kan få en lett hevelse i det behandlede området i et par dager etterpå. Dette er helt ufarlig og vil gå over av seg selv

Ingen blir ”avhengig” av behandlingene i ordets rette forstand. Men man ønsker gjerne å opprettholde det gode resultatet av en behandling og komme inn for påfyll, eller prøve nye behandlingsområder.

Den synlige fysiske effekten av behandlingen vil etter en stund gi seg og man må behandle seg på nytt. Når det er sagt så gir flere av Restylane-produktene en langtidsvirkende forbedring av huden og flere av behandlingene virker forebyggende og bremsende på aldringsprosessen.

Nei, på ingen måte. Det vil se omtrent likt ut som før behandlingen, med noen unntak:  – Flere av behandlingsformene med Restylane virker forebyggende og kan gi en langvarig forbedring av hudkvaliteten og virke bremsende på aldringsprosessen. Flere av behandlingene er også forebyggende.

Les mer om Restylane-behandlingene her:

De aller fleste av våre behandlinger kan trygt gjennomføres i en «lunsj-pause». De gir minimalt med synlige tegn på hudoverflaten. Noen kan få en liten hevelse i det behandlede området dagen etter. Dette er helt ufarlig og vil gå over av seg selv.

Om din behandling er lite egnet til å ta rett før man skal på en større tilstelning som feks. bryllup, jubileum ol. vil behandler informere om dette slik at behandlingen enten planlegges i god tid i forkant eller utsettes til senere. 

Det anbefales at man ikke utfører hard trening eller hard fysisk aktivitet samme dag man har mottatt behandlingen.  Når du er inne hos oss vil du få god informasjon om din behandling og om det er noe du trenger å gjøre i forhold til denne.

Vi anbefaler å kutte alkohol dagen før eller samme dag, (det samme for Ibux og Omega 3) dersom du ønsker å redusere faren for blåmerker ytterligere. 

Etter behandlingen, hvis du føler behov for det, vil vi gjerne ha deg inn til etterkontroll etter et par uker. Vi hos Frøken Dings synes oppfølgingen i etterkant er like viktig som selve behandlingen din.

Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

FRØKEN DINGS ER MARKEDSLEDENDE I VESTLAND - hva betyr det for deg?

Frøken Dings har vært spesialister på injeksjonsbehandlinger i over 13 år og er nå markedsledende innen sin bransje i Vestland. For deg betyr dette at du kan være trygg på at du kommer til en klinikk med engasjerte erfarne behandlere. som er sertifiserte, kosmetisk- dermatologiske sykepleiere. Et solid økonomisk selskap fordi vi brenner for å ivaretar deg på best mulig måte.

Vår faglige integritet er ikke bare viktig for oss, men også for deg. Vårt mål er at du skal få best mulig resultater ut fra dine forutsetninger. Det betyr at vi alltid vil strebe etter å finne de beste løsningene for deg, (og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste).

Vår erfaring og spesialisering gjør at du kan føle deg trygg på at du får den aller beste behandlingen som kan tilbys i dag.

Frøken Dings har 20 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger.

Vår faglige integritet er ikke bare viktig for oss, men også for deg. Vårt mål er at du skal få best mulig resultater ut fra dine forutsetninger. Det betyr at vi alltid vil strebe etter å finne de beste løsningene for deg, (og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste).

Vår erfaring og spesialisering gjør at du kan føle deg trygg på at du får den aller beste behandlingen som kan tilbys i dag.

Frøken Dings har 20 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger.