Søk
Close this search box.

Produkter som har dokumentert virkning

og gir deg den huden du fortjener

HUDPLEIEPRODUKTER

«Produkter som har dokumentert virkning og gir deg den huden du fortjener»

Vi i Frøken Dings har lang erfaring med hudpleie og hudpleieprodukter. Det er stadig nye produkter som kommer på markedet, men dessverre langt fra alle som holder det reklamen lover.

Gjennom uttesting, vårt faglige nettverk og kundetilbakemeldinger har vi valgt ut produkter som vi vet leverer det de lover. Ingen fancy innpakninger eller delikate krukker, kun vitenskap og effekt du kan se og måle.

Produktene vi har valgt ut har vi lagt ut i vår nettbutikk. Her deler vi også artikler om hud og hudpleie og anbefalte produkter. Flere av de produktene vi fører har så stor konsentrasjon av aktive virkestoffer at de ikke kan kjøpes direkte i vår nettbutikk. Disse kan kun kjøpes etter at du har vært inne til en konsultasjon hos oss.

Alle våre konsultasjoner er uforpliktende og gratis!

Frøken Dings Anbefaler!

Flere produktanbefalinger finner du på bloggen i vår nettbutikk. 

Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

* Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

Del gjerne artikkelen!

Send oss gjerne en melding dersom du har spørsmål om hud og hudpleieprodukter