Søk
Close this search box.

Tear through-behandling kan gi deg et våkent blikk

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Har du søkk som skaper mørke skygger under øynene? Synes du at dette gjør at du ser mer sliten og trøtt ut? Tear through-behandling er en fantastisk behandling (for dem som egner seg til denne behandlingen). I tillegg til å redusere/fjerne de mørke skyggene blir hudens egne kollagenproduksjon stimulert, og huden blir mer fuktet og spenstig. Tear through er også Yvonnes signaturbehandling. Faktisk er hun blant landets ledende eksperter og kursholder for Restylane Norge i denne teknikken.

  Hvorfor har du mørke ringer under øynene?

  Søkk og mørke skygger på grunn av søkkene kommer gjerne med alderen og kan ha flere årsaker. For noen er det fettdepotene som blir redusert i kombinasjon med at huden mister mer fukt. Fine linjer og rynker setter seg lettere og kan bli mer fremtredende.

  For andre er årsaken aldersrelatert løs hud som skaper et søkk under øyet. Denne typen er vanskelig å behandle. Det er ikke alle vi kan hjelpe, men våre erfarne behandlere vil kunne se på deg og din hud om du er en av dem.

  Noen er født med et naturlig søkk under øynene på grunn av et tynnere lag med underhudsfett som forårsaker mørke ringer. Medfødte mørke ringer under øyene kan også være fordi blodårene ligger høyt oppe i huden eller man har mørkere pigmentering i huden under øynene. Kun den første årsaken kan behandles effektivt med en tear through-behandling. For hyperpigmentering har vi andre behandlinger.

  Hvor lenge varer en behandling?

  Tear through er en behandling med svært lang holdbarhet og de fleste kunder blir svært fornøyd med sin behandling. Generelt har den en holdbarhet på opp til 3 år, (for noen lengre).

  Hvem egner denne behandlingen seg for?

  Dessverre er ikke dette en behandling for alle. Våre dyktige behandlere vil kunne se om du er en egnet kandidat. I utgangspunktet passer behandlingen best for deg med aldersrelaterte søkk (som ikke er forårsaket av løs hud), eller deg som har medfødt søkk under øynene på grunn av tynt lag med underhudsfett.

  Alternative behandlinger kan vurderes når du er inne hos oss. Vi anbefaler at du bestiller en gratis konsultasjon der vi kan få sett på deg dersom du vurderer denne behandlingen.  

  Nedenfor kan du se to bilder som illustrerer egnet indikasjon:

  Bilde som viser en type søkk under øyet som egner seg for denne behandlingen

  Hvordan foregår en tear through-behandling?

  I en tear through-behandling blir det injisert et tyntflytende mykt lag med hyaluronsyre ved hjelp av en spesiell injeksjonsteknikk. Hyaluronsyre gir masse fukt og stimulerer hudens egen kollagenproduksjon i tillegg til å fylle ut søkket.  

  Selve behandlingen blir gjennomført med en pix´l-nål. En pix´l-nål er en lang nål som er butt på enden. Dette gjør at vi kan behandle hele øyeområdet med ett enkelt stikk på hver side, samtidig som vi kan sikre at ingen sårbare blodkar eller nerver blir berørt.

  Vi er forsiktig i mengde hyaluronsyre vi setter. Dette fordi hyaluronsyre er god til å ta til seg og holde på vann. Alle kunder som tar denne behandlingen, skal inn på en kontrolltime ca 4 uker etter behandlingen så vi får sjekket resultatet og eventuelt fylle på dersom dette er nødvendig.

  Etter behandlingen & Bivirkninger

  Det kan oppstå små blåmerker i forbindelse med denne behandlingen. Noen opplever hevelser som kan komme og gå. 

  Etter behandling anbefaler vi ingen trening de neste 24 timene.

  Uvanlige bivirkninger som kan oppstå en tid etter behandling er infeksjoner. Du vil få god informasjon om alle potensielle bivirkninger og videre oppfølging under din konsultasjon før behandlingen.

  NB! FOR DIN EGEN SIKKERHETSSKYLD!

  Forsikre deg om at du går til en behandler med erfaring og medisinsk ekspertise!

  Området under øyet er et utfordrende område å jobbe med og erfaring og medisinsk kunnskap er helt avgjørende for godt resultat og en trygg behandling.  Det er viktig at din behandler har opplæring i riktig injeksjonsteknikk for dette sårbare området.

  Sjekk alltid at din behandler er autorisert og har erfaring og kompetanse/kursing på de behandlingstypene de tilbyr.

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

  Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

  Vi minner om at alle behandlinger som innebærer medisinsk rynkebehandling må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. Klikk her for kontaktinfo.

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  RELATERTE ARTIKLER

  Revok50

  Revok50 – Intensiv biostimulerende behandling

  Revitaliserer, Rehydrerer, Regenerer og Remodelerer Revok50 er en relativt ny kollagen- og biostimulerende hudbehandling på det norske markedet, (hudbehandlinger som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon). Gjennom hudens egne

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →

  Vil du vite hvilke produkter og behandlinger som faktisk virker?

  Få først gode tilbud, ekspertråd og anbefalinger for en strålende sunn hud. Artikler som går dypere og produktnyheter. 

  Kom tettere på oss. ♡

  Enkelte nyhetsbrev er personlige fra oss på Frøken Dings. Her deler vi fra livene våre både på og utenfor klinikken.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Vi lover å bare sende epost når vi har noe spennende å fortelle. (Vi også hater spam). Du kan melde deg av når som helst.