Søk
Close this search box.

Turtlepin 3 – Det aller nyeste innen meso-behandling

Turtlepin 3 mesoterapi
INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Turtlepin 3 med vår signatur-kombo!

  Turtlepin 3 er det aller nyeste innen mesoterapi hudbehandling og ligner på Aquagold.
  Denne hudbehandlingen består av en blanding av aktive ingredienser spesialtilpasset deg og din hudtilstand og dine hudmål. 

  Vi har satt sammen vår egen effektive spesialblanding som inneholder Skinbooster (som gir masse fukt og glød) og ingredienser som roer ned hudens talgproduksjon og andre aktive ingredienser  skreddersydd din huds behov. 

  Denne behandlingen kan gi huden fornyet spenst, mer fuktighet, forminske porer og forbedre hudstrukturen. Den kan også redusere mild akne, regulere talgproduksjon, og forbedre pigmenterinng og rosacea. – Og ikke minst gi huden din glød. 

  Behandler vil sette sammen en blanding spesialtilpasset din hudtilstand og dine mål for behandlingen. 

  Hva er en meso-behandling med turtlepin 3?

  TP3 systemet injisere virkestoffene ned i huden. Nålehodet består av 19 dobbelt skårede nåler, noe som gjør behandlingen kan utføres raskere og skaper mindre traume enn ved bruk av tradisjonelle mesoterapi-nåler. Virkestoffene blir levert ned i huden der de kan gjøre mest nytte. 

  Dette er en ren hudbehandling som inneholder både Restylane Skinbooster som gir glød og fukt, og en skreddersydd mesopakke tilpasset din huds behov. Dette kan være for eksempel alt fra vitaminer og antioksidanter til ingredienser med antiaging-effekter. 

  Hvor på kroppen kan behandlingen utføres?

  Den kan utføres på ansikt, øyenområdet, hals, hender.

  Hvor mange behandlinger er anbefalt?

  Dette er den perfekte behandlingen for å gi huden din fornyet glød feks foran en spesiell anledning,  og det beste er at det er ingen nedetid kun litt rødhet i en dag.

  Full effekt av behandlingen kommer etter ca 14 dager og vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 3-6 måneder for et godt resultat året rundt.

  Denne behandlingen kan fint kombineres med andre behandlinger som fillers, dermapen , profhilo, medisinsk peeling og ledlysbehandling. 

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →