Profhilo for kroppen

Profhilo Body – biostimulerende behandling for kroppen

INNHOLDSFORTEGNELSE
  Add a header to begin generating the table of contents

  Profhilo stimuler hudens egen produksjon av kollagen og elastin som gjør huden fyldigere, øker spensten, gir fukt – og dermed glatter ut huden.

  Hyaluronsyre er et naturlig stoff som kroppen selv produserer. Ved økt alder, avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre og man kan oppleve tørrere og slappere hud på kroppen. 

  Profhilo Body passer først og fremst til å behandle armer, mage, decolletage og hals. Etter graviditet eller vekttap er det mange som opplever at huden på magen ikke får tilbake elastisiteten. Biostimulerende behandlinger sånn som Profhilo Body stimulerer huden til å selv øke kollagen og elastinproduksjonen og tilfører masse fukt.

  Halsen er et annet område mange opplever har eldes mer enn ansiktshuden. En av grunnene til dette kan være at man ofte glemmer halsen i den daglige hudpleierutinen sin, eller at man har behandlet kun ansiktet og nå får en kontrast mellom kvaliteten på ansiktshuden og huden på halsen.

  Hva er Profhilo Body

  Profhilo® Body er en estetisk injeksjonsbehandling med klinisk bevist effekt. Den kommer innunder gruppen behandlinger kalt biostimulatorer. Produktet er en injeksjonsbehandling basert på hyaluronsyre som bedrer hudens tekstur, elastisitet og fuktnivå.

  Hvordan virker de biostimulerende behandlingene?

  Hvordan foregår en behandling

  Det blir brukt mikrotynne nåler og Profhilo blir injisert svært grunt under huden som til sammen gjør at behandlingen gir lite ubehag. Behandlingen er relativt raskt unnagjort og vi bruker BAP-teknikk (Bio Aesthetic Points) med maks 10 injeksjonspunkter pr. område.

  Når kan jeg forvente effekt av behandlingen

  Det er viktig å vite at når en behandler med en biostimulator tar det tid å få full effekt. Behandlingen jobber på lag med huden ved å stimulere fibroblast-cellene som produserer kollagen.

  Dette er en prosess som tar tid og krever flere behandlinger. Gjerne 3-4 behandlinger med 1 mnd. imellom. Resultatene kommer gjerne 4-6 måneder senere. Huden din vil da oppleves mer hydrert, fyldig og spenstig.

  Dette er en behandling som også er veldig fin å kombinere med andre biostimulerende behandlinger som jobber i andre lag av huden. Feks. Dermapen og Fotona Tightening-behandlinger.

  Etter behandling & mulige bivirkninger

  Det kan oppstå små blåmerker i forbindelse med denne behandlingen. Noen opplever hevelser på stikkstedet som kan vare noen timer.

  Etter behandling anbefaler vi ingen trening de neste 24 timene.

  Send oss gjerne en melding dersom du lurer på noe

  RELATERTE ARTIKLER

  Vårkampanjen 2023 er her

  Vårkampanjen 2023 er her!

  20% på (nesten*) alle behandlinger i april og mai! *Gjelder ikke allerede rabatterte pakkepriser. Gyldig i april og ut mai.  Våren er her og vi

  LES MER »

  KANSKJE DU OGSÅ ER INTERESSERT I Å LESE?

  • Alle
  • Anbefalte produkter
  • Antiage
  • Behandling av øyeparti
  • Fillerbehandling
  • Hudbehandlinger
  • Hudpleie
  • Kampanje
  • Medisinske injeksjonsbehandlinger
  • Rynkebehandling
  • Siste nytt fra klinikken
  • Tema: Aldring
  • Tema: Huden din
  AntiageHudpleieTema: Aldring

  7 Viktige smøre- og solvett-råd

  De aller fleste smører seg feil. Her er de 7 viktigste rådene for soleksponering og bruk av solkrem Solkrem er din beste beskyttelse mot aldring …

  LES MER →
  Pigmentflekker tips solbeskyttelse
  HudpleiePigmentflekkerSolbeskyttelse

  Solbeskyttelse og tips til deg med pigmentflekker

  Har du en eller flere pigmentflekker, eller områder med pigmentering vil du oppleve at disse gjerne blir tydeligere om sommeren. Solskadet og/eller eldre hud har …

  LES MER →
  solkrem for fet oljet hud akne
  HudpleieSolbeskyttelse

  Hvilken solkrem skal du velge når du har fet/ oljet hud?

  Plages du med uren hud? Fet hud som blir blank og skinnende? Tilløp til akneutbrudd som gjerne forverrer seg i sol og varme? Da er det viktig for deg å bruke en solkrem beregnet for din hudtype og hudtilstand.

  LES MER →