Autoriserte spesialister på botulinumtoksin og Restylane

Om å behandle seg hos oss

”Kunden har alltid rett” er et kjent ordtak. Vi hos Frøken Dings® har en annen filosofi.  Vi skylder kundene våre å være engasjerte, åpne og ærlige. Vi er opptatt av hva som er best for deg, og vi  lager en langsiktig behandlingsplan kun for deg.

Vi blir stolte når vi hører kundene våre sier: ”Hos Frøken Dings® er det ingen press, de overbehandler ikke og sier det som det er”.  Vårt mål er å gi deg et resultat som ser flott og naturlig ut på dine premisser. Vi har lang erfaring og tusenvis av behandlinger bak oss. Hos oss kan du være trygg på de rådene du får og hva du kan forvente. Så kan vi glede oss sammen over et godt resultat.

Mulige behandlinger
Ikke alle kjenner til mulighetene behandling med Restylane og toksiner gir.

Du kan lese mer om produktene, behandlingsområder og mulighetene Restylane og toksiner gir her:

Om Restylane
Om Toksinbehandlinger

Vi tilbyr også andre effektive og gode behandlinger. Disse kan du lese mer om under hovedmenyen: Hudpleie.

Ditt personvern er viktig for oss. Her kan du lese mer om hvordan vi aktivt jobber for å ivareta våre kunders personvern.

Ting du kanskje lurer på?

Generelle spørsmål og svar om det å behandle seg hos Frøken Dings®
Her har vi samlet noen av de vanligste generelle spørsmålene vi får i forbindelse med behandlingene våre.


Er det vanlig å gå og behandle seg på denne måten?

Det er mange kunder som lurer på om ”det er vanlig” å gå og få utført slike behandlinger. Det er langt vanligere enn de fleste tror fordi lenge har det vært liten åpenhet rundt dette, men det er heldigvis i endring.  Mest sannsynlig kjenner du personer som allerede har behandlet seg men uten at du kan se det på dem.

Siden målet for våre behandlinger er å gi et så naturlig resultat som mulig, vil du sjelden kunne se at noen har ”behandlet seg”. (Se også spørsmålet nedenfor). Så hvis du ikke deler vil heller ingen andre vite at du har mottatt behandling. (Vi har selvsagt full taushetsplikt.) Vi hos Frøken Dings ser på det som like vanlig som å gå til frisøren eller tannlegen for å få bleket tennene eller andre mindre kosmetiske forbedringer.

Kan noen se at jeg har fått behandling? Vil det se kunstig ut?

Vårt mål er at hver behandling skal gi et så vakkert og naturlig resultat som mulig. Vi er der for deg og du kan være trygg på at de rådene du får er tatt på bakgrunn av lang erfaring og stor ekspertise. Det er en grunn for at mange tror ”ingen gjør det”. – Resultatet er så naturlig at du stort sett må velge å dele det selv . Det som vi ofte hører av kundene våre er at de får høre at de ser ekstra godt ut, uten at den som gir komplementet kan sette fingeren på hvorfor.

Vil behandlingen bli vellykket?

Vi har tusenvis av behandlinger bak oss, så du kan være trygg på at du har det beste utgangspunktet. De fleste blir svært fornøyd med behandlingen sin og ønsker gjerne å prøve flere ting. Vi ønsker at du som kunde hos oss skal ha realistiske forventninger slik at vi sammen kan glede oss over resultatet.

Etter vår erfaring er det en ting som gjerne går igjen når noen av våre kunder skal vurdere resultatet. Så før behandlingen er det greit å være obs på følgende:

Det er vanlig at du som skal motta behandling studerer deg ekstra kritisk i speilet etter mottatt behandling. Det er lett å glemme hvordan man så ut ”før”. Man blir veldig fort vant til det nye. Så blir man alt for selvkritisk når man studerer seg i speilet i etterkant av behandlingen.

Vi er svært opptatt av estetikk og balanse i ansiktet. Men ingen ansikt er helt symmetrisk. Det forekommer små forskjeller fra høyre til venstre side. Det som ofte er vanlig når man i ettertid studere seg i speilet er å se disse helt naturlige forskjellene for ”første gang” og føle at de er større enn de er. Så vær snill med deg selv, og ikke for kritisk. Du fortjener å stråle og kose deg, – og husk ingen studerer deg slik du studerer deg selv i speilet.

Hver person er unik. Også hvordan du responderer på behandlingen. Hos oss blir du godt ivaretatt og alle behandlinger avsluttes med en etterkontroll.

Er det noe du lurer på må du bare spørre.


Er det farlig (Er det skadelig?)

Vi behandler med Restylane, (syntetisk hyaluronsyre) og toksiner. Dette er produkter som er utprøvd gjennom millioner av behandlinger og over 20 år. Ingen av disse produktene brukt riktig er skadelige. Heller ikke selve injeksjonene. Tvert i mot gir Restylane-produktene mange fordeler for huden din.  Du kan lese mer om Restylane og toksinbehandlinger ved å klikke på lenkene nedenfor.

Vi fører pasientjournal slik at vi har god oversikt over alle dine behandlinger hos oss. For oss er det viktig å kjenne deg og din historie, følge deg tett slik at vi får skreddersydd den beste behandlingen for deg.

Alle er unik. I sjeldne tilfeller kan noen få en annen reaksjon enn forventet. Oftest er dette noe man kan ordne opp i. Uønskede bivirkninger er svært sjeldne. Du kan lese mer om behandlinger med Restylane og botulinumtoksin her:
Restylane
Botulinumtoksin


Gjør det vondt?

Før selve behandlingen smører vi på en bedøvelseskrem som får virke i 15 minutter. Du kan kjenne små stikk, men ingen har hittil bemerket at behandlingene gjør særlig vondt.


Kan jeg få blåmerker/kuler/klumper og hvor lenge varer de?

Injeksjonsbehandling er nesten en kunstform. Den krever lang erfaring for å utføres godt og trygt. Men alle er unike og noen personer har lettere for å få blåmerker enn andre. Et blåmerke er lett å dekke over med litt foundation og vil gå over av seg selv etter noen dager.

Mange av Restylane-behandlingene er for å øke volumet i et område. Da vil injeksjonen være konsentrert i det området. En sjelden gang kan det oppstå små kuler eller klumper ved Restylane-behandling der. Men de fleste er ”usynlige” å se på selve hudoverflaten selv om du kan kjenne dem og helt ufarlig og vil gå over av seg selv.

Hvis de ikke går over har Restylane Hylase, et naturlig og ufarlig middel som blir injisert i det behandlede området og øyeblikkelig fjerner Restylanen som ligger der.

Noen kan få en lett hevelse i det behandlede området i et par dager etterpå. Dette er helt ufarlig og vil gå over av seg selv


Blir jeg avhengig?

Ingen blir ”avhengig” av behandlingene i ordets rette forstand. Men man ønsker gjerne å opprettholde det gode resultatet av en behandling og komme inn for påfyll, eller prøve nye behandlingsområder.

Den synlige fysiske effekten av behandlingen vil etter en stund gi seg og man må behandle seg på nytt. Når det er sagt så gir flere av Restylane-produktene en langtidsvirkende forbedring av huden og flere av behandlingene virker forebyggende og bremsende på aldringsprosessen.


Vil ansiktet mitt se verre ut etter at effekten av behandlingen tar slutt?

Nei, på ingen måte. Det vil se omtrent likt ut som før behandlingen, med noen unntak:  – Flere av behandlingsformene med Restylane virker forebyggende og kan gi en langvarig forbedring av hudkvaliteten og virke bremsende på aldringsprosessen. Flere av behandlingene er også forebyggende. Les mer om Restylane-behandlingene her:


Er det noe spesielt jeg skal gjøre før eller etter en behandling?

Våre behandlinger kan trygt gjennomføres i en lunsj-pause. De gir minimalt med synlige tegn på hudoverflaten. Noen kan få en liten hevelse i det behandlede området dagen etter. Dette er helt ufarlig og vil gå over av seg selv. For å redusere sjansen for hevelse kan man godt ta noen ekstra minutter etter behandling og holde en kjølepute på behandlingsområdet. (Kjølepute får du låne hos Frøken Dings®.)

Det anbefales at man ikke utfører hard trening eller hard fysisk aktivitet samme dag man har mottatt behandlingen.  Når du er inne vil du få god informasjon om din behandling og om det er noe du trenger å gjøre i forhold til denne. Etter behandlingen, hvis du føler behov for det, vil vi gjerne ha deg inn til etterkontroll etter et par uker. Vi hos Frøken Dings® synes oppfølgingen i etterkant er like viktig som selve behandlingen din.


 

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Fortsetter du å bruke nettsiden vår regner vi med det er ok for deg.