Søk
Close this search box.

Nyhet! Softlift – En skreddersydd hudforbedrende behandling, som gir deg et vitalt og opplagt utseendet

Softlift en ny kombinasjonsbehandling
INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Med alderen får vi linjer, mer gusten og tørr hud  – og volum i kinn og andre områder reduseres og flytter på seg. Noen endringer er lette å få øye på, andre er mer subtile og du klarer ikke helt å sette fingeren på hva som gjør at du ser mer trøtt og uopplagt ut når du ser deg i speilet.

  Vi er eksperter med spesialkompetanse på akkurat dette. Å finne ut hva hver enkelt person trenger for å se mer opplagt ut, få et miniløft og redusere trøtthets- og aldringstegn på en diskre og naturlig måte.

  Derfor har vi satt sammen dette unike nye behandlingstilbudet – Softlift

  Hva består den nye Softlift-behandlingen av

  Softlift er et unikt nytt behandlingstilbud der vi ser på ansiktet ditt helhetlig og utfører en rekke behandlinger under ett. Vi bruker vår lange erfaring til å velge de behandlingsteknikkene som passer til din hudtilstand og som vi ser er nyttige for deg.

  Dette kan være alt fra fillers, medisinsk rynkebehandling, medisinske peelinger, skinboostere ol. Denne spesialpakken kan også inneholde produkter dersom vi ser at det vil bidra til å forbedre resultatene.

  En softliftbehandling vil alltid ha en verdi som ligger mellom ca 20 000,- 25 000,-

  Eksempel på hva en slik behandlingspakke kan inneholde:
  Forsiktig løft av kinn, fukt av huden med skinbooster, glød med medisinsk peeling eller mesoterapi, medisinsk rynkebehandling, reduksjon av søkk under øynene, demping av nasolabiale linjer, løft av munnviker, eller gjenopprette form på lepper.

  Alle softliftpakker er skreddersydde – din behandlingspakke blir unik for deg

  Når du kommer til oss vil du først ha en konsultasjon med vår behandler. Du vil få god informasjon om alle behandlingene som vi anbefaler for deg. I konsultasjonen vil vi også gjennomgå mulige bivirkninger og risikoer knyttet til de forskjellige behandlingene.

  Er du usikker på om dette er noe som passer for deg? Bestill en gratis uforpliktende konsultasjon. Der er det satt av god tid til å kunne både ta en vurdering på hvor stor nytte du vil kunne ha av vår Softlift-behandling og svare på alle spørsmål du måtte ha.

  «Jeg får høre at jeg ser så fresh og godt ut og ingen har sett at jeg har behandlet meg»

  Hva kan du forvente av din behandling?

  Vårt mål for alle behandlinger er at det skal fremstå naturlig og diskré. Våre demomodeller har meldt tilbake at de får høre at de ser så opplagte og freshe ut, men ikke på en sånn måte at noen synlig kan se at de har vært hos oss.  

  Alle er unike og ditt resultat vil avhenge av din hudkvalitet. Din behandler vil kunne fortelle deg hva du realistisk kan forvente av din unike Softlift-behandling.

   

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press.

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

  Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

  Vi minner om at alle behandlinger som innebærer medisinsk rynkebehandling må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. Klikk her for kontaktinfo.

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  RELATERTE ARTIKLER

  Lojalitetsrabatt, halv pris på hver tredje behandling

  Vi introduserer Lojalitetsrabatt

  Vi innfører Lojalitetsrabatt! Halv pris (50%) på hver tredje behandling* Etter ti år ønsker vi å forsøke noe nytt og samtidig belønne våre herlige lojaler

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →

  Vil du vite hvilke produkter og behandlinger som faktisk virker?

  Få først gode tilbud, ekspertråd og anbefalinger for en strålende sunn hud. Artikler som går dypere og produktnyheter. 

  Kom tettere på oss. ♡

  Enkelte nyhetsbrev er personlige fra oss på Frøken Dings. Her deler vi fra livene våre både på og utenfor klinikken.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Vi lover å bare sende epost når vi har noe spennende å fortelle. (Vi også hater spam). Du kan melde deg av når som helst.