Søk
Close this search box.

FILLERBEHANDLINGER

Antiage Volumtap Skulpturering Rynkebehandling Lepper Hudstruktur
INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Den sikreste og mest dokumenterte filleren på markedet

  Den mest dokumenterte filleren på markedet

  Vi bruker i hovedsak Restylane som er en av de sikreste og mest dokumenterte fillerne, og har vært på markedet siden 1996. Restylane består av hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen. Restylane-familien består av 10 produktrekker med forskjellig viskositet/tetthet slik at vi kan skreddersy den perfekte behandlingen til deg.

  Det er utført over 20 millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

  Din behandling

  Behandlinger med fillers kan være så mye. Behandlinger som kombinert forbedrer hudkvaliteten til lip fillers som ikke bare kan gi volum men også forynge hele munnpartiet. Med fillers kan man få tilbake tapt volum i kinnben, kinn, tinning, kjevelinje og lepper. 

  Volumtap er et naturlig resultat av aldring og hvordan dette skjer er unikt for hver person.  Fillers kan redusere linjer og rynker som har satt seg og redusere mørke ringer/søkk under øyenene med Tear Through-behandling.

  Bildet litt lenger ned i artikkelen viser en oversikt over hvilke områder som kan behandles med fillers.

  På Frøken Dings tilbyr vi uforpliktende gratis konsultasjon, og alle nye kunder blir satt opp på en gratis konsultasjonstime før alle typer injeksjons- og hudbehandlinger. Der vil du få grundig informasjon om de ulike behandlingsmulighetene, hva de innbefatter, mulige bivirkninger og pris. Enkelte behandlinger kan du få utført samme dag som konsultasjonen.

  Hvilken type behandling som er rett for deg blir individuelt tilpasset dine forutsetninger og ønskede resultat. Sammen med din behandler diskuterer dere de forskjellige mulighetene og det blir laget en behandlingsplan basert på dine premisser. 

  Behandling med filler

  Fillerbehandling er en allsidig behandling. Vi bruker i hovedsak Restylane som består av 10 spesialiserte produkter med ulik fasthet og sammensetning. Så ut fra behandlingsmetodikk og fillerprodukt kan en behandling med filler:

  • Forynger huden
  • Redusere fine linjer og rynker
  • Gjenopprette og tilføre fukt
  • Gjenopprette tapt volum
  • Konturere – fremheve dine trekk
  • Utjevne arr

  En fillerbehandling med Restylane kan også umiddelbart fjernes igjen ved hjelp av hylase.

  Behandlingsområder

  En større fillerbehandling kan også brukes for å gi ansiktet et mykt ansiktsløft. I tillegg til ansikt behandler vi hals, brystregionen og hender.

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

  Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

  Vi minner om at alle behandlinger som innebærer botulinumtoksin må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

   

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. Klikk her for kontaktinfo.

  Send oss gjerne en melding desom du lurer på noe

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON*

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  FRØKEN DINGS ER MARKEDSLEDENDE I VESTLAND - hva betyr det for deg?

  Frøken Dings har vært spesialister på injeksjonsbehandlinger i over 13 år og er nå markedsledende innen sin bransje i Vestland. For deg betyr dette at du kan være trygg på at du kommer til en klinikk med engasjerte erfarne behandlere. som er sertifiserte, kosmetisk- dermatologiske sykepleiere. Et solid økonomisk selskap fordi vi brenner for å ivaretar deg på best mulig måte.

  Vår faglige integritet er ikke bare viktig for oss, men også for deg. Vårt mål er at du skal få best mulig resultater ut fra dine forutsetninger. Det betyr at vi alltid vil strebe etter å finne de beste løsningene for deg, (og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste).

  Vår erfaring og spesialisering gjør at du kan føle deg trygg på at du får den aller beste behandlingen som kan tilbys i dag.

  Frøken Dings har 20 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger.