Søk
Close this search box.

Profhilo Body – biostimulerende behandling for kroppen

Profhilo for kroppen
INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Profhilo stimuler hudens egen produksjon av kollagen og elastin som gjør huden fyldigere, øker spensten, gir fukt – og dermed glatter ut huden.

  Hyaluronsyre er et naturlig stoff som kroppen selv produserer. Ved økt alder, avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre og man kan oppleve tørrere og slappere hud på kroppen. 

  Profhilo Body passer først og fremst til å behandle armer, mage, decolletage og hals. Etter graviditet eller vekttap er det mange som opplever at huden på magen ikke får tilbake elastisiteten. Biostimulerende behandlinger sånn som Profhilo Body stimulerer huden til å selv øke kollagen og elastinproduksjonen og tilfører masse fukt.

  Halsen er et annet område mange opplever har eldes mer enn ansiktshuden. En av grunnene til dette kan være at man ofte glemmer halsen i den daglige hudpleierutinen sin, eller at man har behandlet kun ansiktet og nå får en kontrast mellom kvaliteten på ansiktshuden og huden på halsen.

  Hva er Profhilo Body

  Profhilo® Body er en estetisk injeksjonsbehandling med klinisk bevist effekt. Den kommer innunder gruppen behandlinger kalt biostimulatorer. Produktet er en injeksjonsbehandling basert på hyaluronsyre som bedrer hudens tekstur, elastisitet og fuktnivå.

  Hvordan virker de biostimulerende behandlingene?

  Hvordan foregår en behandling

  Det blir brukt mikrotynne nåler og Profhilo blir injisert svært grunt under huden som til sammen gjør at behandlingen gir lite ubehag. Behandlingen er relativt raskt unnagjort og vi bruker BAP-teknikk (Bio Aesthetic Points) med maks 10 injeksjonspunkter pr. område.

  Når kan jeg forvente effekt av behandlingen

  Det er viktig å vite at når en behandler med en biostimulator tar det tid å få full effekt. Behandlingen jobber på lag med huden ved å stimulere fibroblast-cellene som produserer kollagen.

  Dette er en prosess som tar tid og krever flere behandlinger. Gjerne 3-4 behandlinger med 1 mnd. imellom. Resultatene kommer gjerne 4-6 måneder senere. Huden din vil da oppleves mer hydrert, fyldig og spenstig.

  Dette er en behandling som også er veldig fin å kombinere med andre biostimulerende behandlinger som jobber i andre lag av huden. Feks. Dermapen og Fotona Tightening-behandlinger.

  Etter behandling & mulige bivirkninger

  Det kan oppstå små blåmerker i forbindelse med denne behandlingen. Noen opplever hevelser på stikkstedet som kan vare noen timer.

  Etter behandling anbefaler vi ingen trening de neste 24 timene.

  Uvanlige bivirkninger som kan oppstå en tid etter behandling er infeksjoner. Du vil få god informasjon om alle potensielle bivirkninger og videre oppfølging under din konsultasjon.

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko!

  Alle kosmetiske behandlinger kan potensielt innebære en risiko. Risiko og potensielle bivirkninger vil variere  mellom de individuelle behandlingene. På våre nettsider vil du under hver behandling finne en beskrivelse av eventuelle vanlige bivirkninger. På din konsultasjon vil du få en grundig gjennomgang av hva behandlingen går ut på, hvordan den virker, hvordan den blir gjennomført, samt alle eventuelle bivirkninger og risikoer.

  Før din konsultasjon fyller du ut et Helsedeklarasjonsskjema som danner grunnlaget for en vurdering av din egnethet for de forskjellige behandlingene. Din hudtilstand og egnethet vil også bli vurdert i din konsultasjon. Din behandlingsplan vil være unik for deg og din huds behov. Vi har 20 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde/la være å utføre behandlinger som vi mener ikke er til ditt beste.  

  Vi minner om at alle behandlinger som innebærer medisinsk rynkebehandling må forhåndsgodkjennes av vår ansvarlige lege.

  Ansvarlig lege hos Frøken Dings er Kenneth Press. Klikk her for kontaktinfo.

  RELATERTE ARTIKLER

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har ...
  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er ...
  LES MER →
  Frøken Dings anbefalerHudpleie

  Revolusjonerende medisinsk foundation som har tatt hele Europa med storm

  Denne foundation har vi hatt hos oss og testet ut på klinikken nå i mange år, og vi kan ikke annet enn å anbefale den ...
  LES MER →