Profhilo – Prisvinnende Antiage-behandling

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Prisvinnende hudforbedrende antialdringsbehandling som strammer og løfter opp vevet. Styrker og fukter huden uten å gi volum.
  Profhilo vekker til livet vev som taper spenst i aldringsprosessen og er svært godt egnet til å bruke sammen med andre estetiske behandlinger.

  Passer for alle som ønsker seg mer glød og fukt. Jevner ut fine linjer. Forbedrer hudkvaliteten.
  Profhilo er ideell for deg med fine linjer og tap av kollagen og elastin. Vi behandler ansikt, munnparti og hals.

  Før- og etterbilde behandling av hals med Profhilo

  Hvilket resultat kan man forvente?

  Når effekten merkes er veldig individuelt. Vi ønsker å opplyse om at det er få som merker effekt etter første behandling, og vi anbefaler aldri/sjeldent kun 1 behandling. Først 12 uker etter siste behandling har produktet sammen med huden fått jobbet lenge nok til at maks resultat er oppnådd. Vi har kunder som merker synlig resultat 4 uker etter 2. behandling, men dette kommer an på alder og hudens tilstand og antallet behandlinger.
  Vi anbefaler alltid 2-4 behandlinger med 4 uker mellom for best resultat. (Avhengig av din hud og behandlingsområde.)
  Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over ett år. Vi anbefaler å ta en vedlikeholdsbehandling ca hver 6. måned for å vedlikeholde resultatet og slippe å ta en ny kur med flere behandlinger.

  Hva er Profhilo?

  Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD i 2016 som årets mest innovative behandling. Med den høyeste konsentrasjonen av HA (hyaluronsyre) på markedet (64 mg/ 2 ml) booster og fukter den ikke bare huden, men også det aldrende og slapt vev.

  Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters, da den ikke bygger volum. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig å stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon uten å bygge volum.

  Hvordan virker Profhilo?

  Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet for å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv. Profhilo regenererer seg med hudens vev for å umiddelbart øke den naturlige hydratiseringen. Som et resultat øker produksjonen av elastin og kollagen.

  Produktet forblir i huden i ca 28 dager etter injisering. I løpet av denne tiden aktiviseres fire forskjellige typer kollagen og elastin. 

  Hvordan foregår en behandling?

  Profhilo injiseres rett under det ytterste laget av huden og har stor spredning, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo injiseres med en egen teknikk, BAP, bio estetiske punkt.

  Etter behandlingen

  Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, sees. Det kan ligne myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker.

  Book din time eller GRATIS KONSULTASJON* her

  * Gratis konsultasjon passer godt for deg som er usikker på hva du ønsker deg og hva vi kan hjelpe deg med. Det er satt av tid til behandling om du ønsker det, men du kan også bare komme for en prat om hud, aldring, produkter, behandlinger og få personlige anbefalinger som du kan vurdere senere.

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  RELATERTE ARTIKLER

  Revok50

  Revok50 – Intensiv biostimulerende behandling

  Revitaliserer, Rehydrerer, Regenerer og Remodelerer Revok50 er den nyeste biostimulerende hudbehandlingen på det norske markedet, (hudbehandlinger som stimulerer hudens egen kollagenproduksjon). Gjennom hudens egne naturlige

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  AntiageHudpleieTema: Aldring

  7 Viktige smøre- og solvett-råd

  De aller fleste smører seg feil. Her er de 7 viktigste rådene for soleksponering og bruk av solkrem Solkrem er din beste beskyttelse mot aldring …

  LES MER →
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har …

  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er det viktig for deg å bruke en solkrem beregnet for din hudtype og hudtilstand.

  LES MER →