Alt du ikke visste om leppe fillers

Alt du ikke visste om leppebehandlinger

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  En Restylane leppe-behandling med lip fillers er for absolutt alle aldre. Synes du leppene dine ser litt ”slitne” og utflytende ut? Har de mistet den friske fargen? Er de tørre? Ønsker du litt mer volum eller definisjon?

  En leppebehandling med lip fillers er så mye mer enn bare volum, som man ser mest av i sosiale medier. Lip filler behandlinger er IKKE forbeholdt de unge, men kan på en naturlig og diskret måte forynge, fukte, og fremheve uten å gi volum uansett alder. Se bilder og video av våre demomodeller lenger nede i artikkelen som har fått en foryngende leppebehandling

  Restylane har en rekke spesialprodukter kun for leppebehandlinger og vårt mål er alltid et naturlig resultat på dine premisser.

  Har du tørre lepper? Lip fillers kan gi kun fukt og litt farge uten volum

  Restylane har fillerprodukter som er spesiallaget for å gi fukt uten volum. Disse stimulerer leppenes egen evne til å produsere fukt og bedrer fuktighetsbalansen til leppene dine på lengre sikt. De øker også blodgjennomstrømningen slik at leppene får tilbake en friskere og naturlig  rosa/rød farge.

  Ønsker du å ”freshe” opp og fremheve leppene dine med diskret definisjon og fukt?

  Diskret volumøkning vil gi leppene dine naturlig fylde og definisjon. Sammen med fremheving av leppekanten og amorbuen vil en slik totalbehandling gi dine lepper et skikkelig hverdagsløft.

  Ønsker du en forynging av leppene dine?

  – Hva skjer med leppene våre når vi blir eldre og hva kan gjøres med det?

  Når vi blir eldre så mister leppene også en del av sitt opprinnelige volum, på samme måte som andre områder av ansiktet vårt. Tilbakefører vi forsiktig litt av det tapte volumet får det en foryngende effekt. I tillegg får man også fuktet leppene. Når vi eldes blir leppekantene mindre tydelige og kan flyte litt utover og amorbuen mister litt av spensten. Mange opplever også at munnvikene begynner å peke litt nedover.

  En total foryngende behandling av leppene er gjerne da litt diskret leppevolum, fukting av lepper ved hjelp av en svært myk og tyntflytende filler. Økt markering av leppekant og amorbue, samt en lett heving av munnvikene. Har du også fine linjer rundt munnen kan du få behandlet disse samtidig, men be da om tilbud da dette kommer i tillegg til en vanlig leppebehandling.

  Ønsker du mer volum? - Men er redd det skal unaturlig ut?

  Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppen og underleppen ved leppeforstørring. Mange er redde for å få store lepper såkalte ”andenebb”. Dette får man bare dersom man overbehandler leppene sine samt dersom man tilfører for mye volum på en enkelt behandling.

  Hos oss er vi opptatt av at alle skal få et flatterende og naturlig resultat tilpasset ditt ansikt og din leppefasong. Våre behandlere har lang erfaring i å vurdere hva som vil bli best for deg og hva som kan gjøres for å skape et balansert og flott resultat.

  Pass på at den klinikken du går til har erfarne behandlere med god ekspertise på denne typen behandlinger. Selv om behandlingen ikke er permanent kan du forstyrre leppenes egen kollagen-produksjon og endringene kan bli tilnærmet varige dersom du behandler deg for ofte og for mye i dette området. En volumøkning som gir et pent, balansert og naturlig resultat må tas gradvis over tid fordelt over flere behandlinger.

  Før- og etterbilder av noen av våre tidligere leppemodeller

  Hva er en Restylane-/Juvederm-behandling med fillere?

  Restylane er en filler som består av en krystallklar gele av ikke-animalsk hyaluronsyre som er 99,9%  lik kroppens egen. Det er utført over 20 millioner Restylane-behandlinger på verdensbasis, og fordi dette er ikke-animalsk hyaluronsyre er det minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. Hyaluronsyren øker fuktighet i huden og stimulerer hudens egen kollagen-produksjon. Alle fillere injiseres med svært tynne nåler under huden.

  Resultatet av en leppebehandling er synlig rett etter behandlingen, men umiddelbart etter vil leppene dine være litt hovne. Hevelsen varer ca 1-2 dager og de fleste føler det er helt greit å gå på jobb igjen etter 2 dager. Det endelige resultatet kan man imidlertid først se etter to uker. Slik de er da er slik de blir værende. De første dagene kan man oppleve litt ujevnheter og klumper, men dette er borte etter to uker. 

  På Frøken Dings bruker vi også egne teknikker og nåler som minimerer sjansen for blåmerker.
  Effekten varer dessverre ikke like lenge som andre behandlinger fra Restylane, da dette er et område med mye blodforsyning og bevegelser. Forventet varighet her er ca 4-6 måneder.

  FINN MER OM LEPPEBEHANDLING OG RESTYLANE FILLERS I ARTIKLENE NEDENFOR.

  Restylane Keyhole Lips

    Restylane Keyhole Lips – definerte, sensuelle og myke lepper, på en naturlig og subtil måte. Har du sett det lille mellomrommet mellom øvre og nedre

  LES MER
  restylane fillers og skinbooster

  Om Restylane

  Om Restylane Det er naturlig og trygt! Restylane fillers og skinbooster er basert på den unike NASHA-teknologien med hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen

  LES MER

  Hvordan gjennomføres en behandling?

  Før behandlingen setter vi en ”tannlegebedøvelse” som gjør behandlingen tilnærmet smertefri. Selve injeksjonsbehandlingen tar ca 15-30 minutter. Etter behandlingen vil du se at leppene er forstørret umiddelbart. Men dette er ikke det endelige resultatet for nå vil leppene dine være litt hovne. Etter et par dager vil hevelsene være på retur og etter ca 1 uke ser du det endelige resultatet.

  Frøken Dings leppebehandling innbefatter flere typer leppeprodukter slik at vi sammen med deg kan skreddersy den leppebehandlingen som passer best for deg.

   

  Sjekk våre videoer som viser forskjellige leppebehandlinger og behandlingsteknikker

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  AntiageHudpleieTema: Aldring

  7 Viktige smøre- og solvett-råd

  De aller fleste smører seg feil. Her er de 7 viktigste rådene for soleksponering og bruk av solkrem Solkrem er din beste beskyttelse mot aldring …

  LES MER →
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har …

  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er det viktig for deg å bruke en solkrem beregnet for din hudtype og hudtilstand.

  LES MER →