Softlift gir deg et mer opplagt utseendet

Nyhet! Softlift – En skreddersydd hudforbedrende behandling, som gir deg et vitalt og opplagt utseendet

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Med alderen får vi linjer, mer gusten og tørr hud  – og volum i kinn og andre områder reduseres og flytter på seg. Noen endringer er lette å få øye på, andre er mer subtile og du klarer ikke helt å sette fingeren på hva som gjør at du ser mer trøtt og uopplagt ut når du ser deg i speilet.

  Vi er eksperter med spesialkompetanse på akkurat dette. Å finne ut hva hver enkelt person trenger for å se mer opplagt ut, få et miniløft og redusere trøtthets- og aldringstegn på en diskre og naturlig måte.

  Derfor har vi satt sammen dette unike nye behandlingstilbudet – Softlift

  Hva består den nye Softlift-behandlingen av

  Softlift er et unikt nytt behandlingstilbud der vi ser på ansiktet ditt helhetlig og utfører en rekke behandlinger under ett. Vi bruker vår lange erfaring til å velge de behandlingsteknikkene som passer til din hudtilstand og som vi ser er nyttige for deg.

  Dette kan være alt fra fillers, medisinsk rynkebehandling, medisinske peelinger, skinboostere ol. Denne spesialpakken kan også inneholde produkter dersom vi ser at det vil bidra til å forbedre resultatene.

  En softliftbehandling vil alltid ha en verdi som ligger mellom ca 20 000,- 25 000,-

  Eksempel på hva en slik behandlingspakke kan inneholde:
  Forsiktig løft av kinn, fukt av huden med skinbooster, glød med medisinsk peeling eller mesoterapi, medisinsk rynkebehandling, reduksjon av søkk under øynene, demping av nasolabiale linjer, løft av munnviker, eller gjenopprette form på lepper.

  Vi feirer 15 år og i hele mars har vi Softlift på supertilbud! 🥳

  Behandlingen din vil ha en verdi på ca 20 000,- 25 000,- og koster ordinært 18 000,-
  men i hele mars måned vil du kunne kjøpe deg en Softlift-pakke til kun kr 12 000,-!

  Dette er en av våre mange presanger til deg for å feire at vi i år er 15 år 😍

  Alle softliftpakker er skreddersydde – din behandlingspakke blir unik for deg

  Når du kommer til oss vil du først ha en konsultasjon med vår behandler. Du vil få god informasjon om alle behandlingene som vi anbefaler for deg. I konsultasjonen vil vi også gjennomgå mulige bivirkninger og risikoer knyttet til de forskjellige behandlingene.

  Er du usikker på om dette er noe som passer for deg? Bestill en gratis uforpliktende konsultasjon. Der er det satt av god tid til å kunne både ta en vurdering på hvor stor nytte du vil kunne ha av vår Softlift-behandling og svare på alle spørsmål du måtte ha.

  «Jeg får høre at jeg ser så fresh og godt ut og ingen har sett at jeg har behandlet meg»

  Jill - demomodell for Softlift

  Hva kan du forvente av din behandling?

  Vårt mål for alle behandlinger er at det skal fremstå naturlig og diskré. Våre demomodeller har meldt tilbake at de får høre at de ser så opplagte og freshe ut, men ikke på en sånn måte at noen synlig kan se at de har vært hos oss.  

  Alle er unike og ditt resultat vil avhenge av din hudkvalitet. Din behandler vil kunne fortelle deg hva du realistisk kan forvente av din unike Softlift-behandling.

   

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press.

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  RELATERTE ARTIKLER

  Vårkampanjen 2023 er her

  Vårkampanjen 2023 er her!

  20% på (nesten*) alle behandlinger i april og mai! *Gjelder ikke allerede rabatterte pakkepriser. Gyldig i april og ut mai.  Våren er her og vi

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  AntiageHudpleieTema: Aldring

  7 Viktige smøre- og solvett-råd

  De aller fleste smører seg feil. Her er de 7 viktigste rådene for soleksponering og bruk av solkrem Solkrem er din beste beskyttelse mot aldring …

  LES MER →
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har …

  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er det viktig for deg å bruke en solkrem beregnet for din hudtype og hudtilstand.

  LES MER →