Søk
Close this search box.

Linjer- og rynkebehandling

Vi tilbyr medisinsk behandling av linjer og rynker

Se prislisten for en oversikt over områder.  PRISLISTE

USIKKER PÅ HVA DU SKAL BESTILLE? 

VI TILBYR ALLTID GRATIS KONSULTASJON

Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

KONSULTASJON FØR BEHANDLING

Alle som ønsker å ta en medisinsk rynkebehandling hos oss må først forhåndsgodkjennes av vår klinikk-lege.  Du kan lese mer om forhåndsgodkjenning her: FORHÅNDSGODKJENNING FØR MEDISINSK RYNKEBEHANDLING. 

NB! Aldersgrense for behandlinger hos oss er 20 år.

Spørsmål?

Vi har ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet Legemiddelforskriften.

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om medisinsk rynkebehandling, bestill en gratis konsultasjonstime.

Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

* Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

For andre spørsmål kan du sende oss en melding her:

FRØKEN DINGS ER MARKEDSLEDENDE I VESTLAND - hva betyr det for deg?

Frøken Dings har vært spesialister på injeksjonsbehandlinger i over 13 år og er nå markedsledende innen sin bransje i Vestland. For deg betyr dette at du kan være trygg på at du kommer til en klinikk med erfarne behandlere. som er sertifiserte, kosmetisk- dermatologiske sykepleiere. Et solid økonomisk selskap fordi vi brenner for å ivaretar deg på best mulig måte.

Vår faglige integritet er ikke bare viktig for oss, men også for deg. Vårt mål er at du skal få best mulig resultater ut fra dine forutsetninger. Det betyr at vi alltid vil strebe etter å finne de beste løsningene for deg, (og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste).

Vår erfaring og spesialisering gjør at du kan føle deg trygg på at du får den aller beste behandlingen som kan tilbys i dag.

Frøken Dings har 20 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger.