Tear through-behandling kan gi deg et våkent blikk

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Har du søkk som skaper mørke skygger under øynene? Synes du at dette gjør at du ser mer sliten og trøtt ut? Tear through-behandling er en fantastisk behandling (for dem som egner seg til denne behandlingen). I tillegg til å redusere/fjerne de mørke skyggene blir hudens egne kollagenproduksjon stimulert, og huden blir mer fuktet og spenstig. Tear through er også Yvonnes signaturbehandling. Faktisk er hun blant landets ledende eksperter og kursholder for Restylane Norge i denne teknikken.

  Hvorfor har du mørke ringer under øynene?

  Søkk og mørke skygger på grunn av søkkene kommer gjerne med alderen og kan ha flere årsaker. For noen er det fettdepotene som blir redusert i kombinasjon med at huden mister mer fukt. Fine linjer og rynker setter seg lettere og kan bli mer fremtredende.

  For andre er årsaken aldersrelatert løs hud som skaper et søkk under øyet. Denne typen er vanskelig å behandle. Det er ikke alle vi kan hjelpe, men våre erfarne behandlere vil kunne se på deg og din hud om du er en av dem.

  Noen er født med et naturlig søkk under øynene på grunn av et tynnere lag med underhudsfett som forårsaker mørke ringer. Medfødte mørke ringer under øyene kan også være fordi blodårene ligger høyt oppe i huden eller man har mørkere pigmentering i huden under øynene. Kun den første årsaken kan behandles effektivt med en tear through-behandling. For hyperpigmentering har vi andre behandlinger.

  hvor lenge varer en behandling?

  Tear through er en behandling med svært lang holdbarhet og de fleste kunder blir svært fornøyd med sin behandling. Generelt har den en holdbarhet på opp til 3 år, (for noen lengre).

  Før- og etterbilder av tear through-behandling

  Hvem egner denne behandlingen seg for?

  Dessverre er ikke dette en behandling for alle. Våre dyktige behandlere vil kunne se om du er en egnet kandidat. I utgangspunktet passer behandlingen best for deg med aldersrelaterte søkk (som ikke er forårsaket av løs hud), eller deg som har medfødt søkk under øynene på grunn av tynt lag med underhudsfett.

  Alternative behandlinger kan vurderes når du er inne hos oss. Vi anbefaler at du bestiller en gratis konsultasjon der vi kan få sett på deg dersom du vurderer denne behandlingen.  

  Nedenfor kan du se to bilder som illustrerer egnet indikasjon:

  Bilde som viser en type søkk under øyet som egner seg for denne behandlingen

  Hvordan foregår en tear through-behandling?

  I en tear through-behandling blir det injisert et tyntflytende mykt lag med hyaluronsyre ved hjelp av en spesiell injeksjonsteknikk. Hyaluronsyre gir masse fukt og stimulerer hudens egen kollagenproduksjon i tillegg til å fylle ut søkket.  

  Selve behandlingen blir gjennomført med en pix´l-nål. En pix´l-nål er en lang nål som er butt på enden. Dette gjør at vi kan behandle hele øyeområdet med ett enkelt stikk på hver side, samtidig som vi kan sikre at ingen sårbare blodkar eller nerver blir berørt.

  Vi er forsiktig i mengde hyaluronsyre vi setter. Dette fordi hyaluronsyre er god til å ta til seg og holde på vann. Alle kunder som tar denne behandlingen, skal inn på en kontrolltime ca 4 uker etter behandlingen så vi får sjekket resultatet og eventuelt fylle på dersom dette er nødvendig.

  Etter behandlingen

  Noen kan bli litt hoven i noen dager, men det er svært sjeldent at noen får blåmerker.

  NB! FOR DIN EGEN SIKKERHETSSKYLD!

  Forsikre deg om at du går til en behandler med erfaring og medisinsk ekspertise!

  Området under øyet er et utfordrende område å jobbe med og erfaring og medisinsk kunnskap er helt avgjørende for godt resultat og en trygg behandling.  Det er viktig at din behandler har opplæring i riktig injeksjonsteknikk for dette sårbare området.

  Sjekk alltid at din behandler er autorisert og har erfaring og kompetanse/kursing på de behandlingstypene de tilbyr.

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  RELATERTE ARTIKLER

  Medisinsk peeling

  Kjemisk peeling er en ypperlig hudforbedrende behandling som virkelig kan rydde opp i huden din eller «sette klokken mange år tilbake» En effektiv behandling som

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  • Toksinbehandling
  Hudbehandlinger

  Bio LED-lysbehandling

  Lysterapien som er elsket av store Hollywoodstjerner, som Kim og Khloe Kardashian og Jessica Alba. Bio Led lysterapi er kaldt lys (helt smertefritt) som stimulerer cellene …

  LES MER →
  Anbefalte produkterAntiageFrøken Dings anbefaler

  Frøken Dings Signatur-behandling Deluxe

  Vi er lidenskapelig opptatt av sunn hud og det å kunne tilby det beste av effektive behandlinger. Bygget på over 12 års erfaring har vi …

  LES MER →
  AntiageHudbehandlinger

  Medisinsk peeling

  Kjemisk peeling er en ypperlig hudforbedrende behandling som virkelig kan rydde opp i huden din eller «sette klokken mange år tilbake» En effektiv behandling som …

  LES MER →