Søk
Close this search box.

Revok50 – Intensiv biostimulerende behandling

Revok50
INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Revitaliserer, Rehydrerer, Regenerer og Remodelerer

  Revok50 er en relativt ny kollagen- og biostimulerende hudbehandling på det norske markedet, (hudbehandlinger som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon). Gjennom hudens egne naturlige prosesser skapes det dermed mer volum og en sunnere, sterkere og mer spenstig hud.

  Hva er Revok50?

  Revok50 er en intensiv biostimulerende behandling bestående av høymolekulær hyaluronsyre og en høy dose med aminosyrer. Revok 50 er IKKE en filler. 

  Hvordan virker behandlingen?

  REVOK 50 optimaliserer hudens funksjon og struktur, og stimulerer fibroblastene til å produsere mer kollagen. Huden starter å reparere seg selv og øker produksjonen av kollagen og elastin. Gjennom hudens egne naturlige prosesser skapes det dermed mer volum og en sunnere, sterkere og mer spenstig hud.

  Produktet er ikke en filler og blir ikke liggende i huden. Etter 12 timer har produktet smeltet inn i vevet

  Hvem passer denne behandlingen for?

  Behandlingen passer for dem som ønsker å forebygge eller bedre tørr/livløs hud, arr, fine linjer og volumtap.

  Biostimulerende behandlinger er spesielt gunstig for kvinner som er i overgangsalder og eldre, da kroppens egen naturlige kollagenproduksjon reduseres med alderen.

  Spesielt tap av østrogen i forbindelse med overgangsalderen er det som gir den største tapet av nedgang i kollagenproduksjonen og elastin i huden. Huden blir også svakere og mer sårbar for skader.
  Dette igjen kan føre til en tørrere, mindre elastisk hud som når den mister “bæreverket” vil vise rynker/linjer og ikke minst miste volum og den vil sagge nedover. 

  Kan Revok50 kombineres med andre behandlinger?

  En biostimulerende behandling kan fint brukes alene, men vi anbefaler ofte å bruke dem sammen med andre komplimenterende behandler der vi ønsker å stimulere huden til å reparere seg selv. Feks Dermapen og/eller medisinske peelinger. 

  Frøken Dings tilbyr en rekke biostimulerende behandlinger. Hvilken som vil være best for deg avgjøres sammen med din behandler og er avhengig av din hudtilstand og dine behandlingsmål. 

  Bestill gjerne en gratis konsultasjon.

  Hvor mange behandlinger trenger man?

  Det anbefales en oppstartskur på 2-4 behandlinger med 1 måneds mellomrom. Noen vil kun trenge 2 behandlinger mens andre vil trenge 4 for optimalt resultat. Deretter 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året. 

  Revok kan brukes i ansiktet, på hals, armer og hender.


  NB! Vi gjør oppmerksom på at dette er en behandling som jobber på huden dins egne premisser og krever litt tålmodighet. 
  Når effekten merkes er veldig individuelt, men sjeldent etter kun 1 behandling. Først 12 uker etter siste behandling har produktet sammen med huden fått jobbet lenge nok til at man bør starte å merke effekten. Produktet fortsetter å virke i huden din lenge etter avsluttet behandlingskur. 

  Etter behandling & Bivirkninger

  Det kan oppstå små blåmerker i forbindelse med denne behandlingen. Noen opplever hevelser på stikkstedet som kan vare noen timer.

  Etter behandling anbefaler vi ingen trening de neste 24 timene.

  Uvanlige bivirkninger som kan oppstå en tid etter behandling er infeksjoner. Du vil få god informasjon om alle potensielle bivirkninger og videre oppfølging under din konsultasjon.

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Før- og etterbilder fra produsenten av Revok50

  Nedenfor finner du bilder fra produsenten av Revok50, IBSA Medical. 
  Alle kandidatene på disse før- og etterbildene har gjennomført 3 behandlinger med Revok50 med en måneds mellomrom.

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

  Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

  Vi minner om at alle behandlinger som innebærer medisinsk rynkebehandling må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. Klikk her for kontaktinfo.

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →
  AntiageBehandling av øyepartiFillerbehandling

  Tear through-behandling kan gi deg et våkent blikk

  Har du søkk som skaper mørke skygger under øynene? Synes du at dette gjør at du ser mer sliten og trøtt ut? Tear through-behandling er ...
  LES MER →

  Vil du vite hvilke produkter og behandlinger som faktisk virker?

  Få først gode tilbud, ekspertråd og anbefalinger for en strålende sunn hud. Artikler som går dypere og produktnyheter. 

  Kom tettere på oss. ♡

  Enkelte nyhetsbrev er personlige fra oss på Frøken Dings. Her deler vi fra livene våre både på og utenfor klinikken.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Vi lover å bare sende epost når vi har noe spennende å fortelle. (Vi også hater spam). Du kan melde deg av når som helst.