Profhilo – Prisvinnende Antiage-behandling

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Prisvinnende hudforbedrende antialdringsbehandling som strammer og løfter opp vevet. Styrker og fukter huden uten å gi volum.
  Profhilo vekker til livet vev som taper spenst i aldringsprosessen og er svært godt egnet til å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

  Passer for alle som ønsker seg mer glød og fukt. Jevner ut fine linjer. Forbedrer hudkvaliteten.
  Profhilo er ideell for deg med fine linjer og tap av kollagen og elastin. Vi behandler ansikt, munnparti og hals.

  Før- og etterbilde behandling av hals med Profhilo

  Hvilket resultat kan man forvente?

  Når effekten merkes er veldig individuelt. Vi ønsker å opplyse om at det er få som merker effekt etter første behandling, og vi anbefaler aldri/sjeldent kun 1 behandling. Først 12 uker etter siste behandling har produktet sammen med huden fått jobbet lenge nok til at maks resultat er oppnådd. Vi har kunder som merker synlig resultat 4 uker etter 2. behandling, men dette kommer an på alder og hudens tilstand og antallet behandlinger.
  Vi anbefaler alltid 2-4 behandlinger med 4 uker mellom for best resultat. (Avhengig av din hud og behandlingsområde.)
  Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over ett år. Vi anbefaler å ta en vedlikeholdsbehandling ca hver 6. måned for å vedlikeholde resultatet og slippe å ta en ny kur med flere behandlinger.

  Hva er Profhilo?

  Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD i 2016 som årets mest innovative behandling. Med den høyeste konsentrasjonen av HA (hyaluronsyre) på markedet (64 mg/ 2 ml) booster og fukter ikke barenhuden, men også det aldrende og slappe vevet.

  Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters, da den ikke bygger volum. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig å stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon uten å bygge volum.

  Hvordan virker Profhilo?

  Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet for å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv. Profhilo regenererer seg med hudens vev for å umiddelbart øke den naturlige hydratiseringen. Som et resultat øker produksjonen av elastin og kollagen.

  Produktet forblir i huden i ca 28 dager etter injisering. I løpet av denne tiden aktiviserer fire forskjellige typer kollagen og elastin. 

  Hvordan foregår en behandling?

  Profhilo injiseres rett under det ytterste laget av huden og har stor spredning, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo injiseres med en egen teknikk, BAP, bio estetiske punkt.

  Etter behandlingen

  Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, sees. Det kan ligne myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker.

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  • Toksinbehandling
  Anbefalte produkterAntiageFrøken Dings anbefaler

  Kjør en intensiv Retinol-kur og kom ut av hjemmekarantene med glødende hud

  Vi hører ofte: «Hvis dere måtte anbefale kun ett produkt som alle bør ha, hva er det?», og svaret vårt er alltid: et produkt som …

  LES MER →
  Hudbehandlinger

  Bio LED-lysbehandling

  Lysterapien som er elsket av store Hollywoodstjerner, som Kim og Khloe Kardashian og Jessica Alba. Bio Led lysterapi er kaldt lys (helt smertefritt) som stimulerer cellene …

  LES MER →
  Anbefalte produkterAntiageFrøken Dings anbefaler

  Frøken Dings Signatur-behandling Deluxe

  Vi er lidenskapelig opptatt av sunn hud og det å kunne tilby det beste av effektive behandlinger. Bygget på over 12 års erfaring har vi …

  LES MER →